Bebelusi de iunie-iulie 2003 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
pojogao spune:
Bychi am pus citeva poze din curte cu Tiberiu si Flaviu, inclusiv cu Flaviu constructor si mecanic. Daca le vrei la rezolutia originala da-mi un cont de mail si ti le trimit (1Mb de poza). Cu Tiberiu am 5 poze din care am pus 4 pe site. Ma bucur ca ne-am intilnit.
madic spune:
Am intrat repede sa va spun ca avem pozici noi la
http://community.webshots.com/user/ianina2003
Ma intorc la treaba si revin mai tirziu.
Va pup.
Cornelia spune:
Ce scumpa e Maria cu codite! Doamne, ce au mai crescut bb-ii nostri. Iar de Flaviu, ce sa mai zic, nu mai e bb de mult.
La multi ani sarbatoritelor de sambata si duminica: Simona Andreea si Emma Maria! Multa sanatate si noroc in viata! Sa aduca numai fericire familiilor lor!
Va pupam
Cornelia si Mariuta
Cornelia spune:
Bibi, mi-am adus aminte ca am vazut in pozele de la mot o tricicleta. E de vreun folos? Ii place lui David? E practica? Inca sunt in dubii daca sa ii luam si noi Mariutei sau nu.
Pa!
Cornelia
pojogao spune:
Cornelia desi nu-mi era adresata intrebarea cu tricicleta iti raspund eu. I-am luat lui Flaviu o tricicleta de plastic si ii place f mult dar nu ajunge bine la pedale si tb sa-l trag cu ata ca nebunu' sosonul iar bb are control asupra directiei si deci tricicleta merge pe unde vrea si daca bracheaza roata din fata pica de pe ea cu succes (ceea ce a si facut). E cam devreme ...
bibi spune:
quote:Ba a noastra e cu air bag si ABS. Noi avem din aceea cu cadru( nu cade) si cu maner la spate(asa ca eu controlez directia). Dar cu toate astea pana acum n-am folosit-o caci David e la Breaza iar drumul de acolo e plin de bolovani.
Cornelia desi nu-mi era adresata intrebarea cu tricicleta iti raspund eu. I-am luat lui Flaviu o tricicleta de plastic si ii place f mult dar nu ajunge bine la pedale si tb sa-l trag cu ata ca nebunu' sosonul iar bb are control asupra directiei si deci tricicleta merge pe unde vrea si daca bracheaza roata din fata pica de pe ea cu succes (ceea ce a si facut). E cam devreme ...
Mai Cornelia, dimineata am dat in branci sa-ti raspund la intrebarea cu bebe2 si nu a mers netul, asa ca acum mai incerc odata.
N-au trecut mai mult de 2 saptamani de cand m-am certata cu consortul pe tema bebe2. Am fost in vizita la o prietena care tocmai nascuse si din cauza emotiilor si alte feelinguri de genul asta mi s-a casunat cu bebe 2. Consortu a zis ca mai vedem si am luat foc. Doua zile mai tarziu, in momentul x ma intreba daca-l concepem sau nu. Iaram luat foc, ca nu-i momentul. Ideea e desi mai dorim un bebe inca nu-i momentul, deoarece:
1. nu putem sustine financiar inca un membru. abia ne ajung banii de la o luna la alta. sigur, nu murim de foame si nici nu umblam cu haine peticite, dar nu reusim sa punem nici macar un leu sub saltea.
2. locuim intr-un apartament de 2 camere nedecomandat.
3. Neconfruntam cu probleme reale organizatorice( vezi bona) iar parintii nici nu vrem si nici nu putem sa-i aducem in Bucuresti, caci s-ar duce dracu linistea noastra.
4. Stuatia mea la serviciu nu-i prea roza. Ininte sa-l nasc pe David realizam venituri de 3 ori mai mari. Satutul de mamica mi-a stirbit si credibilitatea si veniturile.
concluzie: stam cuminti pana la anul in toamna si abia apoi il eliberam pe
Bibi si David
http://community.webshots.com/user/bgoran
bibi spune:
Tot eu. De can ma tin sa va intreb/sa va spun.
La mot David a primit si cartea bebelusului de la editura Crisan. E ca un fel de jurnal al bebelusului pentru primul an de viata, frumos colorata, ca spatii pt foto si rubrici speciale de completat ca: am spus prima data mama, prima masa, arborele genealogic.... ma rog, ce-i mai important in primul an de viata al bebelusului. E super misto si o recomand cu caldura tuturor. Se gaseste cica la Diverta, habar n-am cat costa.
Bibi si David
http://community.webshots.com/user/bgoran
madishor spune:
M-am apucat azi dimineata si-am scris, si-am scris si cand am apasa botonul de trimis s-a resetat serverul. Bataie de joc. Acasa ma duce mintea sa scriu in notepad si sa copiez pe urma, dar la servici ma gandeam ca am netu' pe cablu si n-am probleme. Acu' sa-mi fie invatatura de minte.
In concluzie nu mai reiau poliloghia si doar ii raspund Corneliei la intrebarea despre bebe 2, 3, ...: noi avem deja doi copii, dar nu spunem un Nu hotarat maririi familiei in continuare. Nici un Da, nu e propriu-zis, ci doar un "mai vedem dupa ce creste Ana". Macar ca am doar doua maini si nu pot trece strada cu mai multi inca.
Kehleyr spune:
BIBI daca la tine la serviciu ti-au scazut veniturile si credibilitatea pentru ca ai bb inseamna ca sunt niste magari . Mai bine ai cauta pe cineva sa te aprecieze mai mult.
Cartea aia mi-am dorit-o si eu inainte sa nasc dar acum deja am depasit varsta de un an . Asa ca astept sa mai nasca vreo prietena sa o fac cadou.
MADIC sunt superbe pozele, nu imi vine sa cred ce pletoasa e Mariuca . Si aveti amandoua un aer asa de fericit si de degajat, parca ati fi intr-o vacanta permanenta.
CORNELIA tinem pumnii, poate nu ajungeti la operatie.
Noi suntem ferm hotarati de bb2, dar mai stam un pic. Abia am slabit si eu si ma simt . Stiu ca e un motiv stupid dar... Si mai vreau si o vacanta la schi la anul, ca de doi ani n-am fost. Dupa aceea, mai vedem noi cum rezolvam cu treburile mai putin importante cum ar fi ca nu avem loc in casa si altele asemenea
Va dorim tuturor un sfarsit de saptamana cat mai placut, noi - in sfarsit! - plecam din Bucuresti asa ca ne vedem saptamana viitoare.
Andra_ spune:
Cornelia - si eu trebuie sa-ti raspund, desi am zis eu ceva si la mesajul cu cei 5 copii... Eu vreau 3 de principiu, cu siguranta ne vom apuca peste citeva luni de-al doilea ca sa nu fie prea mare diferenta intre ei, dar ptr al 3-lea mai meditez. Eu sint cam egoista in ceea ce priveste problema cu copiii, sau pragmatica: ma gindesc ca avind mai multi pe de o parte ai bucuria pe care ti-o da un copil multiplicata, iar pe de alta parte ca asa iti maximizezi sansele de a te intelege cu progeniturile, macar cu una din ele... Eu am obsesia asta ptr ca la noi frati-miu a fost mereu copil-problema (repetentie, furat masina, disparut lucruri din casa etc., acum s-a potolit macar), si m-am gindit ca daca am doar unul si-l mostenste pe unchi-su (care se zice in familie ca-l mosteneste pe unchiul tatalui meu, care de altfel a murit de ciroza dupa ce in tinerete si-a jucat mare parte din avere la carti + bautura), deci, ma gindesc ca daca am doar un copil si asta e pramatie, imi va veni la un moment dat sa-mi iau cimpii, pe cind avind mai multi copii e altceva. In alta ordine de idei, cred ca-i bine si ptr ei, eu cit l-am detestat pe frati-miu in copilarie si cit ne-am batut, totusi faceam toate draciile impreuna, iar acum stiu ca oricind ma ajuta daca am vreo problema (de competenta lui, evident: computer, masina, scos ciine ) Cam asta-i. Si nu in ultimul rind, imi plac copiii, ma fac sa visez, sa-mi aduc aminte de copilaria mea, sa-mi las imaginatia sa se puna la mintea lor, sa le fac de mincare si sa-i culc, ca sa-i vad cum dorm asa de linistiti si nevinovati...Poate dupa aia o sa regret, dar de facut eu mai fac sigur.
bibi- super cartea aia, a primit-o si o colega de-a mea, am capatat si noi la un an una dar in engleza, numai ca e cam tirziu, ca nu-mi mai amintesc acum cind a zimbit, cit avea minutele si alte de-astea ca sa le trec. Data viitoare ca tot am vorbit mai sus sigur iau si eu una de la inceput.
Bychi, fam. Pojo si Madic - super bb-ii, care sint deja copilasi mari si smecheri. Bychi - si Luca e rusinos, dar cu copiii vad ca se socializeaza mult mai bine decit cu oamenii mari. Si cu cateii... Ce plete are domnisoara...Uite asta e alt motiv: vreau si eu o fetita, sa-i pun clame si alte agatatoare prin plete!
pup,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu