Bebelusi de iunie-iulie 2003 (25)
Continuare la
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28799" target="_blank">Bebelusi de iunie-iulie 2003 (24)
Cand sa ma incing si eu la vorba vad ca partea a 24 -a s-a inchis asa ca am avut si eu onoarea sa fac oficiile.
Carmenutza - Asta cu Botezatu zau ca nu-i de gluma, mai ales ca sexualitatea dumnealui nu-i prea bine definita. Multzumim pentru complimente.
Pentru cei ce se pregatesc sa plece la mare : sa aveti vreme frumoasa, apa calda si copilasi linistiti!
Raspunsuri
bibi spune:
Si iata si catalogul:
01 iunie Alex si mami Marinaun anisor
03 iunie Vasile Alexandru si mami Doraun anisor
04 iunie Diana si mami Denisaun anisor
13 iunie Vlad si mami Marttaun anisor
13 iunie Denisa si mami Calinaun anisor
14 iunie Ruth si mami Lyaun anisor
14 iunie Alex Victor si mami Maroxun anisor
18 iunie Flaviu si mami Mihaelaun anisor
22 iunie Marius Cristian si mami Romanaun anisor
24 iunie Tudor Andi si mami Bobiun anisor
25 iunie Luca si mami Andraun anisor
25 iunie Rares si mami Mirunaaun anisor
25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)
27 iunie Maria si mami Adiun anisor
27 iunie Stefania si mami Kehleyrun anisor
02 iulie Maria si mami Corneliaun anisor
04 iulie Mihai si mami Karaun anisor
05 iulie Matei si mami Madishorun anisor
06 iulie Cindy si mami Catanun anisor
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutzaun anisor
08 iulie David si mami Bibiun anisor
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexaun anisor
08 iulie Teodora si mami Nicol74un anisor
10 iulie Alexandra si mami Amiksarbatorita zilei
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Claudia (didita)
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Andra_ spune:
Buna fetele,
(scuze, si Ovidiu,)
carmenutza - rizi tu rizi, dar aseara imi venea mie sa-i pun perna in cauza pe mutra aia angelica, ca niciodata fi-miu n-a vrut sa doarma de la 10 la 12 si deja cedasem psihic. M-am plimbat cu el prin toata casa, cum il puneam in pat incepea sa urle, sau il adormisem la noi in pat pe la 11, si vine tat-su si aprinde lumina, iar el atita astepta sa sara in picioare si sa o ia la plimbare prin casa. Intr-un final l-am pus in patul lui si l-am lasat sa urle, n-a durat mai mult de 3 minute ca s-a auzit "buf" - escaladase bineinteles patul si era pe jos. N-a patit nimic, l-am luat pina la urma la noi in pat si a adormit fr. multumit lipit de mine. Ai fi zis ca dupa asemenea aventuri va dormi rupt, dar el la 7 dimineata era fresh si-mi zicea ceva de "te-te-ta" Sper ca a fost doar un accident si nu are de gind sa recupereze linistea ultimelor 12 luni...
bibi - las ca uite-asa ma intrebam si eu dupa aia cine m-a pus sa-i pun ata+ac la indemina copilului? Am niste poze bestiale, dar cu Danut, ca domnul David isi facea de lucru pe la poarta (sau era mina-n-mina cu Nana) si nu l-a prins fotografu in actiune. Uite-asa am descoperit cum am casa la 5 minute de doamna bibi in Breaza (ceea ce e o performanta - cine stie localitatea stie de ce)! Daca stiam de Crisa ca e acolo ... Dar noi avem oricum program de Breaza permanent, chiar am socotit ca a fost al 4-lea w-e la rind cind am ajuns acolo, iar in w-e urmator sigur mergem ca facem petrecere, asa ca...cine mai e pe acolo sa anunte ca facem o petrecere si cu kinder-ii.
Impresii: David e la fel de serios precum il stiti, mai ales ca acum are un an, chestie serioasa intr-adevar, e musai! E mare si buflei, mai ales pe linga pisoiul meu, dar nu mai regret ca doar eu il urc 3 etaje pe scari zi-de-zi la soacra-mea (si nu numai!). Nu stiu ai vostri cum sint, dar David are deja gasca (a contribuit si Luca un pic), si cred ca si o mini-gagica (in sensul ca are 11 luni,e cuminte si roz ca orice fetita-model). "Golanul" era un prieten de 1 an si 10 luni, care se dadea smecher ca el merge si nu cade, si cu care Luca s-a luptat in lupta dreapta ptr niste baloane, o sa vedeti in poze. Una peste alta, bestiali cophii astia cind se intilnesc, trebuie sa mai punem si noi de-o intilneala.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
bibi spune:
Scuze catre moderatori, scuze vilma, dar trebuia sa-i raspund Carmenutzei si uite asa iar au aparut doua subiecte odata.
bibi spune:
In legatura cu vaccinul Priorix. David nu a avut nici o reactie, dar am citit pe forum ca intr-un interval de 2-3 saptamani pot aparea reactii care pot fi si ca niste : mini rubeole, mini oreioane, etc.
carmenutza spune:
Bey frate deja devin invidioasa pe intalnirile voastre de la Breaza....nu ie korekt...
Hai sa ne mai intalnim si noi cu plozii...propun we viitor ca asta plecam noi la mare....ce ziceti???
Carmen si bb Maya Alexia
waspy spune:
quote:
Originally posted by bibi
Si iata si catalogul:
01 iunie Alex si mami Marinaun anisor
03 iunie Vasile Alexandru si mami Doraun anisor
04 iunie Diana si mami Denisaun anisor
13 iunie Vlad si mami Marttaun anisor
13 iunie Denisa si mami Calinaun anisor
14 iunie Ruth si mami Lyaun anisor
14 iunie Alex Victor si mami Maroxun anisor
18 iunie Flaviu si mami Mihaelaun anisor
22 iunie Marius Cristian si mami Romanaun anisor
24 iunie Tudor Andi si mami Bobiun anisor
25 iunie Luca si mami Andraun anisor
25 iunie Rares si mami Mirunaaun anisor
25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)
27 iunie Maria si mami Adiun anisor
27 iunie Stefania si mami Kehleyrun anisor
02 iulie Maria si mami Corneliaun anisor
04 iulie Mihai si mami Karaun anisor
05 iulie Matei si mami Madishorun anisor
06 iulie Cindy si mami Catanun anisor
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutzaun anisor
08 iulie David si mami Bibiun anisor
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexaun anisor
08 iulie Teodora si mami Nicol74un anisor
10 iulie Alexandra si mami Amiksarbatorita zilei
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Claudia (didita)
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
11 iulie Maryam si mami Dana
maria m m spune:
Buna fetelor(si Ovi),
Cand ma pregateam sa scriu un mesaj la editia trecuta am si vazut ca se inchisese.Mey,dar ce rapide ati fost!
Dana,bine ai venit si sedere lunga pe DC!.La multi ani puiului tau!
bibi-serios?nu am stiut ca de la asa un vaccin se pot face mici-boli ale copilariei.oare are ceva daca il amana pana venim de la mare?(asta va fii pe 22 august si ea pe 27 iulie face un an)?
Azi Paula a fost cam sacaita,nu stiu din ce motive,probabil ca este de la dintisori.Azi Miru i-a luat Paulei cadoul de 1 an si i l-a dat pt ca nu mai avea rabdare.I-a luat un ursulet roz cu aripioare(!)care tine o steluta(buna de ros) si are prinsa o steluta de un buzunar.E de la Chicco.Paula a fost incantata si abia astept sa vad cum se va comporta sambata.Noi am intrat deja in febra plecarii la mare cu toate ca mai sunt doua saptamani pt ca ne e dor de concediu.Azi am pus-o pe bebita in curte,in piscinuta si i--a placut la nebunie,s-a jucat,si s-a distrat ridicandu-se in picioruse si picand in apa,si inevitabil,stropindu-i pe cei din jur.
Am uitat sa va zic ce era mai important:Paula merge bine singurica si ieri a mers cam trei sferturi din curte,ceea ce e mult!A capatat siguranta si e mult mai stapana pe situaie acum.
maria, de Paula si Miruna
amik spune:
am si eu o intrebare.in cat timp de la implinirea unui anisor se face vaccinul?alexandra a facut anul de o saptamana si nu stiu daca sa ma impacientez au ba!
Alexandra mare si Alexandra mica...
www.jester.ro/alex/
maria m m spune:
Si eu am aceeasi intebare ca si tine,amik pt ca as vrea sa-i fac vaccinul cu aproximativ o luna mai tarziu,poate doua pt ca tre sa plecam la mare si in diferite locuri in luna august si vreau sa ma feresc de reactiile adverse(Doamne' Fereste)
maria m m spune:
Voi nu mai ziceti nimic,fetelor?
Am mi adunat de pe site o mamica cu o fetita pe listuta!
E vorba de AC cu fetita nascuta pe 19 iulie(La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).Pe minune o cheama Anne-Sarah.
si aici puteti vedea o poza cu ea:http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=AC