Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb
Raspunsuri - Pagina 8
briseis spune:
Buna mamicilor! Sunt sora Iulianei si am primit misiunea sa va transmit ca ea este mamica de dimineata de la ora 9. Bebelusul este bine, are 3 kg, 50 cm si a primit nota 9 la cezariana. Iuliana este bine dar se resimte dupa operatie. Mai multe nu stiu sa va mai spun. La revedere!
eli spune:
La Multi Ani Matei Stefan! Sa cresti mare si frumos! Andreea, felicitari. Ce a trecut timpul. Ai deja o luna de cand esti mamica!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 34 saptamani cu o scumpete de baietel
kim222 spune:
Iuliana sa-ti traisca copilasul si sa aiba o viata frumoasa....
Sa nu rideti de mine...am si eu o intrebare intrebatoare....voi ati respectat superstitia aia cu neiesitul din casa atit mama cit si copiulul pentru 40 de zile , dupa care urmeaza impartasirea....?
papadie spune:
Ete ca avem un bebelush si azi :-)))
BRISEIS felicitari, mamiko
sa-ti traiasca puiul, sa fie mincacios si somnoros!!!
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
mihaella spune:
Felicitari, Briseis, sa-tzi traiasca micutza comoara!!
Florina,bravo pentru micutzul crestin
Pupu,
eli spune:
Uff, de dimineata astept sa isi revina forumul. La noi si luni a fost liber, asa ca am profitat de weekednul prelungi si am mers la mare. Apa era rece tare, dar am profitat de soare.
Sambata, dupa vizita medicala, am mers cu o asistenta sa ne arate etajul pt nastere si perioada de dupa. Camerele in care stau mamicile sunt cu 4, 2 sau 1 pat. Camera de bebei avan geamuri din sticla, am putut privi inauntru. Nu erau decat 2 fetite acolo, pt ca ziua copii stau cu mamicile. Si cele 2 fetite erau gemene, amandoua tare scumpele si tare mititele, se nascusera cu aprox 2250 de g si 44 de cm lungime. Aveau un capusor asa de mic, cat pumnii mei stransi bine si lipiti. Mi s-au parut asa de fragile, cred ca daca as fi fost in locul mamicii lor mi-ar fi fost si frica sa le iau in brate. Si eu si tati ne-am topit de emotie.
Felicitari proaspetelor mamici! Sa aveti mult laptic pt bebei! Refacere rapida!
Iar ma framanta diverse chestii
1.Pt perioada in care ati stat/veti sta in spital, ati ales sa stati in salon cu alte mamici sau in rezerva? Aici bebe poate sa stea cu mine in camera si nu stiu ce sa aleg, oare e mai indicat sa aleg rezerva, sa ma gbucurh doar de plansul bebelusului meu? Cele care au nascut deja, cum a fost in spital?
2.Ati spalat si calcat tot ce ati cumparat pt bebe, inclusive lejeria pt pat, scutecele si prosopelele de baie?
Mihaela si pe mine ma doare gpasareauah. Am si dureri de bazin. Mai e aproximativ o luna pana la termen, daca o sa nasc la data preconizata, atunci mai am de suferit mult si bine. Uff si mi se par ucigatoare durerile astea, deja nu le mai suport.
Va urez tuturor o zi placuta! Nastere usoara celor ce urmeaza sa isi intalneasca, in sfarsit, bebeii!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 34 saptamani cu o scumpete de baietel
rain spune:
RADU STEFAN, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, sa cresti mare si vonic!
IULIANA, FELICITARI pentru puiut!
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
Dorsilia spune:
Neata!
Io in curand o sa ma recalific in meseria de sofer de tir, dupa cum binemnotivat o zice si sotul, pentru ca injur nonstop si cat sunt singura acasa pe astia de nu ne dau drumu la apa calda si ne lasa sa ne lichefiem aici cu nervii intinsi la maxim la 40 de grade de la 10 dimineata. Nu mai stiu cum sa ma racorescBeau apa si tasneste prin pori si tot asa toata ziua, as putea sa ma infig in mijlocul unui gazon sa-l ud macar. N-am mai vazut asa proasta organizare si asa cacanareala de administratie locala ! Ieri am dat o raita prin oras era sa-mi sara toatye de la locul lor ca gropile in asfalt sunt facute cu cap nu oricum....de n-o iei pe prima o iei musai pe-a doua si o ti asa tot drumul, sa se-nvete copilu inca din burtic cu mandra urbe. Am dezghetat congelatorul si acum merg sa-l curat, dezinfectez si umplu la loc, imi vine sa ma tavalesc in gheata ce-am scos-o din el. Vreau sa macar un pic sa se racoreasca betoanele.
lia 37 sapt de la UM
rain spune:
neata la gagici cu pitici!
am aparut si noi ...somnoroasele! iar insomnii, caldura ...ma uit dupa norisori de ploaie, nici o sansa!
Florina, am vazut pozele cu Teodor, e un grasun si e tare, tare dulce, iar tu arati foarte bine!
Papa, te rog sa-ti notezi undeva "apelativele" pentru Catrina, ca sa aiba cu se distra vand va fi mare ...si mai vrem poze cu ea!
ma duc sa-mi beau
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.