Suceava... (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Fu-se toamna si se du-se! Parca asta vad pe afara! Ca doar nu sunt meteorologul de serviciu pe zona Suceava DC, dar vad ca tot eu anunt vremea in zona! Pe mine ma deprima oricum vremea asta intre, adica nici cald, nici foarte frig! Dar parca simt mirosul de sarbatori, mai ales ca prin Metro au aparut ornamentele, dragele de ele! Nici nu stiu ce voi face de Craciun+An Nou, important e sa ne simtim bine, oriunde am fi!
Ca o mica concluzie: nu lasati "subgectul" nostru sa cada, postati mereu mesaje, mai ales ca ninsoarea o sa ne dea motive! Abia astept sa imi bulgaresc copilul, va fi super bestial! Pentru fetele care ati plecat din Suceava si imprejurimi, si duceti dorul meleagurilor natale, va trimit un si un fulgusor proaspat!
Va pupa: Elena&George&huzband

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Fetili io-n ritmul asta ma-nscriu la sobectu di Ieshi... Simbata am fo in tirgu cial dulshe si mini ma duc iara... Rezultat la biopsie nu am inca dar astept si sper la mult bine.
Vremea ca vremea... mama mamii ei de vreme... luni la amiaza eram ca o fumeie nebuna alergind cu cupilu-n brate de la spital la medic de familie si dupa aia din farmacie-n farmacie... toate astea cu picioarele murate si congelate pina la genunchi ca am zis ca nu-mi trebe masina si ma descurc pe jos pe scurtaturile bine stiute... numa ca uite scurtaturile erau adevarate fundaturi... efectiv n-aveai unde pune pune piciorul pe pamint ci numa prin baltoace de 10 kiar 20 de cm ... pe linga trasnaile mele imi facu si Ania o otita complicata cu perforatie de timpan... si mi-e o ciuda de mor! M-am tot laudat cu Ania mea ca duce bine boala... adica de-aici are febra peste 39, git super inflamat si nas infundat si de dincolo sare, cinta si danseaza... Asa s-a intimplat si acuma... efectiv nici un semn... duminica noapte s-a plins putin iar pe la 7 dimineata i-am gasit urechea plina de puroi, la fel si pe obraz si pe git... Am ajuns pina la urma la urgente dar nu ne-am internat (desi Aniei i-ar fi placut la nebunie ca era plin de prichindei acolo) si mergem saptamina asta zi de zi la spital sa-i aspire secretiile din ureche. Facem tratament, cu probleme, ca nu vrea nici un fel de siropel... il toarna pe capul papusilor in skimb ... sper sa fie bine desi cam cunosc urmarile unei otite cu perforatie de timpan.
Dupa cum vedeti, numa vesti bune de la noi

In skimb, azi am profitat de faptul ca nu a mai plo-nins si am facut o plimbare lunga lunga in drum spre servici... asa ca-n vremurile bune cind eream gravidoasa si plimbam ditai burtosu prin tat orasu din George Enescu pina-n Centru, via Obcini, Areni, Prefectura Marasesti.

Pupam

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Dana draga noastra, dar ce a cazut pe capul tau, mama? Eu am ajuns in faza in care nu pot auzi de copii bolnavi, mai ales ca lucrez cu asemenea copii! La ce medic duci copilul? Am auzit de Dumitrescu ca ar fi cel mai bun, dar... poate mai auzi si de altii, spune si la noi!
Multa sanatate la printesa ta!
Nu uita sa ne dai vesti!
Elena & George & huzband

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Da, Elena, la dr. Dumitrescu merg cu ea... La consultul de ieri a zis ca a evoluat foarte bine perforatia si mergem cu Augmentin pina la 10 zile, pentru ca la exudatul faringian complet i-a iesit un stafilo rezistent la doua cefalosporine dar sensibil la amoxi+clavulanat, eritro si ampicilina.

Pupici

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Cici, hai te rog arunca tu un oki aici poate le ajuti pe fete cu alte relatii. Io n-am mai aflat nimic.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36421

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Cumplita situatie, nu mai ai chef de nimic! Cum Doamne o sa suporte copilul ala asa o tragedie!?

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumitan@k.ro spune:

despre care doctor Dumitrescu e vorba?unde are cabinet?eu stiam ca pediatri renumiti in suceava sunt dna doctor Spinu si inca una dar am uitat cum o cheama Dati de veste ca se apripie frigul si o sa avem mare nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Chiar ma bucur ca a inviat subiectul asta al nostru. Dar de pe la Falticeni nu mai misca nimeni??? Mihuletu vad ca nu mai zice nik ca e mare distanta de la Bucuresti si acu o fi ocupata cu votarile . Nu mai e nimeni de pe acolo? sa mai zica o vorba despre orasul meu natal?
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele! dr. Dumitrescu e cu ORL-ul, iar ca pediatri mai sunt dr. Petre (e la Bethesda), dr. Ignat (in Policlinica din Areni - o doamna tare fina), iar pe dr. Spanu o cunosc si e tare de treaba si specialist bun. De obicei merg la dr. Murariu (e mai mult pe neonatologie) cu George, dar sa stii ca e in functie de copil si cum se "adapteaza" la un medic. Ea il cunoaste cel mai bine si o pot suna oricand la orice urgenta! Pe Falticeni stiu de dr. Corpodean (stiu ca e in spital la pediatrie) si... cam atat. Mai tinem legatura, ca se vede ca frigul nu o sa ne lase sa fim linistite langa copilutii nostri! Dar poate ii pacalim, pe el dl. Frig si pe dna. Gripa!
Va pup!

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Noi n-avem pediatra renumita... ci una foarte priceputa si cu multa experienta (si pe mine cind eream copil dupa ce ne-am mutat in Suceava tot la ea ma ducea mama ... ) e vorba de dr. Munteanu, tot ea mi-a supravegheat si sarcina si a preluat-o pe Ania de bebelus... Sint foarte multumita de ea, pina a facut Ania o luna, venea de doua ori pe saptamina la domiciliu, iar dupa aia o data pe luna sau cind o solicitam eu. Cel mai tare imi place ca asculta toata trasnaile pe care i le zic eu (auzite sau citite pe cine stie unde), chiar daca e mai in virsta, e foarte pusa la punct cu ultimele noutati, nu rateaza nici un simpozion medical, plus ca deosebeste "la oki" un "rosu-n gat" bacterian (pentru care ne trimite la exudat dupa care la antibiograma si ne prescrie antibiotice) de unul viral (pentru care ne da numai anti-termice si antiinflamatoare)... ne mai da si retete gratuite (lucru pe care alti medici de familie nu-l fac nici in ruptul capului daca nu te cunosti mai bine cu ei)... ei, bineinteles ca sintem si noi atente cu dumneaei dar pe cuvint ca merita!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput