Bebelusi de Aug - Sept 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

vreau si eu in parc, dar parcul carol stiu vag pe unde e, nu e nici o ora si nici un nr de tf....
3402611 daca are cineva amannunte si pt mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristinuca mama, despre ce intalnire in parc vorbesti?! Ca nu am vazut subiect nici pe-aici, nici la discutii generale pe forum....ori vorbesti cu vocea interioara? Si te-as intelege, avand in vedere programul de zici ca-l ai din cauze de maselutze si nedormit...

Carmen, nu-mi spune de program de seara!!! Zic pe bune slava Domnului ca Raducu adoarme pe la 9:30, dar sa vezi cele 2 ore dinaintea somnicului ce maraiala continua este....ca-ti vine pe bune sa tot , parca orice faci nu-i convine, e vesnic nemultumit si sclifosit! Zau, nu pot pricepe, ca uneori doarme somnul de dupa-amiaza de la 6 pina pe la 7, deci motive gen oboseala se exclud, dar imediat cum se trezeste si pina dupa baitza o tine intr-o maraiala nemultumita total. Uneori ii mai trece pt 10 min maxim, daca-l pui in premergator sau de-a busilea, dar si de alea se plictiseste repede. Si sta in funduletz si da din piciorusul drept, cu calcaiul in podea, ca si cum ar zice: "ce plictisealaaaaa! ce sa mai fac eu interesant?" De-aia tot ziceam eu ca astept sa se "maturizeze" odata ca poate ne-om intelege altfel, nu stiu...Asa ca zic merci ca il pot culca in jurul orei 9, macar se calmeaza si chiar daca nu adoarme imediat macar sta cumintel in pat si-si canta sau se uita la ursuletul lui pina adoarme...ei si-atunci e cel mai dulce dintre dulci!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

danateu, pai daca citesti printre randuri, de-aia nu stii! Mih zicea ca iese in parcul carol, dar doar atat.... asa ca ceream mai multe amanunte!!!
chiar, nu facem si noi maine nimic?? ca doar e duminica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu ma gandeam la program pt maine.... si m-a sunat mama ca vine ea... si eu ca n-am program...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

plec maine la mare!!!dar ma intorc tot maine! naspa!
noi seara o culcam pe fata pe la 10, ca abia la 9.30 venim din parc, si ea mai si doarme dupa-amiaza vreo ora-doua asa ca... dar o pun in pat cu bibe si nu o mai aud pana dimineata!

Ioana a luat-o razna ... a ajund la un kil de lapte pe zi ... e disperata ... acum halim Lady Milk

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Raluca, drum bun si distractie placuta. Chiar si pentru o zi, macar esti la maaareeee!

Asa cum ne stiti, plimbareti nevoie mare, ieri am mai dat o tura prin Ungaria. Mai aveam cartea verde valabila si am zis ca e pacat sa ratam asa o ocazie. De data asta am fost pana in Debrecen, un oras cam de marimea Oradei, la 110 km de noi. Spre deosebire de Oradea, au Cora , unde am petrecut vreo 3 ore. Apoi am fost si la Tesco, tot un supermarket, iar spre seara am ajuns in centru unde am facut si poze. Ne-a placut orasul, e un oras european, nu seamana cu cele de pe la noi. De data asta am luat-o si pe Silvia cu noi, pe Diana n-am putut, e plecata de o saptamana la tatal ei. Dar cu siguranta ar fi vrut sa ne mutam in Debreten sa locuim, ca asa face de fiecare data cand mergem undeva, vrea sa locuiasca pe rand in toate orasele :)).

Roisin, sa stii ca a fost la fel de usor ca data trecuta cu trecerea frontierei, nici politie la 5 min de granita, nici vamesi spurcati care sa ne caute prin portbagaj. Ne-a cerut aceleasi acte ca prima data, nici bani, nici alte prostii.

Mai rau a fost cand am ajuns acasa, Silvia s-a trezit cand am coborat din masina si n-a mai putut adormi pana la ora 1 noaptea. A fost maraita si nicaieri nu era bine, nici in patut nici la mine in brate. Apoi a dormit bine toata noaptea si s-a trezit vesela.
Azi suntem singure acasa (tati e de garda) si cred ca iar va incepe nebunia perindarii prin toata casa. Deocamdata e bine aici in camera, a admirat mai devreme poza Dianei si o pupa de zor, dand din manute de bucurie.

Va pup si va doresc o duminica placuta,ne auzim mai tarziu.


Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Salutare !
Noi venim acasa in august cu bebelinii, sa sarbatorim 1 an cum se cuvine, cu toata lumea acolo!
Vrem sa mergem vreo 3-4 zile cu ei la mare. Cele care ati fost deja la mare, puteti sa-mi dati si mie niste sfaturi: de ce sa ne ferim, ce pericole ne pindesc ? In mare ne-am cam facut un plan (daca n-ai plan pentru gemeni, esti mincat), dar ne e teama sa nu ne trezim cu vreo surpriza: soare, apa, lumea, mincarea etc !
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mirupati chiar ma intrebam zilele trecute ce fac gemenii nostri!! sfaturi pt mare... pai dupa ce ma intorc poate mai am timp sa-ti spun ce ar fi trebuit sa fac si n-am facut.... acum n-am nimic in minte... decat sa ai un ajutor sa stea cu ochii pe copii, caci sunt o sumedenie de chestii ce pot fi bagate in gurita! si cum ai doua gurite curioase de pazit...
apropo, voi de unde sunteti?? din bucuresti??? daca da, poate mai facem o intalnire sa va cunoastem si pe voi! sau daca puteti ajunge usor in capitala... doar dati de veste!

fetelor, la mine problema cu pc-ul e din ce in ce mai nasoala... azi cand l-am pornit a intrat automat in scandisk si mi-a mai gasit 8 bad-uri. innebunesc, nu alta... am 15 baduri pe C:, si daca hardul a inceput sa crape o s-o faca pana pica de tot!!! ma, si cand te chinui sa acoperi o gaura se face una si mai mare langa! abia ma bucuram ca am reusit sa-mi achit toate datoriile, + sa platesc toate facturile, si acum asta cu hardul... chiar aveam 100$ si nu stiam ce sa fac cu ei . a auzit cineva de-o ploaie cu bani pe undeva???

andrei continua seria noptilor albe. noaptea recuta in schimb a fost baiat simtit. dormea 30', urla 10', si uite asa de dimineata nu mai eram chiar atat de obosita. caci mai inchisesem un ochi...chiar daca iepureste. mai, si nu inteleg de unde atata energie! azi a dormit o ora de dimineata si o ora in parc, pe la 6,30. iar acum e fresh si exploreaza casa... iar eu tare as dormi, caci dupa vizita de azi a bunicii, m-a anuntat ca maine vine tata in bucuresti la doctor si ca dupa face o vizita nepotului... tare mi-e ca-l trimit cu andrei in parc si eu trag un pui de somn, ca doar vine tati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Vezi sa fii odihnita Cristina, ca vine tati al vostru de peste ocean cu fusul orar dat peste cap si va fi fresh toata noaptea..
Pupici!

Mihaela, Diana (22 nov 1996) si Silvia (10 sept.2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineata !

Am facut eu ce-am facut si iarasi nu am reusit sa intru pe net in week-endul asta. Dar am avut motive intemeiate: am avut-o pe Oana acasa.
Ieri seara, dupa ce-am dus-o din nou la ai mei, m-am simtit tare nasol. Doamne, ce cumplit este sa te desparti de puiul tau !!!!!!!!!!
Normal ca mi s-a parut ca-i cel mai scump copilas, ca doar e-al meu !
Am stat si eu si taica-su numai si numai pe langa ea. Ne-am tot rugat de ea sa ne mangaie si pe noi si a catadicsit s-o faca, dar o singura data pentru fiecare: "mo-te, ma-mote, mote". Of ! Si noi ne-am topit pe rand de nu mai puteam rasufla...
Deja mi-e un dooooorr de ea cumplit!

Cristina, tare rau imi pare de problemele cu PC-ul. Poate daca vine Cristi acasa are o rezolvare minune !
Dar macar ai reusit sa salvezi filmuletele si pozele cu Andrei ?

Mirupati, ce mai fac bebelinii tai ?????
Nu ne mai spui nimic despre ei ?
Si, daca ajungeti in capitala, vrem si noi la intalnire !

Floricica-soarelui, esti o scumpa . Noi speram sa mai mergem la mare cu Oana, si o sa trecem in drum sa va vedem, promit !

Mihaela, dar ce plimbareti sunteti ! Bravo ! Sa vedem poze .

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput