Bebelusi de Aug - Sept 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Danateule, nu mai vrei laptik? Ca mai am acasa cateva cutii. I le dau lui Bogdan sa ti le aduca?

Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:



pentru primul anisor implinita astazi de EMA ANA!!!!
Sa creasca mare si sanatoasa!!!
Maria ii ofera in dar frumusei EMA.
iuliana - ai facut poza la tortul Emei de la turta? Daca da, trimite-mi si mie o poza cu el pentru ca incerc sa gasesc si aici o cofetarie care sa faca un tort pentru turta Mariei in genul celui descris de tine.
Ce cadou i-ati cumparat Emei pentru implinirea 1 anisor?

roisin - m-a impresionat foarte mult recitirea mesajului in care sotul Iulianei ne anunta ca este tatal unei frumoase fetite pe nume Ana. Ai avut o idee excelenta si cred ca este cel mai frumod dar care l-a primit Iuliana pentru Ema.

floarea soarelui - bine ati venitit in grupul nostru. Sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii!!!! Am inteles ca esti din Cernavoda, asa este?

roxanicamamica - ai un baietel foarte frumos si foarte fotogenic. Ieri ma uitam pe pozele lui Marc de pe albumul foto postat pe "reclamamascata". Am inteles ca stai in Dr.Taberei. Va plimbati prin parcul Moghiorosi? Daca da, da-mi un semn pe adresa de e-mail roxana.buzdugan@romib.ro si poate ne intalnim in acest week-end, pentru ca noi ne plimbam aproape in fiecare seara in parc. Ar fi pacat sa stam in acelasi cartier si sa scapam ocazia de a ne cunoaste.

dana-ene - am primit mesajul tau pe PM si sper sa pastram aceasta traditie pentru fiecare copilas din grupul nostru. Ma bucur ca astazi o iei pe Oana acasa, pacat ca nu stai in Bucuresti ca sa ne cunoastem mai bine.
Cand mai veniti in Bucuresti? Sa o pupi pe Oane din partea noastra.


Roxana si Maria ( ns. pe 8 septembrie 2003)

http://community.webshots.com/user/roxana77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai mai, c-am dres-o si pe asta! Am reusit sa o fac pe Silvia sa taca. CUM? pai am pus-o in patut cu suzi a ei, timp in care am dat o tura rapida cu matura si carpa prin hol si bucatarie.Am inchis usile de la baie, de la camara si de la camera Dianei, am blocat usile de la dulapurile din bucatarie si am lasat sa poata umbla la dulapul cu pantofi din hol. Pantofii au ramas marea ei placere.:)) Si am lasat copchilu' sa umble singur. Nu va spun bucurie pe capul ei(ce putin ii trebuie unui copil sa fie fericit!) zici ca era in lumea larga. Am pe frigider niste figurine din desene animate lipite cu magnet, i le-am pus la inaltimea ei, s-a distrat si cu alea, i-am dat jucarii pe care le-a imprastiat pe jos, normal. A descoperit tunelul pe care l-am facut(fara sa vreau) din scaunul ei de masa si un scaun de bucatarie si misuna pe acolo. Pfuuui, se pare ca am scapat de o belea, doar sa fiu atenta pe unde umbla. Dar asa am reusit si eu sa pregatesc pranzul, care acum e pe foc si sa-mi treaca nervii care erau intinsi la maxim.

Acum domnisorica face nani, ca doar s-a obosit bine misunand ca un gandacel prin casa.

Alte performante: sta pret de cateva zeci de secunde, poate chiar un minut in picioare singurica, se lasa apoi usurel in fundulet. Azi dimineata a reusit sa se ridice in picioare singura, fara sa se ajute de nimic, doar punand manutele pe covor. A facut doi pasi singurica, dar daca am lasat-o eu de subbrat. Ea nu are curaj inca sa se porneasca.
Raportam si noi al 7-lea dintisor, dupa o jumate de zi cu febra si maraiala, probabil ca e si al 8-lea pe drum de e in starea asta.Cu kk nu am avut probleme, de mancat mananca la fel de bine.

Noi avem acum 9,600 kg si 79 cm. E lunga, seamana cu tati.

Mai voiam sa multumesc de aprecieri pentru poze, am facut tare multe de cand am primit noul aparat, am vrut sa-l testam cum functioneaza. Si daca tot aveam, am zis sa le vedeti si voi.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roxana, si eu as vrea sa patram "traditia". De fapt, sunt sigura ca asa va fi !
Ah ! Si eu as vrea sa vin mai des prin Bucuresti, ca imi sunteti asa de dragi !
Ii transmit pupicii de la voi Oanei. Ha ! Abia astept s-o pupacesc si eu o gramada !
Felicitari pentru aparitia fotografiei Mariei pe prima pagina la reclamamascata !!!!!!!!!!
Stii, sunt multi bebei din grupul nostru in galeria lor:
pagina 2 - Maria ta;
pagina 3 - Andrei Razvan al Cristinei;
pagina 5 - Stefania si Daniel ai Simonei;
pagina 8 - Ioana Maria, fetita Ralucai si Marc Antonio al Roxanicai;
pagina 10 - Oana Maria mea si Radu-Stefan al Danei;
pagina 11 - Silvia, fetita Mihaelei; Sebi al Rodikai si Stefania, fetita Simonei.
-------------

Mihaela, vezi ce cuminte poate fi Silvia ! Sa nu te mai plangi de ingeras !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

La multi ani Emmei....sa-i dea bubul Dumnezeu sanatate...suflet si minte luminate..noroc...si tot ce-i bun si frumos sa isi gaseasac loc in viata ei:)
Cu toata dragostea o pupam...si suntem alaturi de ea

Dana si biberoana Ioana(24.09.2003)

http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

La multi ani, Emma! Papusica, sa ai parte numai de zile senine in viata, presarate cu noroc si bucurii!
Iuliana, sa-ti traiasca comoara, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa, iar tu sa te bucuri de ea tot timpul!
Pupici de la Elena-Teodora (14.09.2003) si de la mamica ei, Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Intelegeti voi....ce-am vrut sa zic cu "bubul''....da micutsa terorista era la mine in brate si urla de numa...:)))...asa ca scriu cu pauze...de dansat....mers in 4 labe...spalat bebe papusha...ca deh...sunt cea mai buna prietena a biberoanei si trebuie sa ne jucam impreuna...:)

Mihaela, Roxana...eu is din ploiesti...sotul din cj...si am ajus la cernavoda...ca aci-i centrala nucleara si asta-i jobul meu...dar nu ma plang ca-i tare bine pt micutsa dupa praful si aglomeratia bucurestiului desi nu se compara cu clujul soacra-mii (printre altele...am o soacra de nici mama mea daca mi-era nu mi-era asa de draga..faina femeie)

--------

Dana...m-am uitat pe site-ul bebeilor de-un leat cu biberoana...super super...mihaiu meu...facator de site-uri in viatsa de zi cu zi...i-a dat ''exceptional''...bravo la cristinica...faina idee:)

Bibe doarme ca am umblat-o prin oras...si sper sa doarma macar vreo ora...dar stiti cum e cu sperantele...mai pot fi si inselate:))))...si nu reusesc sa o mai conving sa doarma in patutsul ei...de vreo 4 luni...a pus stapanire pe locul dintre mami si tati si nu-l mai lasa...io o pun adormita in pat la ea (asta cand reusesc sa o adorm) si ea se trezeste...tsop in picioare si canta...lalaie...ne cearta...pe la ore la care aude toata baraca:))))))....aseara am fost la terasa clubului si a dat peste cap toata natsia masculina de acolo...ca se duse de-a busilea la masa de biliard si-i tragea de pantaloni pe purtatori...de au jucat aia mai mult nu...da la asha fata frumoasa cum sa nu-i faci pe plac si sa nu o urci tsop tsop direct pe masa verde...daca era roshie credea micutsa ca o ajuns deja la Oscaruri:)))...

Azi sedem cuminti acasa si prin zona ca prea ne plimbam...dar maine dea Domnul sa fie cald poate mergem la mare...de-o plimbare...daca nu...asta e...io tot n-am chef sa ma pun pe invatsat si mai am o saptamana pana la examen...si doua pana incep munca...offff....tare ash mai fi stat cu piticul...dar nu o dau la bunici...nu si nu...ca-i departe si fara ea nu pot sta...ca mi-a intrat in sange sa-i vad mutritsa mirata si-s adict la pupicele ei umede si la zambetul ei stirb:)...da las ca ne-om descurca ca am program lejer de mai pot fugi sa o vad si femeia e de treaba...si supravegheata (cu camera ca v-am zis ca al meu ii tat numai techinca:)))))..)

Va pupam fetelor ...dar mai intai piticii sa treaca pe la pupat...numai bine ...pana la urmatorul reportaj:)))...Tare ne-ar placea daca in drum spre mare v-ati opri si pe la noi...ca-i loc berechet si am vrea sa va cunoastem ....:)

Dana si bb I(24.09.2003)

http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui


floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:


La multi ani EMMA ANA pentru primul anisor.
Sa cresti mare si frumoasa si sa iti asculti parintii.
Multi de la Stefan-Daniel.

Deja au inceput sarbatorile pentru bebelusii de august-septembrie!
Ce repede trece timpul.

Floarea soarelui bine ati venit! Cind e nascuta fetita ta?

Oana-Noemi concediu placut si Erik sa fie cuminte! cuminte!

Dragelor care v-ati plictisit acasa, sa va zic cum este la servici.
In primul rind e foarte greu sa pleci de acasa cel mic mai face o ghidushie, ceva si te retine si ai mai sta acasa macar un sfert de ora. In fine reushesti sa pleci. Dupa ce ajungi la birou ai vrea sa pleci inapoi. Apoi doua-trei ore muncesti pe rupte si incerci sa te concentrezi. Pe urma incepi sa te gindesti " ce face puiul meu? o fi mincat bine astazi? dar de dormit o fi dormit dar daca vrea ceva si mamaie nu il intelege?" si altele. Plus ca nu va puteti imagina ce dor va poate fi de copil.
Pe urma pui mina pe telefon sa vezi ce face iar daca nu doarme precis il auzi in receptor si iti vine sa dai cu toate si sa pleci acasa.
In sfirsit vine si ora sa pleci acasa si cind ajungi acasa constati ca esti foarte obosita iar cel mic vrea numai la tine si trebuie scos la plimbare trebuie sa manince si altele. Incerci din rasputeri sa recuperezi timpul pe care nu l-ai petrecut cu el si te simti foarte vinovata ca l-ai lipsit de prezenta ta dar se face repede seara bebe adoarme si tu esti frinta si te simti norocoasa daca reusesti sa stai putin si cu sotul tau.
Asa ca stati acasa cit puteti de mult cu copii vostri ca nu e nici o veselie sa mergi la lucru. Eu sincer va consider norocoase ca ati putut sta acasa cu bebeii vostri.

Pentru ca eu nu am stat nici o luna acasa si o sa regret toata viata.
Ca sa pot sa fac asta mi-am incuiat casa si m-am mutat cu tot cu copil si sot in casa la mama. Ea m-a ajutat foarte mult practic copilul e crescut mai mult de ea dar va imaginati ce viata am avut. Ca sa nu mai vorbesc de perioada in care alaptam pentru ca am alptatat 8 luni. Dar in fine a fost alegerea mea.

Vesti bune! Mi-am propus ca Week-end-ul acesta sa il petrecem acasa la noi si am aranjat totul sa putem sta pina luni dimineata asa ca tineti-mi pumnii strinsi. Nu stiu cum o ne descurcam sa stam prima oara singuri toti trei atit timp.
Mai ales ca dupa ce acum citeva zile raportam 7 si 8 dintisori aseara am vazut ca dau si 2 maselute jos . Azi noapte nu a dormit decit la mine in brate .

Va sarut pe toate si va multumesc ca existati! E o bucurie sa pot citi ce fac bebeii vostri ce le-ati mai dat sa manince si toate experientele voastre!

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

asa e mai, cand a trecut un an???? si emma sufla prima ei lumarare, ca ailalta nu s-a pus, ca era jumate! maine poimaine si daria, apoi si noi... si uite asa toata gasca....
roisinule, nu stiu cum stai tu cu nostalgia, da' ia-ti un bax de servetele, ca pe mine m-a apucat rasu'-plansu' cand am citit din urma!!

raluca nu stiu daca o mai fi forumul pe vremea cand o sa ne apucam sa injuram profesorii in cor ca nu-si fac treaba, da' situl nostru cu certitudine va supravietui!!! si facem forum acolo, doar nu crezi ca o sa ne lipsim de placerea asta!!!

fetelor, am si eu o rugaminte!!!! toate "observatiile " voastre legate de site, probleme, linkuri si alte alea, notati-le voi undeva, si dati-mi-le atunci cad o sa va spun ca pot lucra! cel mai sigur hardul asta o sa fie formatat, asa ca nu stiu ce se va salva din el. si sincer, neuronul meu nu cred ca va tine minte toate problemele... nu stiu daca va dati seama, da' eu turbez aici cand vad ca nu pot face nimic. poze puteti trimite pe mail, e ok, eu le las acolo pana o sa le pun direct pe site. si oricum inainte sa plec la mare o sa trimit poze pe site. mi-au venit si cateva idei cum sa aranjez pozele de la intalnirea din 8 iunie...
la partea cu tricouri n-am mai primit poze... si inca nu are nimeni o poza de grup care sa fie mai buna decat cea pe care am pus-o eu pe site??? acolo lumina pica aiurea pe iuliana si pe oana, si nu prea se vad fetele!!! hai mai, cine a mai facut poze atunci??? ca erau destui tatici!!!!

si ca tot s-a analizat kk la greu... noi am avut de patimit.... ieri si alataieri andrei n-a facut kk. si nu pricepea, ca doar i-am dat piersica, caisa, si ciorbita la pranz. cert e ca nu facea. azi-noapte...jale mare.... la 2,30 urla ca apucatul. da-i cu calgel, leagana-l, nimic... l-am mai lasat in patut singurel, scheuna ca un catel... ma scol, aprind lumina, si incep sa ma plimb cu el prin casa. pauza, nici prin cap nu-i dadea sa taca. incerc sa-i masez gingiile, canci, ma musca de parca ii dadeam ardei iute... in cele din urma ma gandesc ca poate e de la kk... pun un supozitor cu glicerina, face doi kktei micuti, moi... deci constipat nu era... continua sa urle... in spal, il schimb, ii pun un supozitor cu paracetamol, ii aduc bibe si in cele din urma pe la 4,30 a adormit. de dimineata, la 9,30, il pun pe olita, face kk... surpriza, era spanac!!! adica ultima masa solida de ieri... asadar, la ciorbita a asimilat tot???? ca eu nu mai pricep...
iar maselutele alea, daca mai dureaza o saptamana ma impusc!!! nu mai rezist. cand o veni ta'su ma duc si ma inchid pe balcon, si dorm acolo intr-un coltisor numai sa nu-l mai aud plangand.

si cum nu era destul ca nu dormisem, la 8 fara un sfert suna tf... ma dar repede jos din pat, sa nu se scoale odrasla... surpriza, soacra-mea! eram atat de adormita si de nervoasa, si tare mult sper ca n-am injurat decat in gand!! ca de injurat sigur am facut-o. voia sa stiem ce facem, si eu am fost atat de politicoasa incat i-am spus ca n-am dormit toata noaptea si acum ne-a trezit din somn. intreaba de tati, ii spun ca vine luni, si apoi se apuca sa-mi spuna ca la ei n-a plouat, a fost doar vijelie, ca a treierat, bla-bla, si ma intreba cum e vremea la noi... mei, nu cred ca sunt eu chiar atat de nebuna, da' nu-mi aduc aminte ce i-am spus, ca eu fac cam nasol cand sunt nedormita si ma trezesti din somn... acum astept si eu pe tati. daca am zis cine stie ce la tf, o sa-i spuna lui mai mult ca sigur ca nevasta-sa e o scorpie needucata, dar dupa luna asta sunt cu nervii la pamant... si cum bine se zice pe-aici, cand mai astepti si rusii dupa o luna de abstinenta, sa mai fii si politicoasa la trezit din somn... nu?! e imposibil!!!!

mei, l-am tuns pe andrei... adica eu l-am cizelat un pic... se vede ca nu e mana de profesionist, daca te uiti bine-bine, dar i-am taiat "avioanele" de la urechi. in rest nu m-am atins de nimic, desi am vrut sa-i mai tai din breton, dar deja se plictisise si n-a mai stat. cert e ca mie mi se pare acum tare dulce, (cum zice iuly, "puiul ciorii"), si are asa o fata de "barbatel"... chiar ma gandeam ca, acum chiar ca nu-l mai duc la frizer, ca sunt multumita de cum arata!

carmen ce ma intrebi tu e prea mult... de fapt eu vad partitia, dar nu vad nimic pe ea! decat niste iconuri "unknown" de 1k. dar cand dau la proprietati in spune ca sunt 4 Gb full si 150Mb liberi. ceea ce e corect. nu am incercat sa scriu pe ea, ca am un programel, easy recovery, cu acare am mai salvat eu in cazuri disperate fisierele, dar am nevoie de inca un spatiu de 4 Gb liberi, unde sa copieze ce salveaza. iar asta nu am, si trb sa aduca cristi de la servici un hard... si apoi sa vedem ce e cu badurile de pe asta de-acasa. tare mi-e sa o sa ajunga la cos... si windowsul face probleme, nu se mai inchide, ramane blocat la windows in shutting.. si trb sa-l sting de la buton...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

floricica-soarelui, ia-auzi ! Cristinuca noastra strange pozele pe adresa ei, asa ca sorteaza pozele voastre pentru fiecare rubrica si trimite-le Cristinei, ca sa fiti si voi in grup !
Si, in legatura cu propunerea de a va vizita, s-ar putea sa ai musafiri!
Noi, de exemplu, vrem ca pe la sfarsitul lui august sa mai facem un drum la mare cu Oana si, poate trecem sa ne cunoastem !
-------

Cristina, sa vedem poze cu barbatelul de Andrei !
Problema aia cu windowsul care nu se mai inchide dupa shut-down am avut-o si eu. Solutia mea a fost ca a trebuit sa formatez hardul .

Faza asta cu soacra-mea si telefoanele le patesc si eu .
Chiar ieri m-a sunat si dis-de-dimineata, la 7 fara ceva si aseara, cand tocmai ma intinsesem si eu in pat si abia atipisem.
Vaaai ! ce afectata a fost tot ea: "eu mereu te trezesc pe tine !", de parca eu as fi dormit non-stop .
Imi venea sa..., da' n-am ce face !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput