Cati invitati la nunta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Eu am avut 98 de persoane invitate din care 2 perechi (4 persoane) au lipsit pe motiv de deces in familie.
Restul au ajuns toti la nunta si au venit din toate partile tarii si chiar si din strainatate. M-am trezit chiar cu supliment - asteptam la o familie sa vina doar "cei batrani" si au venit toti (baietii si prietena unuia plus sotia celuilalt) deci in final am avut exact acelasi numar de persoane cate am preconizat eu ca invitati, dar "4 au facut rocada".


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

EU am dat 90 de invitatii si ma asteptam cam la 150-160 persoane. Am scris pe invitatie rugamintea sa imi confirme si am dat toate numerele de telefon ale noastre, ale parintilor...Nimeni , dar nimeni nu a sunat. Bine..prientenii si rudele au confirmat "prin viu grai", dar ceilalti nici unul nu a sunat. Acum sun eu in disperare la ei si am confirmari cam 120 persoane. Totusi ma astept s avina dupa cum spuneti si voi intre 105-110 peroane.
E trist si ma supar caci aveam incredere in mai toata lumea ca vine si mai ales ca ei singuri au spus ca vin si apoi cu 2 sapt inainte cum sunt eu acum anuleaza.Ma intreb ce se intampla saptamana viitoare.
Oricum ar fi eu voi fi frumoasa si vesela.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lua spune:

Blanca, nu trebuie sa fi trista. Considera ca e mai bine asa. Decat sa iti vina la nunta si sa faca figuri sa iti strice bucuria, mai bine faci intr-un cadru mai intim cu peroane carora le face placere sa fie acolo. Este urat daca descoperi acum ca prieteni pe care ii considerai foarte buni, nu au aceleasi sentimente pentru tine, insa aca este vorba de persoane pe care le-ai invitat din obligatie fi fericita ca nu trebuie sa le acorzi o atentie deosebita pentru ai face sa se simta bine. Canalizeaza toate eforturile tate in a le multumi celor care iti sunt aproape de suflet ca au venit sa iti fie alaturi si cel mai important BUCURA-TE DE NUNTA TA. Este vorba de un eveniment important din viata ta si cel mai important este ca tu sa te simti bine, sa nu te intereseze ca soacra s-a uitat ciudat ca ai dansat cu X-ulescu sau ca nu mai ai tuica de prune, sau ca ospatarul i-a varsat cumnatei ciorba in brate. Gaseste niste persoane de incredere care sa se ocupe de toate problemele ce pot aparea iar tu stai pe ringul de dans pana dimineata.
Fii putin egoista macar o data in viata ta. Vei avea o viata in fata sa faci opere de caritate, sa faci compromisuri, sa lasi de la tine.
Te pup dulce si casa de piatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Asa este, oamenii sunt cam nesimtiti, si nu vin la nunta ta din diferite motive, principalul fiind lipsa de bani. E greu sa vezi ca cei pe care ii considerai prieteni de fapt nu sunt, dar asta e, nu merita sa-ti faci singe rau pt ei ! Si daca vin 30 de oameni, inseamna ca sunt cei care tin la tine cu adevarat, si tu trebuie sa fii fericita ca-i ai alaturi de tine ! Noi am avut o nunta intima, 55 am fost cu totii, si a fost un antren si o veselie pina dimineata! Daca sunt mai multi, nu e neaparat si mai bine !
Din pacate si noi am patit la fel ca tine, si cred ca toate miresele ! Capul sus si petrecere frumoasa !

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Stiu ca cel mai bine este sa fiu inconjurata de oamenii care tin la mine , adevaratii prieteni. Dar totusi ma sochezaza cand aflu ca prietene pe care le credeam bune nu mai vin. Si vin oameni la care nu ma asteptam. Cu siguranta voi fi fericita si frumoasa si voi avea tot ce imi doresc in ziua aceea.
V-am zis au confiramt 120 persoane dar 10 nu le iau in in considerare. Sper ca pana la urma sa fie cam 110 persoane si sa ma descurc si la restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Eu zic s astai linistita! Noi am fost 40 pers, e drept in Canada, dar au venit parintii si fratele meu si am fost cu pritenii si a fost super. Noi nu am facut nunta pt bani, dar ne-am scos cheltuielile, desi nu am pornit cu asta in gand.. M-a costat maiputin decat in romania, am inteles ca un tacam e 50 euro, aici a fost 60 cad, adica 35 euro si toata lume aa laudat mincare amulta si f. buna, italieneasca e drept, si m-am simtit minunat sa fiu printre prieteni adevarati in loc sa am pers. care trebuia invitate doar pt ca parintii nostri au fost la ei la nunta, aia numai e ziua ta cand treb s a faci conversatie de complezenta.. asa ca tu sa fii sanatoasa si sa va distrati, faci ce vrei, e ziua voastra..
Multa bafta si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

O nunta frumoasa si Casa de piatra va doresc!!!
Cit despre invitati nu stiu ce sa-ti spun, eu am invi doar prieteni buni (de suflet) si familia, asa ca am fost 55-60 si am avut lipsa doar un var cu nevasta-sa....
A mai spus cineva, cei care nu vin ... de multe ori o fac din lipsa de bani :(
Pentru a evita asta eu le-am spus ca nunta mea nu e cu dar, daca vor/pot sa dea ceva e foarte bine, daca nu, iara bine. Acel var care nu a venit a zis ca nu poate veni la nunta cu mina goala si nu a venit :(
M-a suparat rau cu asta....



Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Si eu am dat mai multe invitatii cu toate ca stiam ca nu or sa vina toti. Preconizasem ca o sa fim 120 de persoane si intr-un final am fost 110 .

Distractia a fost pe cinste, asa ca nu mi-a parut rau ca nu au venit ceilalti, nu s-a simtit lipsa lor.

Casa de piatra si distractie placuta!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Blanca nu fii necajita caci totul o sa fie bine. Eu am avut nunta pe 3 iulie anul asta si ma asteptam sa-mi vina cam 150-160 persoane...iar la nunta am avut 153 persoane. Eu fac parte din categoria celor care se supara ca ii vine prea multa lume caci atunci cand am inchiriat localul ma gandisem la 120 persoane maxim .
Oricum a fost bine. Sa stii ca am avut si eu surprize in sensul ca cineva m-a sunat chiar vineri inaintea nuntii sa-mi spuna ca vine (si ce e cel mai urat, sa ma intrebe cat e meniul) si surpriza a fost sa vad ca sambata nu a venit la nunta. Nici macar pana acum n-a sunat macar sas-i ceara scuze sau sa-si motiveze absenta. Am mai avut surprize de la persoane care au zis ca vin insotiti si pana la urma au venit singuri. Totusi am avut si persoane care au venit fara sa le dau invitatie si asa mi-a acoperit locurile ramase libere. A fost cam greu pt ca facusem aranjamentele la mese si nu stiam unde sa-i pun pe cei veniti fara invitatie (iti dai seama ca nu ai sa stii cine nu vine). Oricum sfatul meu este sa suni tu si sa-i intrebi. Si eu am dat destule telefoane...si sa comanzi la restaurant mai putin cu aproape 7-8 tacamuri. Vorbeste mai intai cu cei de la restaurant cate tacamuri iti pot face in plus daca iti vin mai multe persoane decat te astepti ca sa n-ai surprize totusi.
Stiu ca e greu cand vezi ca prietene foarte bune nu vin la nunta motivand tot felul de scuze, care mai de care mai hilare....dar sa stii ca tu nu ai nimic de pierdut, ci ele!
Casa de piatra si totul o sa fie bine!

Mihaela si puiul mic de 30 saptamani si 1 zile
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Noi avem nunta pe 21 august, in Romania. Invitati sunt 400 de persoane, adica au fost mai multi dar 400 si-au anuntat prezenta. Sunt tare curioasa daca vin sau nu, ma gandesc ca vin... si sper sa vina ca altfel ...

lore

Mergi la inceput