Cum vi se pare viata in Japonia? (15)
Raspunsuri - Pagina 15
RIARA spune:
Buna fetelor
Imi permiteti si mie sa ma adaug la gasca de aici? Sint casatorita cu un japonez si insarcinata in 13 saptamini 
Eliana spune:
Stiati ca se poate face si un alt tip de pasaport aici la ambasada ? Aceste pasapoarte se fac pentru persoanele casatorite si trebuie sa ai pe pasaport o stampila de la emigrari precum ca esti casatorit aici si locuiesti aici si te duci la ambasada si iti fac pasaport care dureaza 6 luni dar in pasaport nu-ti mai apare adresa din tara si ai trecuta adresa de aici din Japonia .
Irimell spune:
Dan_jp, stiu ca nu asa ar trebui sa se puna problema, dar din pacate asta e realitatea trista. Daca vrei sa iti rezolvi problemele eficient trebuie sa dai ceva, altfel ramii pe la usi si nu te baga nimeni in seama oricite argumente ai avea. E trist!
Ralucami, iti doresc vreme buna si distractie placuta pe acolo si sa iti ridici pasaportul fara probleme. Si nu te mai enerva pentru ca fiecare neuron conteaza
, mai ales pentru JLPT
...Daca ajungi la munte, saluta brazii din partea mea!
Riara, bine ai venit printre noi
! Mai ales daca esti o viitoare mamica o sa gasesti o gramada de informatii interesante pe site. Numai bine!
O zi frumoasa,
Irimell
Irimell spune:
Avem o sarbatorita azi!!! LA MULTI ANI, LIDIA!!! 
Lidia,
! Sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita si fericita alaturi de cei pe care ii iubesti! Sa iti traiasca micutii si intreaga familie!
Pupici
si distractie placuta
,
Irimell
PS: Una din prietenele mele cele mai bune e nascuta tot azi, asa ca voi ciocni un paharel de vin pentru amindoua.
Sorina-Alexa spune:
Ralucami,ma bucur mult sa aud vesti despre tine!Distractie placuta in continuare,si,desigur,nervi de fier!![]()
La Multi Ani,Lidia!!!!
Irimell,sa-ti traiasca prietena multi ani fericita!
Riara,bine ai venit,sedere placuta si indelungata!Sarcina usoara!
Eu va las,am fugit la matsuri!!!!!!
Iku zo![]()
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982