Cum vi se pare viata in Japonia? (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Buna fetelor
Imi permiteti si mie sa ma adaug la gasca de aici? Sint casatorita cu un japonez si insarcinata in 13 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Riara,bine ai venit printre noi!Speram sa iti placa aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Stiati ca se poate face si un alt tip de pasaport aici la ambasada ? Aceste pasapoarte se fac pentru persoanele casatorite si trebuie sa ai pe pasaport o stampila de la emigrari precum ca esti casatorit aici si locuiesti aici si te duci la ambasada si iti fac pasaport care dureaza 6 luni dar in pasaport nu-ti mai apare adresa din tara si ai trecuta adresa de aici din Japonia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Adica nu mai am nevoie de pasaportul din tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Bun venit Riara si tuturor celor noi veniti . Riara sa ai o sarcina usoara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dan_jp, stiu ca nu asa ar trebui sa se puna problema, dar din pacate asta e realitatea trista. Daca vrei sa iti rezolvi problemele eficient trebuie sa dai ceva, altfel ramii pe la usi si nu te baga nimeni in seama oricite argumente ai avea. E trist!

Ralucami, iti doresc vreme buna si distractie placuta pe acolo si sa iti ridici pasaportul fara probleme. Si nu te mai enerva pentru ca fiecare neuron conteaza, mai ales pentru JLPT...Daca ajungi la munte, saluta brazii din partea mea!

Riara, bine ai venit printre noi! Mai ales daca esti o viitoare mamica o sa gasesti o gramada de informatii interesante pe site. Numai bine!

O zi frumoasa,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Avem o sarbatorita azi!!! LA MULTI ANI, LIDIA!!!

Lidia,! Sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita si fericita alaturi de cei pe care ii iubesti! Sa iti traiasca micutii si intreaga familie!

Pupici si distractie placuta,
Irimell

PS: Una din prietenele mele cele mai bune e nascuta tot azi, asa ca voi ciocni un paharel de vin pentru amindoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Ralucami,ma bucur mult sa aud vesti despre tine!Distractie placuta in continuare,si,desigur,nervi de fier!

La Multi Ani,Lidia!!!!

Irimell,sa-ti traiasca prietena multi ani fericita!

Riara,bine ai venit,sedere placuta si indelungata!Sarcina usoara!

Eu va las,am fugit la matsuri!!!!!!
Iku zo

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput