conceptia imediata dupa anticonceptionale
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Si eu am ramas gravida la 3 luni dupa anticonceptionale. De fapt n-a fost chiar asa. Am mai incercat o data, acum 3 ani. Am intrerupt anticonceptionalele si am trecut la treaba...bineinteles nu a iesit nimic. Am tot pendulat pe la doctori...nu aveam nici un motiv sa nu raman gravida (in afara de stresul pe ideea asta, bineinteles!).
Ginecoloaga mi-a propus la un moment dat sa mai iau macar o luna o folie, intrucat banuia ca nu s-a instalat din nou ovulatia. Am refuzat categoric, doream sa raman gravida cat mai repede, nu sa iau anticonceptionale.
Dupa ce mi-am schimbat locul de munca :))) am inceput sa iau din nou anticonceptionale. Insa aveam niste carcei si m-am gandit sa renunt la ele. Ce sa vezi...bineinteles ca a iesit cu ochi...si ce ochi frumosi, Domnule...
Fara grija poti incepe maretul proiect. Din experienta mea nu te astepta sa iasa din prima. Daca iese, cu atat mai bine. Daca nu, lasa ca vine el bebele pana la urma...
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
ingerasu spune:
Allexia eu am ramas insarcinata acum 1 1/2 ani imediat dupa ce am intrerupt pastilele. Adevarul este ca pana la urma nu a fost sa fie, nu din cauza pastilelor, ci a trompelor mele infundate pt ca am avut o extrauterina. Dupa operatia de anul trecut am trecut din nou pe pastile iar anul acesta cum am renuntat din nou la ele cum am ramas din prima luna insarcinata. Si pot sa te asigur ca pana acum nici eu nu am avut vreo problema de nici un fel si nici bebelusa mea nu a avut nimic, este bine dezvoltata si supersanatoasa.
Asa ca bafta multa la "incercari" si iti doresc cat mai curand o burtica.
"ingerasele" 16+ saptamani
DPN 31.12 Dr Niculescu - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
chiti spune:
Va multumesc din suflet tuturor ! E tare bine cand sti ca ai pe cineva alaturi de tine, si se gandeste la problemele tale ....
M-ati incurajat tare mult si suntem pushi pe treaba
O sa va dam de stire cand apare si
va saruta dulce
alina constantin spune:
Madalina Badescu si eu am luat Triquilar si l-am intrerupt in februarie. Ciclul a fost neregulat, cu intarzieri destul de mari, am luat si eu Utrogestan, apoi a venit. Luna trecuta, in iunie a venit normal (fara influenta pilulelor), dar tot cu o intarziere de vreo 7 zile. Am facut mai multe ecografii, dintre care si una tridimensionala la Medicover, iar dr. mi-a spus ca ovarele arata ft. bine, am foliculi,si incet-incet isi reiau functiile. Si noi incercam sa avem bebe, dar vad ca pana acum....nimic. Avem insa speranta ca se va intampla in curand.
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
ilenya spune:
Costi, iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Cu simptomele pe care le-ai scris la 'Mamici de...' cred ca e BB!
Eu retinusem ca aveai pb. cu endometrioza. Gresesc sau s-au rezolvat? De ce ai luat anticonceptionale?
Pupici
Ilenya
oake spune:
Eu am 35 de ani si am luat vreo 7-8 ani Rigevidon. In aprilie anul trecut a trebuit sa ma opresc pt.ca am facut tromboza, si cum deja incepusem sa discutam ca ne-am dori un copil(era si timpul de acum) nu ne-am ferit decat vag, si nu din cauza anticonceptionalelor ci a trombozei mele. In iulie am ramas insarcinata iar acum avem un bebelac de aproape 4 luni de toata frumusetea.
Mie doctorul mi-a spus NU CA NU E INDICAT SA RAMAI INSARCINATA IMEDIAT DUPA ANTICOCNEPTIONALE, ci ca e posibil ca dupa ce intrerupi tratamentul sa treaca 2-3 luni pana sa ramai insarcinata. Dar ca depinde f.mult si de organismul fiecareia dintre noi.
Asa ca... bafta multa si copii frumosi!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Costi spune:
Fetelor sunt in ziua 3o a ciclului menstrual, nu da semne ca vine, temperatura se mentine, azi 37/1, sinii ma dor, dar testul a iesit negativ. Ma intreb daca intirzierea este din cauza anticonceptionalelor.
Tia spune:
postat de Anca
Trimis la - 21/07/2004 : 17:22:22
--------------------------------------------------------------------------------
buna fetelor,
eu iau niste anticonceptionale pt un chist pe ovarul stang (ovarul drept nu exista la mine- v-am mai povestit)
am fost de curand la dr si mi-a zis sa mai continui 6 luni (chistul sa- micsorat dar nu a disparut); dupa aceasta perioada mi-a spus ca ovarul incepe sa ovuleze si in luna in care intrerup pilulele o sa fac un tratament ( ceva injectii pt formare foliculu sau crestere- nu stiu prea bine, orcum niste injectii scumpe, nu stiu cum se numesc dar mi-a zis sa ma pregatesc ca sunt cam 1,5 mil fiola); dupa aceste injectii urmeaza Pregnil pt declansarea ovulatiei si apoi sa ne punem pe treaba ca trebuie sa iasa ceva!! ce ziceti? are dreptate?
a mai facut careva astfel de tratamente?
multam
va pup
Anca