conceptia imediata dupa anticonceptionale
As vrea sa va propun sa discutam despre conceptia imediata dupa anticonceptionale! Am luat pilule 3 ani dupa recomandarea medicului, nu am avut nici o problema cu ele .Acum suntem HOTARATI sa facem un bebe ! Am facut pauza 5 luni, am vorbit cu medicul meu ginecolog
( medic de 5ani)care mi-a dat OK. dar totusi imi este frica ! Exista posibilitatea ca bb sa aiba probleme ? Trebuie facuta neaparat o pauza mai mare de 6 luni ? Vrem sa avem un copil perfect !Dati-mi de stire daca aflati ceva ! Va pup chiti
Raspunsuri
psj spune:
Eu stiam de max. 3 luni . Nu stiu ce sa zic , poate ai luat tu niste pilule mai speciale si medicul tau stie mai multe.
Katink spune:
Eu iau Microgynon si acuma doar ce am venit de la control unde am intrebat si eu la fel ca tine dupa cat timp de la intreruperea anticonceptionalelor pot sa raman insarcinata. Raspunsul a fost imediat dupa.
Nu este necesar sa se faca nici o pauza, pilulele astea nu contin ceva toxic sau mai stiu eu ce care sa dauneze pruncului. Din contra vertilitatea se "conserva" luand pilule.
Apoi singura chestie care poate sa apara la o sarcina imediat dupa ce ai intrerupt pastilele e ca sansele de a avea gemeni e cu cateva procente mai mare...
Eu am incredere in doctorita mea, asa ca imediat ce termin cu pastilele ne apucam de treaba
Numai bine si un bebe cat mai curand,
Katink
Nally spune:
Chiti eu am luat anticonceptionale 2 ani de zile si ce stiam si eu ca si psj de trei luni numai ca la noi s-a intamplat un "accident" in luna imediat uramatoare celei intreruperii, de care nu ne pare rau deloc ca s-a intamplat asa si acum avem o mandrete de baiat sanatos, cuminte si unde mai pui si frumos foc! Si pun si pariu ca e si destept!
Deci pica din start chestia cu pauza intre intrerupere si conceptie!!! Puneti-va pe treaba si si sa auzim cat mai curand ca asteptati un ingeras in viata voastra!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
http://community.webshots.com/user/nally116
http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu
Nally spune:
Chiti acum am vazut ca eti noua pe forum!!! Asta trebuia sa fac mai intai dar e bine si acum! Deci
Bine ai venit pe si fii sigura ca aici iti vei face foarte multi prieteni care vor stii sa iti zica o vorba buna cand vei avea nevoie, dar si sa fie alaturi de tine cand esti fericita!!!!!!
Pupici
Nally si Sebastian (14.04.2004)
http://community.webshots.com/user/nally116
http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu
adrianafedorca spune:
buna, am luat 5 ani rigevidon, si acum ne-am decis sa facem un bebe, si eu mi-am pus intrebarea asta si am primit acelasi raspuns, si pe forum si de la 3 doctori, nu trebuie nici o pauza, termini folia si succes,mai ales ca ai facut pauza 5 luni
pupici si numai bine
madalina.badescu spune:
Buna,
Eu am luat 3 ani jumate triquilar. Anul trecut in iulie, am intrerupt pastilele si am avut numai probleme; nu am avut ciclu multe luni de zile, am facut tratament cu Utrogestan ca sa il induc, ce sa zic. de atunci tot incerc sa raman insarcinata si pe langa faptul ca ciclul imi vine la cam 40 de zile (bine ca macar acum vine!) este si anovulator.
daca as fi stiut pe vremuri ce o sa mi se intample, nu as fi luat Triquilar, care se pare ca a inhibat tot. Cel putin un anticonceptional trifazic.
Madalina
Medeea76 spune:
Chiti draga, am o colega ce va naste peste cateva zile un copil foarte sanatos, dupa cum arata toate ecografiile, baietel. A ramas insarcinata in luna in care a renuntat la anticonceptionale si a avut o sarcina foarte reusita. Bafta multa!
Medeea
Costi spune:
Eu am luat anticonceptionale(Logest) 3 luni sub forma de tratament, incerc de 2 ani , nu am nimic si nu reusesc sa ramin insarcinata.
Am intrerupt anticonceptionalele de 14 mai si in general inainte aveam ciclul menstrual la 25-26 zile. Acum sint in ziua 27 si nici urma de rushi, ma dor sinii si de trei zile pe rind ovarele.
Asta sa fie reactia dupa anticonceptionale sau...pot spera la ceva?
Ati avut intirzieri de menstruatie dupa intreruperea lor?
psj spune:
Eu am avut intarzieri(mari) dupa ce le-am intrerupt , dar de la Diane , de Logest nu stiu .
utocatalina spune:
Nu te ingrijora. Si eu am fost acum 2 zile la doctor si mi-a zis sa termin ultima folie de anticonceptionale si sa ma apuc de treaba. Nu trebuie sa astept un anumit termen pina sa incercam sa avem un copil. Trebuie sa stii ca in prima luna dupa ce renunti la anticonceptionale fertilitatea este mai scazuta, dar daca ramii insarcinata copilasul nu va avea nimic de suferit si nu-l vor afecta fostele pilule luate in nici un fel.
cata