Sus...in Scandinavia (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Adela99 spune:
Ma gandeam sa-ti raspund eu, ca cu daneza lor
Wasa e knäckebröd, painea aia tare, uscata, felii subtirii pe care ei o adora, o au la micul dejun, la panz si cu ei in concedii, ca nu pot fara ea. E buna, da' cateodata ti se face dor de painea noastra de acasa.
lilanda spune:
Adela, cre' ca daca mai puneam si mustar in supa aia.... Si iaca nu mai tiu minte exact, da' parca ccc clatite erau!!!
Wasa e piinea aia lor care seamana cu lasagna ...imposibil sa n-o stii, Katarina!!! Cica e si dietetica!!! Da' Ilie e catelul si chiar daca nu-i cerem parerea, el tot si-o exprima!!!
Katarina spune:
Adela,cum se serveste Wasa asta?Numai pt sandwich-uri sau la orice fel de mancare?Nu radeti de mine,ca eu sunt noua pe plaiurile astea nordice!
lilanda spune:
Ei folosesc Wasa in special la sandwich si mai rar sau deloc la alte feluri de mincare. Mie imi place si fara nimic pe ea, dar mi se intoarce stomacul pe dos cind imi vad consortu' cum o unge cu unt, dupa aia trinteste brinza pe ea, din aia cu peste 30% grasime si, deasupra pune si marmalada mot.. Noroc ca nu face asta decit in weekend!!!
Adela99 spune:
Knäckebröd-ul se foloseste in loc de paine, mai ales la micul dejun exact asa cum spune lilanda ca al ei consort o face (mhmhmh...foarte buna cu unt cu branza si cu dulceata de portocale) si inainte de mancare, la pranz cu salata. Ceea ce m-a surprins pe mine cand am venit in Suedia a fost ca intaii mananca salata si apoi mancarea. Eu acum mannc si ca ei - inainte - si si ca mine - in timp ce -
lilanda spune:
Adela, ca bine zici cu salatele alea (nota bene: de varza) inainte!!! Prima oara le-am vazut la pizzerie...ca am comandat o pizza si mi s-a adus salata. Evident c-am protestat, dar mi s-a spus ca asa-i obiceiul, cica ptr. digestie ca "regalul" italian!!!
narancea spune:
eeeeeeee lalandia lasa ca iti fac eu mici sa vezi tu de nu au gustul la aia de acasa........... numai sa ma intorc de la romania
Rayuela spune:
IA uitati mai fratilor ca va dau desteptarea!!
Pai io femeie cu cupil mic,sa fiu prima agatata pe net?Ha?
Ce ziceti ce frumos e afara?Ploo si iar ploo..parca sint intr-un poem reusit de-al lui Bacovia.Bine ca ati terminat cu micii,ca deja mi-era o pofta nebuna!
Sa nu incepeti sa discutati de bere si vodka cu cola ca innebunesc de-a dreptu
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos