Sus...in Scandinavia (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Adela99 spune:
Ela, un remediu impotriva frustrarilor (mici, bere, vodca) - foarte bine cunoscut si usor de pus in aplicare : sex si
ruth spune:
Buna fetelor,
Imi cer scuze ca intru si eu..... dar cand ai nevoie de ajutor in ceri nu ? Cum va spuneam am o cumnata care are 4 copii si trebuie sa plece in Norvegia ca bona, puteti sa o ajutati cu un sfat,o incurajare si un bun venit ???????nu stie decat engleza mediu.
Uneori binele va este rasplatit(nu de noi ! este cineva sus care ne iubeste!) Multumesc si sper ca nu am necajit pe cineva
vvioleta@acasa.ro
Rayuela spune:
ruth,vad ca ne-ai gasit!.Pai da-ne mai multe detalii,unde in Norvegia?Cam ce stie despre nordici?Ce ar dori sa stie de la noi?vrem intrebari concrete,ca sa te putem ajuta!Si sa stii ca m-am uitat la poze,ai o scumpete de fetita,sa-ti traiasca!!
adela,seeeeex?ce'i aia??????ca nu mai stiuuuuuuuuAs vrea eu sa-mi revina apetitul,dar pina acum numai ala pentru tigari si beutura s-au intors
iete ca a aparut obraznicatura de narancea..chair ne-a fost dor de tine
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
narancea spune:
ruth ce tot te scuzi atita, aici e loc pentru toata lumea, daca ma suporta fetele astea pe mine, apoi chiar ca oricine este binevenit !
si cu al de sus , hahahaha, ok asteptam rasplata, dar stiu eu ce vom primii, ca noi astia de pe aici sintem cam pacatosi hahahahaha
narancea spune:
rayuuuuuuu in sfirsit te-ai indurat de pupici....
aaaaaaaaaa zarumina mama si sa iti rasplateasca al de sus binele facut
Rayuela spune:
naranceo ,pentru ca nu ne-ai mai facut grase iaca te mai pup o data!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
narancea spune:
lalandia unde esti ? ti s-o fi aplecat de la micii aia ? da un semn de viatza nu ne tine ingrijoratzi aici
narancea spune:
gagicile scularea !
of of, faci treaba cu fetele astea..........
sculatzi voi oropsitzi ai vietzii
voi osinditzi la moarte sus !
sa fiarba in inimi razvratirea
sa piara al lumii vechi apus
sau cam asa ceva, hahahahaha cine draq le mai tine minte
hai gacicile, wweeeppaaaaaa
un dos tres
un passido bailand
hai la tzopaiala !