Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

misto poznele, Oana n-am mai vazut statui din cuie, ce trebuie sa fi migalit nenea ala acolosha, huh.

Veve, ce e cu ccc Cucutenii la Iesi? festival de arta? ai frun link ceva sa vaz si io?

--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Conchi,e un festival de ceramica traditionala (si nu numai) care se tine la Iasi in luna iunie.Io-s innebunita dupa ele!N-am gasit prea multe linkuri relevante,doar asa,daca vrei sa-ti faci o idee:
http://www.primaria-iasi.ro/cucuteni/mijloc.htm#imag
http://www.markmedia.ro/event_show.php?g_id=1705

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mai, da' guralive ati mai fost. Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa creasca mari. Gravidutele bucurati-va de somn ca pe urma...pauza. Asteptam poze cu noii cetateni. Americanu' meu (na, ma laud si io) face "tai-tai" de dimineata pana seara, "indiferit" (vorba lui Calin) de ocazie.

Oana, faine pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Laura_O nastere usoara si sa iasa toate dupa inima voastra!

Bravos Laura_T:):):) grozav americanul , Si ce inseamna tai-tai...? Ca eu am nevoie de traducere, mai ales, cand vorbaresc nativii cei mici , !

Va pup pe toate mamici, burtici, galuste si fete frumoase si simpatice, cu codite au fara.

Cum v-am zis plec sa recuperez mamica si apoi la treaba cu mine, ca s-a saturat net-ul de mine si eu de puricei facuti de prea multa vacanta.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Laura O, nastere usoara, bebe sanatos...si super mancacios...multumesc de urari, poate ne vedem...

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mai Andreea, pai nu faceai si tu cu manutza cand erai mica? Ca asta e in romaneste, sa-ti traduc "bye-bye"="tai-tai". Ce de copilasi pe aici! Si mai vin!

Mergi la inceput