Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Vilma,Ileana, hai ca m-ati facut sa rad. Stau si ma holbez la compu si rad si sotu se uita crucis la mine!
Mey, poate nu sunt plinuta da in costum de baie nu arat chir traznet! m-am pricopsit cu celuloasa! Si asta nu tine cont daca esti grasuta sau slabuta!
Tre sa fac nitel masaj. Am o groaza de creme anti-celu da deh, lenea-i cucoana mare. Ma dau 2 zile, 3 nu. Si uite-asa nu merge
tratamentul.
Oricum cea mai naspa parte e ca am facut o groaza de vergeturi pe burtica si acum c-am slabit arata cam...... dezolant.
Al meu nu face misto de mine ca stie el dup-aia...!!!
La istea chiar ca n-am ce sa le fac! Of of mai maii!
Si daca voi credeti ca io mi-s balerinoasa s-o vedeti pi cumnata-mea! E piele si os. Nici nu zici ca a avut bb!!! Are cam 42 kg. E adevarat ca e cam micuta de statura da cat de slaba poti sa fii meyyyy???? Imi vine s-o omor cand o vad!!
E lasa fetelor ca berbantilor le plac fomeile astea mai cu forme, doar n-am auzit vreun bermbant care sa vrea sa mangaie oase!
Va pup si mai vb maine!

http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian,Alinasi sotul Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bine v-am gasit dragi mamici si bebelusi,
Felicitari pentru pasii facuti de puiutii vostri.
In sfarsit am ajuns si noi acasa sambata seara. Drumul a fost obositor, Luca a vrut numai in brate, eu plina de draci si sotul mort de somn. Acum incercam sa ne refacem si merge cam incet procesul. Luca se trezeste noapte de tznspe ori, sotul mi-a plecat in delegatie pentru o saptamana si uite asa parca imi vine sa o iau pe pereti. Numai vacanta nu am avut in Ro.
Botezul a iesit foarte fain, Luca a fost un sfintisor, nu a zis nici pas. Tot ritualul a fost un cumintel. Si preotul a fost impresionat de al meu plod.
Alta imi e problema. Parintii, rudele mi-au rasfatat copilul. Nu vrea decat in brate, cand il pun in pat urla de zici ca-l doare rau ceva, de pe avion m-a cadorisit si cu o diaree. Laptele i l-am preparat numai cu apa plata. Eu banuiesc ca ar fi de la mancarea care am luat-o de la Hero si anume pui cu orez. Pana sa-i dau aia nu a avut nimic.
Eu cu sotul si o gasca de prieteni am fost 5 zile la mare. Cand ne-am intors Luca era mai bogat cu doi dintisori, ca nici nu au rasarit bine si deja scrasnea la ei, a invatat sa se ridice singurel in patut, chiar face si cativa pasi tinandu-se de marginea patului si spunea na-na-na si ma-ma-ma. Sunt convinsa ca nu constientizeaza ce spune, dar mie imi e drag. Cica urmatorul copil ar fi fetita, daca primul cuvant al copilului ar fi mama. Hai ca sunt caraghioasa, dar va spun si eu voua. Acum sta langa mine, s-a ridicat in picioruse tinandu-se de scaun si bazaie. Toata ziua l-am tinut in brate. Nu mai pot. Cand mi-e somn, el e plin de energie si tot asa.
Aseara i-am tras si o frizura, ca nenea preotul ne-a cam ciumpavit. Si am zis sa-l ciumpavesc eu mai bine. Acum parca e arici pogonici.
Simona am primit e-mai-ul cu cartea. Inca nu am avut timp sa o dezarhivez, dar o sa o fac cat de curand. Saru'mana mult de tot.
Laura (la patrat), va multumesc mult pentru pompita. Sper sa nu am nevoie de ea.
Va pupicesc, Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Bonjour!
Revin si io, dupa alta runda de calc. stricat din cauza de furtuna cu fulgere si traznete (si calculator lasat sa mearga )

Noi am fost vineri la dr. la Nasaud.Si....surprise! Copilu' avea un rosu in gat de vreo 2 sapt. , atata de rosii si umflate erau amigdalele, ca dr. zicea ca se mira cum de mai poate inghiti ceva......

Pai am crezut ca innebunesc cand am auzit! Si bineinateles ca fusese consultat de dr. de fam. si in gat!!
Cand vine din concediu o sa trag o zdravana cu ea, dupa care ma mut. Oricum, bine ca am mers la dr. asta, care e super, si pe care o pot suna la orice ora pt. sfaturi etc.

Tratamentul nostru (pana maine, cand mergem iar la control, bine ca-s numai 35 km) este: in continuare mucilagiu de orez cu lapte fara lactoza, si Amoksiklav la 8 ore , sa speram ca trece cu asta, sa nu fie nevoie de injectii........

In rest suntem bine, e venita mama la mine, si ce bine e!!!
Am fost sambata la nunta, tare bine ne-am distrat, am stat pana la 6 dimineata , ceea ce DE MULT TIMP nu s-a mai intamplat!

Fetele cu copii de 7 luni (si mai mari), vreau sa fac un sondaj:

Ati pus copiii in premergator, de la ce varsta si in ce fel de premergator?
Mersi de raspunsuri!
Eu am fost tare pornita ca n-o sa-l pun deloc, dar atata energie are copilu' asta, ca ne omoara cu spatele, si cand ploua afara, e teroare, ca lui numai afara ii place sa-si petreaca ziua, plimbat in carucior....
Sta tot mai mult in fundic singurel, dar vrea mai mult in picioare, daca-l pun in picioare langa canapea , sta fara probleme.....

Va pup si mai povestim!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!
pentru toti sarbatoritii din ultimul timp! Sa cresteti mari!
Imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu mai mult, dar am mult de lucru la servici si acasa cel mic imi acapareaza tot timpul. E un mic butoi cu energie copilul asta.
O sa raspund repede.
Ven, nu l-am pus inca si ma tenteaza sa nici nu o fac. Deocamdata e foarte mutumit cu statul in fund(sta foarte bine) si cu statul pe burta. Asta pentru ca a inceput sa mearga de-a buselea. Acum e inca in faza de mers ca racu, dar se ridica in patru labe si se tot agita pe acolo de radem si eu si Luci ca doi prosti.
Il mai pun in scaunul de masa unde are tavitza si bate si se joaca cu jucariile. Deci deocamdata suntem acoperiti. Vedem noi mai incolo cat ne tine spatele.
Noi mergem joi la Arad, la strabunici. Intr-un sat in judetul Arad. Abia astept.Acolo sunt deja ai mei si frate-mio. O sa fie o nebunie.
Gata, va pupam pe toti.
P.S. Imi pare rau de micile probleme de sanatate(sau marile, ca de fapt oricarei mame ii se pare ca problema copilului e mare..) si va dorim insanatosire cat mai grabnica.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Buna, fetelor
Eu mi-am pus odrasla in premergator de la vreo 5 luni jumate. Dar il lasam putin. Ii placea la nebunie. Premergatorul este unul cu baza foarte mare, gen masina. Nu are nici o sansa sa se rastoarne.
Noi azi-noapte am dormit tun. I-am facut baita in chiuveta, ca eram prea obosita sa ma mai bag cu el in cada si apoi culcarica, asa pe la vreo 9,30. Si mi-a dormit comoara pana la 6 de dim.
Mai fetelor voi va alintati copiii si cu cuvintele mai uratele? Eu ii ziceam alui meu Monstrulet, Dracusor, Lucu'mucu, pana cand mi-a taiat-o un prieten din Ro ca cica daca ii zic copilului asa, asa se va intampla. Va fi un rau, un racit, etc.
Imi pare rau de puiutii care sunt bolnavi. Dzeu sa fie langa ei.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

DAVID la controlul de la 9 luni are 76-77cm si 9,5 kg.
Are 2 dintisori jos.
Partea proasta este ca a facut alergie la piersici,are multe bubite si acum ii dau sirop Romergan si extern ii dam cu un unguent.

Va pupam!
Mariana si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

. Eu in primele luni de viata i-am spus lui Matei numai pelicanul, pentru ca deschidea un cioc ca un pelican dupa mancare .. sper ca asta nu inseamna ca o sa se transforme in pelican ... eu zic sa stai linistita, am un var care i-a spus fetitei in primii ani si rama, si vierme, si muflon .. asa, evident, de drag, si nu e fata nici rama, nici vierme, e super reusita si nu are nici o problema.

In alta ordine de idei, a inceput si Matei al meu sa faca mutre la mancare, mai precis la lapte !!!! el, care radea un biberon in 5 minute! in schimb mancarea cu lingurita o papa binisor, parca nu ca inainte, dar acceptabil. Partea cu laptele are si o explicatie, cred eu ... adica el ca sa adoarma bea ceai, asta e ritualul lui .. si seara pe la 8 cand se culca baloteaza vreo 150 ml de ceai ... sa nu mai socotesc ce mai bea peste zi, in total cred ca baga vreo 300 ml pe zi ... si dupa aceea cand il scol eu pe la 11 jumate seara sa ii dau biberonul cu lapte, nu mai vrea sa bea. Aseara a baut 50 ml!!!! curata bataie de joc. Nu stiu ce sa mai fac, sa nu ii mai dau seara ceai? Dar altfel nu se culca, si asa urla intre reprizele de ceai ... daca ii scot ceaiul, pot sa ma mut de acasa. Veniti si voi cu o sugestie, ca eu una nu mai stiu ce sa ii fac.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, eu zic sa-l culci cu lapte in loc de ceai. Si gata. A si mancat, si se si culca. Si nu te mai agiti la 11 jumate sa te scoli, sa-i dai mancare. Si mai mult ca sigur va si dormi pana dimineata.
Parerea mea.........
Voua cum va mai merge?

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Uite, va cer si voua o parere pe care am cerut-o fetelor de la "Femina Intim" - "Alaptatul - help line", poate stie vre-una din voi sa ma sfatuiasca:

Baietelul meu are acum 7 luni si ceva si papa diversificat doar la pranz (legume cu carnita + suc de fructe sau cereale cu banana sau alte combinatii fara lapte). In rest il alaptez de 4 ori (dimineata pe la 9, dupa amiaza la 6, seara pe la 10:30 si noaptea pe la 4)
Problema mea ar fi ca as vrea sa-i dau sa pape altceva decat laptic si dupa amiaza. Singura solutie ar fi sa-i inlocuiesc complet si aceasta masa pentru ca, si asa, in mod normal daca papa doar laptic cam vomita din motive de lacomie. Am incercat deja sa-i dau combinat dar vomita de mama-mama! In schimb, daca papa doar masa diversificata nu vomita deloc.
Acum, intrebare: cum ati procedat voi cand ati inceput diversificarea cu copii vosti? Cum ati rezolvat problema surplusului de lapte? In cazul meu inlocuirea mesei de pranz nu a fost o mare problema, dar inlocuirea inca a unei mese ar fi cam prea-prea!
Si inca ceva: daca l-asi hrani cu lapte doar dimineata si seara (si eventual noaptea) ar fi suficient?

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Danateo poti sa-i inlocuiesti o masa de laptic cu altceva(cereale,iaurt,fructe,supica).La mine nu a fost nici o prob cu sanii,s-au adaptat imediat la noul program al bebelinei,adica in loc sa-i dau la 3 ore am marit la 4-5.
Ea suge cam de 5 ori pe zi,papa 3 mese diversificate,plus cite un biscuit sau ceva de rontait intre mese.
Daca vrei sa-i dai sa suga doar dimineata si seara trebuie sa-i dai ziua sa pape mai consistent,la o masa legume,la alta cereale,la alte iaurt,brinzica sau biscuiti cu fructe.

Ven imi pare rau ca iar ai probleme cu Markus,va dorim sanatate multa.
Eu am pus-o pe Julieta in premergator cam pe la 5 luni jumate,si acum o mai pun cind mai am treaba ca se plimba cu el si e super fericita,daca o las in patut sa se joace in 5 min se plictiseste,le arunca jos si incepe sa plinga,asa in premergator nu am treaba cu ea.

Julieta mea cred ca e cea mai slabuta dinte bbi de aici,are doar 8 kg si 74 cm,cu toate ca papa toata ziua,dar nici nu sta locului deloc,toata ziua face miscare,dar ne mosteneste pe noi ca eu am 53 kg si tacsu 58.
Azi i-am facut ardei umplut cu piept de pui,dovlecel,rosie,orez,verdeata,a papat 2 si tot mai vroia.
Si iar a facut alergie de la iaurtul Danone(natural),i-au iesit bubite pe fata,in cap si putin pe spate,dar o manca saracuta ca tot incerca sa se scarpine.De cind a facut alergie de la Danonino ii dadeam numai iaurt Campina cu fructe,dar ieri nu i-am gasit decit Danone si iar i-au aparut bubite.
A intepat-o si un tintar si dc mi-a dat Fenistil gel sa o dau.
I-a iesit si celalt dinte de sus azi,iar acum avem 4 dinti.
Pupicei

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput