Despre gradinarit (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by babirusa

E clar ca sunt drosofile, si am schimbat si pamantul, culmea. Apar numai cateodata.... Deci spui ca este ceva sprey de plante pt. ele, am inteles bine? Ar putea intra de afara?, ca e plin cu umezeala asta. Mersi de sfaturi si mai astept.


37 sapt.(papusica)Hm, nu stiu ce sa-ti mai zic. Daca spui ca sunt cu adevrat drosofile, eu zic ca totusi au undeva o sursa de formale. Drosofilele sunt de fapt musculite de otet, betivance l-i se mai zice in RO. si se formeaza doar pe frucate(dulci) stricate care se innacresc, uneori se mai fac si in borcanul cu visine puse cu zahar pentru visinata, dar doar daca este descoperit. Din ce stiu eu nu cred ca se fac doar asa din aer chiar daca umed afara. Poate ai pe afara pe undeva locul lor de formare. Zic si eu.
In ceea ce priveste insecticidele, cred ca sigur gasesti tu acolo la tine cava. Acum nu stiu daca ve-i gasi special pentru drosofile, dar in general spray-urile insecticide pentru plante, cuprind mai multe grupe de inscte daunatoare.
succes!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dev spune:

quote:
Originally posted by geaninaelena


ana iti multumesc pt raspuns.

de unde le pot cumpara???Gia


Le poti cumpara de la farmaciile fitosanitare de la tine din oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Imi pare rau, draga Ana, eu despre trandafiri nu stiu nimic, inca nu m-am bagat la asa ceva
Haideti sa continuam la partea a 7-a:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32960
Rog moderatorii sa inchida partea a 6-a.~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput