Mamici din Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Salutare...azi am mancat porumb copt si am asteptat furtuna...degeaba!
Am fost in parc pe picioarele noastre si acum doarme dus flacaul...
Sinzi si David
roxanaz spune:
buna dimineatza la mamici.
ce vreme...se pare ca de azi se racoreste de-abinelea....sper sa nu ne omoare cu ploile.
va doresc o zi linistita....si fara nori!
ione spune:
Buna Mamici,
Noi tocmai ne-am intors de la munte, am prins un weekend super, urmat de doua zile de ploi torentiale, cu multa grindina si curcubee superbe.
Medicul pediatru ne-a prescris Flourvigantolete. Voi ati auzit de ele?
Super ideea cu intilnirea, dar programul de la servici e criminal.
Va pupam dulce.
Ionela, Maria & Elena
marlen_b spune:
Buna fetelor,
Am fost ieri la control. Ce credeti ca facea bebicul meu? Isi sugea degetelul si dadea in continuu din picioare. E foarte activ tot timpul. Chiar ma intreb cand doarme. Mai are timp?
Pupici
Cornelia spune:
Sunteti foarte cumintele in ultimul timp. Eu va citesc, dar sunt intr-o faza cam proasta si nu prea am chef nici sa scriu.
Ionela, unde ati fost la munte? Unde ati stat?
Eu aud in stanga si in dreapta numai de copii mergareti. Toata lumea ma intreaba daca merge Maria si imi spun toti "fetita mea a mers de la 10 luni", "baietelul meu a mers de la 9 luni". Oana, ia incurajaza-ma tu, ca stiu ca anul trecut pe vremea asta aveai oarecum aceleasi "probleme".
Burticilor aveti grija de voi! Ploaia asta cred ca va e dedicata, ca sa va racoriti.
Tatiana, ce mai face bebitza?
Va pup
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2
Oana spune:
Da Cornelia anul trecut pe vremea asta eram disperata ca nu mai mergea, ca si eu auzeam de copii care au mers de la 10 luni ba chiar de la 8!!! Ei bine al meu a mers de la 1 an si 2 luni ca asa a vrut muschiu' lui.
Don't woory! Va merge.
sinzi_ana spune:
Cornelia nu te grabi cu mersul! Cand va fi pregatita pentru asta, o va face! Eu am o prietena a carei fetita a mers de la 7 luni si un pic in picioare, si parintii au spus ca daca fetita merge, inseamna ca e pregatita si au lasat-o sa mearga cat vrea. Acum la 18 luni are probleme legate din cauza mersului prea timpuriu, nu merge corect (nu mai stiu explicatia) gleznele i s-au deformat (inspre interior) si acum nu mai stiu ce sa ii faca sa o tina cat mai mult in carucior si sa ii impiedice mersul sa isi revina!
Copilul nu trebuie fortzat sub nici o forma sa mearga, si fortzat inseamna chiar si tzinutul de maini ca sa paseasca. Creierul face un mare efort sa se concentreze la mers si sa mentina echilibrul!
O sa aiba o viata intreaga pentru mers in picioare...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Cornelia spune:
Inca o rugaminte. Prietena mea a nascut vineri o fetita frumusica, grasunica, doar ca inainte de termen cu 4 sapt. Nu reusisera sa se pregateasca cu tot ce trebuie. Au patut din acela de panza, patut-tarc. Stiti cumva ce fel de salteluta ii trebuie si de unde ar putea sa ia? Eu am la patut salteluta relaxa si nu am idee daca ar merge si la tipul asta de patut. Roxana, parca tu luasei patut din asta, are salteluta?
Multumesc
Cornelia
sinzi_ana spune:
Eu am facut saltea la comanda, relaxa, dupa masurile date de mine, ff buna la un magazin la Tic Tac (nu stiu din pacate cum se numeste strada, am uitat) pe unde merge autobuzul 42, 43...E o banca raiffaisen apoi un mic complex cu o librarie, o frizerie si magazinul asta...de fapt este intre tic tac si ciresica!
Si noi avem un tarc, are o salteluta, dar nu e buna de dormit pe ea, mai ales pt un bebe asa mic! are vreo 2 cm in grosime! si pt un bebe mic cred ca e greu sa te apleci sa il iei de acolo!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
caty spune:
Dragelor,
m-am intors si eu.
Dinu s-a comportat exemplar atat pe drum cat si acasa.
A fost centrul atentiei tuturor, admirat, alintat si toate alea.
A mancat fara mofturi ca de obicei, s-a adaptat f. repede la locurile si oamenii noi si a ras la toata lumea cum face el de obicei.
Cu cateii si pisica nu prea a inteles ce se face dar pana la urma a iesit invingator in fata lor.
Din fericire nici nu a racit chiar daca a umblat mai mult transpirat din masina si apoi scos afara.
Acum e bine merci la el acasa. Si-a revendicat teritoriul si a reintrat in program normal.
Calatoria a fost obositoare dar suntem incantati ca am reusit sa o facem cu toate obstacolele care au vrut sa ne impiedice.
Despre intalnire pentru mine ziua si ora este nepotrivita. Eu am program normal 9-18 asa ca... ramane pe alta data.
Va pupam.
caty si dinu.
caty