Cu incredere, spre Canada! (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

In Canada bb-ii trebuie sa aiba pasaport individual dupa noua lege. Imi amintesc cand Yasmine a mea avea vreo 2 luni cand i-am facut pasaportul, iar la pozar a trebuit bineinteles sa o sustin eu...si a iesit mititica cu o mutrita tare curioasa cu gurita cascata la nenea pozaru'...:-)

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ce mai face Irina???? Rugati-o va rog frumos sa-mi scrie si mie....o pup TARE( DOAR E FOSTA MEA COLEGA DE BANCA)

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by khristin

In Canada bb-ii trebuie sa aiba pasaport individual dupa noua lege. Imi amintesc cand Yasmine a mea avea vreo 2 luni cand i-am facut pasaportul, iar la pozar a trebuit bineinteles sa o sustin eu...si a iesit mititica cu o mutrita tare curioasa cu gurita cascata la nenea pozaru'...:-)

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107



Buna, si Sofia mea are pasaport de la 2 luni si am tinut-o in brate cand i-am facut poza, va inchipuiti cum arata acolo ? De o pufosenie nemaivazuta. Cristina, ce mai faci, sper ca numai de la f bine in sus ?

Sabina, buna, draga mea, noi suntem f bine aici, am fost intr-un magazin de muzica, Archambault parca se numeste, si am cam ramas fara glas inauntru. Totul era nemaipomenit de structurat, variat, ordonat, mult, bun, etc, ma refer la carti, partituri, CD-uri, etc. Orice fel de muzica, orice fel de gen, compozitor, curent, etc, tot ce vrei si ce nu vrei, ce mai, un rai pt. noi, muzicienii. Mi-a dat Buciu o recomandare super inainte sa plec, tu ai mai fost pe la Cons ? Ce mai e pe acolo ?

Conchita, te invit pe la mine, am un apartament frumoooooooooos, vrei ? Te astept, chiar daca esti cam departe, dar vorbesc f serios !

Mamamariana, bafta cu actele si vino cat mai repede ca gandaci si serpi nu am vazut nici macar de prasila pe aici, dar de frumos e frumos si, insist, curat, asta comparativ cu de unde am plecat, nu cu Westmount !

Ymellda, ma bucur f mult pentru tine, viza va veni intr-o saptamana,
nu am retinut insa unde vei merge, daca vei veni in Montreal, abia astept sa ne cunoastem.

Nelia si Ange, am auzit ceva de o intalnire, dar eu tot citesc pe fuga..... continuam, insa, la telefon.

Ieri a cantat Sting in Montreal, stiati fetelor ? Din pacate m-a anuntat mari-ul prea tarziu, adica dupa, voi ati fost ?

Ce mai face Dana Podeanu ? Vrem vesti !

Numai bine, Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina,Dana Podeanu face bine.Sunt la un client de doua saptamini si nu mai pot citi DC,nici macar in pauza in care o faceam inainte,din lipsa de internet.Asa ca seara tirziu,ca acum de exemplu, intru repede sa vad ce s-a mai scris.Ne pregatim de concediu,plecam simbata dimineata directia Florida,cu masina...23 ore de condus.Asta fara opriri.
La intoarcere de abia astept sa ne intilnim si cunoaste.
Inteleg ca te-ai acomodat repede si bine si ca-ti si place.Ma bucur ca nu ai avut vreun soc (ca altii).Vei avea tu deceptii in decursul anilor dar sunt prea mici in comparatie cu partea buna. (parere personala-eu nu am regretat niciodata ca am venit si nici nu m-as intoarce inapoi)
Trebuie sa te las acum ca mai am ceva bagaje de facut.
Pe curind.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Ira, imi pare bine sa mai aud ceva de tine!!! Ma bucur si eu ca sunteti bine, ca incepeti sa va acomodati. Mult mult succes in continuare.
Noi suntem inca in faza de trimis acte. Viza va veni, dar peste un an. Speram ca nu mai mult. Si, da, am optat pentru Montreal.

Pupici la toata lumea.

Alina si Andra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:



Va deranjez si eu cu o intrebare, please....

Impreuna cu sotul meu + bebelus de aproape 8 luni (s-a nascut in Israel) locuim in Israel (suntem cetateni, deci avem dubla cetatenie). Ne gandim sa plecam in CANADA... Insa nu stim cum sa plecam.. Ca romani sau ca israelieni...? Am inteles ca daca vrem sa emigram ca israelieni, prin Paris, dureaza cam 16 luni+, insa daca emigram ca romani, prin Viena dureaza doar 3 luni+ Este adevarat?
In ceea ce priveste o posibilitate de intarziere, nu cred ca ne incadram aici: 'nu sunteti rezident permanent in tara in care depuneti aplicatia', pt. ca suntem cetateni israelieni, deci rezidenti in Israel, in tara in care depunem aplicatia, insa ca romani (daca vrem sa plecam ca romani).... Ne puteti cumva lamuri? Un sfat? Are cineva vreo idee cum e mai bine, mai usor, simplu de emigrat? Multumesc mult si apreciez raspunsul vostru...

Poate de la admin. sa ma transfere unde crede ca cineva m-ar putea ajuta? Poate e deja un specific subiect....

P.S. Poate mai e cineva cu dubla cetatenie (sau nu, asa as putea afla si care e 'intarzierea' asta si de ce: 'nu sunteti rezident permanent in tara in care depuneti aplicatia') care a emigrat ca roman dintr-o alta tara...

Izzy @Yael (8 LUNI sambata...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Yael,

intra pe forumul: escapefromromania si pune acolo intrebarea. exista mai multe persoane acolo care au venit in Canada din Israel, iti vor raspunde.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:



MultumescAna Stroe!

Am scris la: http://www.escapefromromania.net si http://groups.yahoo.com/group/EscapeFromRomania/

Aici te-ai referit, nu? Sper sa-mi raspunda cineva ca de gasit n-am gasit nimic... Apreciez daca ma poti ajuta cu mai multe amanunte....

Izzy @Yael (8 LUNI sambata...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, am inteles eu ca se lasa cu o intalneala in Montreal? As vrea sa vin si eu ... daca imi dati mai multe date ... eu am ajuns in Montreal de 2 luni si un pic, inca suntem in perioada de acomodare (eu si sotul, ca Matei nu are nimic ).
As mai vrea sa discut si eu cu romance de ale noastre, sa mai intreb una-alta ... asa ca astept vesti despre locul "intalnelii" ... daca se poate.
Va pup

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, ai inteles bine! Ne intilnim, cei care pot veni, duminica, 8 august, ora 11, in parcul Mont-Royal... trebuie doar sa fixam un loc, astept sugestii. Pe curind!

Agata a implinit 3 ani pe 28 iunie!!!!!!!!!

Mergi la inceput