Bebelusi de ian-feb 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara, mamici. Eu am fost la medic, dar nu am facut nimic, in afara de a primi o reteta de acid folic, o trimitere la analize si 2 programari la ultrasound peste 2 saptamani, pentru ca acum are samburica numai 5 saptamani
Andruska, multumesc frumos .
Emilly, pentru ca ma intrebi cum ma descurc cu greturile, am sa iti spun: m-am consolat cu ideea ca nu am scapare, asa ca dimineata deja am program de , dupa care mai am o repriza pe la pranz si in rest, toata ziua, doar senzatia de voma De 2 zile m-a apucat harnicia, asa ca am scos tot din casa, am spalat, curatat, alea alea si ieri intre o matura si un spalat pe jos mai fugeam la baie si pentru o V-am oripilat, asa-i?
Ei bine, cam asa se scurg zilele mele. Superb!
Fetele si acum o intrebare: am venit cu Amos de afara, ne-am jucarit, am facut baita, am papat si apoi a adormit, DAR...s-a trezit in urlete. Asta odata. L-am calmat, l-am adormit din nou si la 30 min, aceeasi poveste. Oare de la ce urla asa?? Ca nu era un plans linistit, de plictiseala...ci isteric. Aveti habar??
Pfiuu...ce mult am "vorbit" azi. Va pupam si va dorim la copilasi, mamici si tatici un somn lin.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Saphir - Doamne ajuta ca totul este bine cu tine si cu samburica . Consoleaza-te cu ideea ca astea trec si la anul pe vremea asta, o sa ai 2 comori in casa .



Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Saphir, parca ma descrii pe mine in primele 3 luni! Mie mi-a dat doctorita niste pastile speciala pentru greata la gravide dar nu au prea avut efect, asa ca.....
Sanatate multa in continuare!
Si inca ceva: si Laura se trezeste tipand in toiul noptii, dupa ce adoarme. O iau in brate, o linistesc, adoarme imediat la loc si peste 1/2 ora iar tipete. M-am gandit ca e fie de la burtica, fie de la dinti fie ca viseaza ceva urat. Inca nu stiu ce are, il intreb pe pediatru pe 20 cand mergem la el.

Emily, eu am inceput cu cereale de orez, o ligura, apoi am marit pana la 4 linguri. Doctorul a zis sa introduc apoi cereale de oatmeal (ovaz). Apoi am inceput cu suculet de morcov: putin la inceput si apoi suc de morcov si mar amestecat. Dupa care am inceput sa-i dau morcov fiert si pasat dar nu i-am mai dat suc de morcov, ca se constipa rau. Si treptat am introdus si alte legume: pastarnac, dovlecel, cartof si mai nou un pic de ceapa. I le fierb si i le dau prin blender cu putina zeama in care au fiert si iese ca un piure.
Acum incerc cu disperare sa-i dau si fructe pasate, dar nimic.
San nu ii mai dau de la 2 luni, nu am mai avut

Fetele, HELP, sa-i dau compot (adica mar fiert si pasat) sau sa incerc tot crud?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mamici, pentru ca eu nu am deloc somn, mai degraba foame continua, iar Amos mi-a tinut de urat pana acum cu povestile lui, din intamplare, uitandu-ma in gurita lui printre hohotele lui de ras si alintaturi gen "stirbu lu` mama ", am observat ca nu mai e stirb. I-au spart gingiutele si ne ies dintisorii Acum imi explic eu si temperatura lui, lipsa poftei de mancare din ultimele 2 saptamani, voma fara motiv, pumnul bagat in gurita pana nu se mai vedea si tipetele din seara asta. Asadar, o sa ne laudam cu adevaratii dintzuci...deocamdata doar au spart gingia, asteptam sa ii vedem
CataD, poate si fetita ta tot de asta plange noaptea, din cauza durerilor, ca parca si ei i-au spart gingiutele, nu??
Si apropo de faptul ca mananc mult...tot imi faceam eu griji acum scurt timp in urma ca nu ma ingras. Ete ca am motive de ingrasare !!!
Gata, va pupacim, eu fug la masa de noapte a lui Amos si apoi somnic.
Noapte buna, vise placute!!!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare si de la noi.Se pare ca si lui Andrei ii ies dintii...Are aceleasi simptome.Gingia umflata,baleste la greu si scaunul foarte moale.Pediatra lui mi-a spus ca-i de la dinti,drept urmare l-am trecut pe regim:morcov+orez,banana cu branza de vaci,ceai de menta si lapte fara lactoza.Se pare ca-si revine...Sta toata ziua cu pumnul in gura,musca tot ce prinde si de asemenea baga totul in gura...Si se enerveaza cand nu-i reuseste!
Ioanasuper pozele,super Arturicii!!!!Ce zici,reusim si noi sa ne vedem in weekend-ul asta?Mai precis duminica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Pupici la mamici ! nu am mai intrat de mult la forum si acum am citit numai vesti bune !!Felicitari [red]Saphirpentru samburica !Curaj mult cu greturile dar sa vezi ca o sa treaca dupa ce incepe sa se zbantuie in burtica.
Ioana [/red]sunt super draguti arturicii ! si piscina e bestiala , ai gasit-o la noi ?

Amalia este de doua zile la mama la Breaza iar eu in Bucuresti la servici si azi mergem la ea si stam pana duminica. Cred ca o aducem acasa ca nu putem sta despartite- e tare greu, casa e goala si ma invart in jurul cozii cand vin de la servici. ei ii e bine acolo, sta la aer doarme si mananca si suporta si mai usor durerile de dinti dar imi e tare greu aici fara ea.

Va pup mult si abia astept sa va regasesc luni . Un weekend frumos si dragastos cu bebelusii vostri
gazi si bebe amalia http://community.webshots.com/user/ioanagazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Azi ne-am trezit mai devreme!
Andra, cum a dormit Matei? Daca suni doctorita sa-mi zici si mie ca sunt curioasa, ca si al meu bebe se trezeste. Ma intrebai ce papa, doar san. Completare nu ii dau ca nu vrea, nu bea nimic din biberon, nu vrea, nu poate, nu stie. Nici macar suc, am incercat si ieri ca ma dispera sa-i dau suc de morcovi cu libgurita, dar nu am reusit, nu trage deloc din el, doar il baga la masea si il roade. Nu exclud ideea ca seara nu papa bine, pe saturate si asta fiindca adoarme repede si probabil de-aia se trezeste, nu stiu. Dar am auzit multe fete ale caror bebei au fost hraniti la san ca asa faceau, se trezeau noaptea la 3 ore sa suga, si asta din placere pentru supt. O prietena de-a mea a laptat pana la 1 an si in tot acest timp asa a avut programul, trezit din 2-3 ore in fiecare noapte, cand a incetat alaptatul nu s-a mai trezit. Asta este, vezi totusi ce spune si ea.
Nu mai stau ca plecam la plimbare, profit ca azi e racoare si putem sta si mai spre pranz.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Saphir - deja este samburica ?

Monica - Matei tot asa s-a trezit si am sunat-o pe dna Angela care mi-a spus sa ii dau diseara completare NAN + cereale cu orez de la Yotis - 90ml si asa am sa fac sa vad daca se mai trezeste. Eu il aud noaptea cum ii chioraie matele voi ati auzit asa ceva la bebeii vostri?

Dimineata a papat f bine piureul de fructe. I-am luat o linguritza cu vf de silicon si dupa ce inghitea fructele rodea linguritza . Astazi i-am pus si putina caisa !!! sper sa nu faca diaree .

Fugim afara ca Matei deja a plecat cu tata iar Andrei s-a incaltat cu rolele.

la toata lumea si o zi minunata

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Andra vroiam sa te mai intreb, in ce a dormit Matei la mare?? Plecam si noi peste vreo 2 saptamani si ma gandesc ce sa fac, sa-i iau si tarcul dupa mine?? El doarme foarte bine cu noi in pat, nu ar protesta, din contra, dar inca nu ne-am hotarat.
Voi cand ati plecat, dimineata, seara? A stat cuminte pana la mare? Ati avut aer conditionat in masina care a mers tot timpul? Ma gandesc ca o sa fie cald pe drum si noi stam numai cu el pornit, ca altfel nu se poate, pana acum nu a patit nimic de la asta, dar atata drum,,,dar nu cred ca are nimic. Nu as vrea sa plecam nici seara ca nu pre-mi place mie, si apoi ajungem noaptea si il trezim si mai rau ii facem, cand s-o trezi intr-o camera straina , cine stie cum o reactiona, desi pana acum nu mi-a facut probleme de-astea.


Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Crina-Amelia, Maria Daria

Diana - la ce ora este botezul?

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput