Bebelusi de ian-feb 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Bine ai venit sara18 si sarcina usoara cu un bb sanatos !!!

Mai multe informatii si impresii poti schimba cu mamicile de ian-feb 2005 pe care le gasesti la "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani" -

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29163

Ce medicament iei?

Eu "luam" numai lamaie si compot de visine si functiona destul de bine .

Elena - doar la Mega Image i-am gasit un borcanel cu mar si piersica de la HIPP pe care am sa i-l dau maine. Doar o parte ptr ca este borcanel mare. Daca ii place ii dau si poimaine.

Afara ploua asa ca ne-am retras in casa. Mai stau putin si tb sa il duc pe prietenul lui Andrei acasa iar la intoarcere baie toata lumea.

Ioana - te admir ptr cat de activa esti

Pupici la toata lumea

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Bine ai venit Sara !!!!
Speram sa te simti bine pe forum si sa-ti faci cat mai multe prietene!!! Sarcina usoara iti dorim si un bebe sanataos si frumos!!!
Uite aici un link unde gasesti mamicile care vor naste in februarie: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29163
Nu stiu ce sa-ti recomand pentru greturi ca eu nu am avut!!
Andra, eu in Colentina am vazut borcanele la farmaciile mentionate, chiar aseara m-am uitat la ele, dar eu ii luasem din Carrefour, asa ca am luat o cutie cu cereale Milubrei. I-am mai luat de la Nutriben si Bebelac , dar nu prea ii plac alea, in plus au si zahar si eu nu am vazut, insa astea nu au si ii plac tare mult.
Voi ce fel de cereale mai dati la bebei?


Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tremur toata, nu pot sa ma linistesc...
Am afcut un pui la cuptor, il culcam pe Bubu, si en ducem sa mancam.Las usa deschisa la bucatarie, sa il auzim, liniste liniste, e clar a adormit.Termin de mancat, merg sa il vad..si sa cad din picioare.La capul lui are pusa o pernuta(a fost set complet pilota si perna) si i-o pun doar de decor, ca nu a folosit-o pana acum.Si spre a evita accidente, i-am cusut la capete 2 fundite si le-am legat de pat, de lemne.Ei..Bubu meu era cu perna fix peste fata, cum a desfacut el fundele si cum de si-a pus-o pe cap nu stiu....I-am intins mainile din aceeasi pozitie in care l-am gasit, nu ajungea la ea.Cum de a ajuns perna aia pe fata lui???????respira normal, nu are nimic, dar eu nu-mi pot explica.Ma gandisem la asta, dar am zis ca e imposibil....Sunt atat de socata de nu va spun...am vrut doar sa va spun....

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Gabi - !!! Bine ca este totul bine si ca ti-e trecut prin gand sa te duci la el (si eu fac la fel cand mi se pare ceva suspect si nu stiu cum ca aproape de fiecare data se intampla ceva , ce ti-e si cu intuitia asta feminina ?!) !!!

De acum ne putem astepta la tot felul de nazbatii din partea lor asa...bine ca ai spus ca si Matei are la capul lui o perna, tot de decor pe care i-o voi lua de acolo.

Baietii mei dorm toti trei iar eu ca huhurezu. Mai stau sa calc putin ca este si racoare si liniste si nici nu mai am multe, cred ca pana la ora 01,00 le dau gata.

Monica- - eu ii dadeam lui Andrei de la MILUPA - cereale cu banana si altele cu biscuiti. Lui ii placeau tare mult. Cand a mai crescut l-am trecut pe HERO si erau super, acum nu mai sunt pe piata , pacat!!!

Noapte buna si sa dormiti cu ingerasii

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Babee, dar ce, perna e asa de mare si de grea incat sa se poata sufoca ?! Aproape ca nici macar o perna mare de a adultilor nu este periculoasa... Cum a desfacut-o nu stiu dar sa sti ca asa fac, isi doresc sa simta ceva pe fata cand dorm...Eu stiu multi bebei care fac asta! Cosmin are doua perne nu f mici dar nici mari pe care si le trage mereu pe fata cand vrea sa adorma si mi s-a intamplat sa-si traga pe fata si o perna de a noastra si nu s-a intampalt nimic ..e adevarat ca il vazusem si am asteptat sa vad ce face; apoi m-am uit pe sub ea si era clar ca putea respira dar bineinteles ca nu am curaj sa ii las una asa de mare! Altfel, mereu cand vrea sa doarma se lupta cu pernelele (si cu faza asta am pus o poza in album) si adaorme cu nasul fix in ea sau pusa pe fata...dar perna este f usoara si nu imi fac griji. Cand e mai agiat eu i-o pun pe fata si adoarme imediat... si nu ptr. ca ar fi prea luminata camera... cred ca efectiv le place sa simta ceva pe fata!

Helen si Dan Cosmin - 21.01.2004
http://community.webshots.com/user/phelens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine ai venit pe forum Sara18, sarcina usoara si BB sanatos si cumintel! Ai grija cu medicamentele, mai bine ai rabdare ca o sa se termine si greturile.

Monica si Andra, eu i-am dat biscuiti obisnuiti desi dna doctor nu spusese nimic de asa ceva, si nu au fost probleme. Initial nu i-au placut, apoi mi-a vandut cineva un pont sa ii inmoi putin. Au mers super! Nu ii pun multi, 2-3 la 120 gr fructe.

Babee, stai linistita. Alexandra isi baga mereu capul sub aparatorile de la pat. Una este chiar groasa, facuta sa fie prinsa de laterala care se coboara. Fata doarme uneori cu perna respectiva pe fata si initial eram disperata. Apoi am vazut-o cum isi intoarce singurica capsorul daca nu poate respira sau plange. Mai nou o ridica singura cu ambele manute (da, este perna cu care joaca v-ati ascunselea).

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Helen
Ti-am dat un PM. Daca vrei, da-mi adresa ta de mail sa iti trimit poze cu "obiectul" (cu scaunelul de masa adica).

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ioana, te pup, esti o draguta! (Stii tu de ce...)
Spuneti-mi si mie: exista cumva si sucuri la borcanele? Ca eu ar trebui peste vreo 2 sapt sa incep lui Moti sa-i dau suculete, si as prefera daca as sti ca sunt la borcanele (sa nu ma mai trambalez cu storcator, etc). Deci cu care incep: morcov, apoi mar, apoi altele...da?

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Bianca !!!

Matei a papat cam 70gr de piure de fructe si cam 60ml suc. Sunt multumita mai ales ca i-a placut gustul borcanelului de la HIPP. Maine mai vedem ce si cum.

Nu stiu ce a avut azi noapte ca s-a trezit din 3 in 3 ore si pana nu ii dadeam sa pape nu se potolea, asa ca dupa ce ca m-am culcat pe la 01,00 am avut treziri dese si cu papica la bord. Oare sa nu se mai sature de la mine?

Mai vedem, de saptamana viitoare ii voi introduce si supitza, poate il tenteaza mai mult .

Roxana - ce fel de biscuiti ii dai? Populari?

Andrei a fost tare haios...cand a vazut borcanelul, a vrut si el papa de acolo si se lingea pe botic .

Ma duc sa ii dau lui Andrei sa pape si fug la .

O zi minunata alaturi de comorile voastre si de...colegii de la serviciu...cine are...

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Adina- exista si suculetze.Chiar ieri prin cautarile mele am vazut sucuri de la HIPP. Eu ii dau mar cu morcov- facut in casa. Ii place !!!

Servici usor !!!

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput