Copilasii din 2002 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

olo fetitza ta este o scumpa... abea shtept sa il duc si eu pe al meu la gardi si sa imi povesteasca ce a facut acolo.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mihaela, un pentru Emma ta, ca tare dulce mai e !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am mai trecut pe aici sa va mai povestesc despre nazdravaniile lui Bogdan.
In primul rind insa vreau sa urez "La multi ani !" tuturor copilasiilor care-si serbeaza ziua de nastere. Eddy sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii din partea ei.

Bogdan a facut deja 1 an si 9 luni, dar n-am scapat de pampers, din contra. Am avut o perioada de citeva luni bune in care a facut kk numai la olita si mai zicea din cind in cind si pipi, dar de o saptamina numai zice nimic. Face juma' de kk dupa care incepe sa strige "NUU" si plinge, fuge si nu te lasa sa te apropii de el. Cu chiu cu vai il pui pe olita si face si restul de kk. Seara in schimb, dupa baie, incepe sa strige kk, kk pina-l pui pe olita. Dar nu face nimic, doar sta acolo si se joaca.
De ieri a inceput sa faca iar kk la olita, dar fara sa spuna, il pune bunica pe olita cind se scoala si face si kk. Sper sa-si revina, poate scapam si noi de pampers mai repede. Inca nu coboara/urca scarile fara ajutor, dar nici nu incearca, prefera sa tina pe cineva de mina, sau sa se tina cu mina de ceva. Eu cred ca ar putea daca ar vrea.
In alta ordine de idei, ne-a mai aparut o maseluta, nr. 17 (toti dintii, ca n-are 17 masele ). Nu ma asteptam, doctorita ne zisese ca abia la 2 ani ii apar restul de masele.
De vorbit, nu prea vorbeste, desi vocabularul i s-a mai imbogatit, dar tot nu prea spune cuvinte intregi, doar prima silaba din cuvint, sau primele trei litere (aca - acasa, aco -acolo). Ah, si spune cuvinte formate din 2 silabe identice: mama, tata, bebe, baba etc. Rata e ma-ma, vaca e muuuuu, ciinele ham-ham, pisica -pi, soritelul -iii, gisca- ga, calul - ca. E innebunit dupa cai, vii sau de jucarie, cred ca-l fac jokeu . Si ar face toata ziua dü-dü-apa.
Daca-l intrebi cum il cheama iti spune bebe, citi ani ai - unu. Stie sa numere pina la 5: unu -tei- tinti.
Imi este asa de drag, abia astept sa ajung acasa, ca sa-l pup.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Daria Ioana - 29.08.2002

Mergi la inceput

Karina , exact asa a inceput si Cristina cu vorbirea, prima silaba si cuvinte cu silabe identice. Iar cu olita...mai sunt si perioade de regres.
La multi ani, tuturor sarbatoritilor, din 11 sept. si pana-n 19 sept., tare multi sunt !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Daaa.; asa incep totzi: un sunet, o vocala, o silaba si pe utma turuie de nu mai stii de tine: La noi, intrebarea la ordinea zilei: 'maman/papa/mamie, c'est quoi ça?' (ce-i asta). De 100.000.000 de ori pe zi... de ni se face kapu kalendar :D Si sunt niste scumpi...

De curand m-am apucat sa-i brodez Emmei, o traista pt la scoala, in care sa-si ia hainele de schimb si iepurasul cu care doarme. Si i-am facut personaje din desenele Disney. Primul a fost un canar. Si cand sa-i fac picioarele porocalii, Emma m-a intrebat: ce culoare e asta mama? Orange i-am zis eu (orange = portocaliu dar si portocala). La care Emma, pune gura pe piciorul canarului: vreau sa mananc orange :D

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Ramba, am trecut si pe fetitza ta pe lista, lista o gaseshti la prima pagina daca vrei sa o verifici. Ashtepttam povehsti si ispravi cu micutza ta.
La Multzi Ani tutoror copiilor nascutzi intre 11 - 18 septembrie, sa creshtitzi mari, sanatoshi si sa avetzi cu totzi o viatza plina de bucuri si impliniri.
Sanatate si numai bine la toata lumea

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Dragi mamici din 2002, o poza foarte reusita a Cristinei, este in concurs la babiesonline. Avem un anunt facut aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32073
Poate ne ajutati cu un vot, sa castige romancuta noastra.

Va multumim !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

ochinegri--- Dan--- 20.09.2002
La Multzi Ani Dan, sa creshti mare, sanatos si sa ai o viatz aplina de bucuri.

tlaura--- Andrei--- 22.09.2002 LA multzi ani Andrei, sa creshti mare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri

Anina_n felicitari pt reushita la concurs.. acuma este batalia finala... bafta multa, eu deja am votat dupa cum a promis de pe 2 Pc in fiecare zi si o sa continui asha pana la incheierea concursului.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

La multi ani, Dan ! ochinegri, felicitari ! Sa va incante mereu !
Andrei, la multi ani ! Felicitari, tlaura! Sa va incante mereu !

Gabb, multumesc pentru voturi ! Esti draguta, ca intotdeauna !

Cristina a revenit acasa, dupa 5 sapt. de absenta, mai frumoasa, mai vorbareata si mai mamoasa.
O expresie noua, este "Mama mia!", cand se intampla ceva...neasteptat.
Acum, ne pregatim de gradinita ! Speram sa se adapteze cat mai repede !
Sanatate si numai bucurii !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput