Copilasii din 2002 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Siord acuma m-am mai calmat si eu ..pe bune.. nu ma mai stresez pana cand bb nu are 2 ani si 6 luni (daca junge la 2, 6 si tot nu vrea atunci chiar ca o sa ma stresez iara.)
Nadina am reushit sa vad pozele cu miutz ata, este o dulce ... cel mai tare mia placut poza aia unde se dade ape ringhis si statea pe un calitz.
Ionela-Roxana.. normal ca te iertam, hai aici numai cu poveshti si iertata eshti .
Si acuma dupa cum am promis iacata si eu apar cu poze noi, albumul cu poze noi este :"Vacantza la San Diego" vizionare placuta.
http://community.webshots.com/user/gabbriela_h

Multa sanatat esi fericire la toata lumea

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Buna! Ma numesc Julia sunt din Cluj si as dori sa va spun ca si eu am un baietel Alex Raoul nascut pe 22 septembrie 2002.
va pupic pe toate!Multa sanatate voua si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Gabbriela, frumoase poze si flacaul a crescut ca in poveste.
Bineinteles ca am dat linkul gresit, sunt o zapacita, dar asta nu mai e o noutate pentru nimeni.
Sper ca asta e ala bun:
http://community.webshots.com/user/nadina123
Bine ai venit Julia!
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Bine ai venit Julia_popadiuc, am trecut si pe copilul tau pe lista cu datele de nashtere de la inceputul subiectului... acuma ashteptam mai mult epoveshti cu el, si ispravi.. tu in ce stadiu eshti cu pampersul, ai reushit sa il invetzi la "tron" sau nu?
Nadina multzumesc mult .... intradevar Julian se lungeshte ca in poveshti, pe bune este ff inalt , dar nu est eschilod, are cu cine semana ca si tacsu este o paluga . In rest nimic nou ... decat caldura si bb sacait ca nu ar evoie afara in soare.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare mamicilor.Am mai aparut si eu pe-aici,am fost plecati in concediu 1 luna si ne-am intors abia de-o saptamana.
Ca tot vorbiti de olita,Dragos nu mai are pampers de la 2 ani si 2 luni,numai noaptea cand se culca ii mai pun.Ne-am chinuit destul cu olita si nu prea am avut succes si in final am invatat la WC(avem capac mic care se pune peste capacul de la WC).Incercati cu WC-ul ca poate e mai interesant pt.ei.Sa stiti ca nu eu l-am invatat ci femeia cu care sta de la 2 ani,atunci a trebuit sa merg eu la serviciu.Acum are 2 ani si 5 luni.

Va pup!
http://community.webshots.com/user/morodac

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Salut!

Ieri Emma (2 ani si 8 luni) a inceput gradinita. Aici gradinitele sunt de regula cu program de la 8:20 la 16:30, cu masa la pranz si dormit dupa masa. Am avut ceva emotii ca nu-i va place, dar emotiile au fost numai la mine... Emmei i-a placut la nebunie. Culmea e ca a mancat legume acolo (mi-a povestit ea ca a mancat rosii cu paine si pui) si a si dormit la pranz. De fapt mi-a zis ca n-a dormit, dar ca a stat cuminte-n pat, cu okii inchisi.
Mi-a fost cam frica ca n-o sa ceara la pipi, si am uitat sa-i arat unde-i toaleta ca sa se duca daca vrea. Dar n-au fost probleme, din moment ce a venit cu chilotelul uscat acasa.
A venit si manjita din cap pana-n picioare cu carioci. Noroc ca sunt lavabile. Dar chiar si asa am frecat destul de mult ca sa iasa culoarea verde de pe tricoul alb :)).
Cam astea-s primele aventuri din viata de scolar (aici gradinita se numeste dot scoala... maternela. Si sunt primiti copii incepand cu 2 ani)

Pupici

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Revenim si noi cu vesti.Astazi este prima zi de cresa a lui Alexandru.El nu a plans cand am plecat dar dupa a inceput sa planga.De mancat mi-au spus ca nu a vrut sa manance deloc la pranz ( iar el este mancacios de felul lui) si nu vroia sa mearga la culcare inca.Ma intreb acum daca il va marca aceasta rupere de casa , de mine .Educatoarea mi-a spus ca ma striga si ma tot cauta.Sincer plang si stau si ma gandesc cum se simte el acolo parasit de mine.Oare ii marcheaza aceasta rupere de noi, de parinti?Oricum revin maine si va mai povestesc.(Alexandru are 2 ani si 4 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
In primul rand, la multi ani, tuturor sarbatoritilor de la 12 august incoace.
Theodora, o viata plina de dragoste si bucurii in casa cea noua !
Gabbriela si nadina, frumoase poze, v-ati distrat bine !
sirod, sa-ti traiasca isteata, frumoasa, mica dansatoare !
Karina, se pare ca ati avut un concediu pe cinste, atat voi, cat si Bogdanelu' !
Oana, buna ideea cu pictatul ! Am sa o pun in aplicare, si eu !
Bine ati venit, Julia si Alex Raoul ! Frumos nume i-ati dat copilasului vostru !
irina_ina, sper ca acomodarea lui Alexandru la cresa sa fie cat mai rapida !

Am revenit, si eu, dupa aproape 1 luna de absenta. Noutati despre Cristina...este plecata cu buni, la verisoarele ei, de aproape 1 luna. In weekend va reveni acasa, asa ca voi reveni, si eu, cu noutati...
Deocamdata, ma perpelesc de dorul ei si am emotii pentru 15 sept., cand va incepe gradinita(cu program prelungit).
Imi doresc sa ni se intample ca Mihaelei(oLo) si Emmei. Adica, emotiile sa imi ramana doar mie, iar Cristina sa treaca cu brio inceperea gradinitei. Ma intreb...va cere la toaleta, va manca, va dormi, acolo ? Va trece usor peste faptul ca o lasam pentru 8 ore intr-un loc nou, cu fete noi ?
Am sa va scriu saptamana viitoare, cum a fost ! Pana atunci, sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Smechera de Emma! Cica iar a mancat rosii cu paine si pui... Mie-mi miroase a minciunica :)) O sa ma uit pe meniul afisat la intrare sa vad ce gogosi toarna...
In schimb s-a laudat ca s-au plimbat cu tricicletele... Despre pisu de la pranz, in pat, n-a zis nimic :))

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Salutare mamici,

M-ar interesa si pe mine parerile voastre referitoare la patut. Voi fi si eu mamica si, nu stiu care pat e mai bun din lemn sau textil? Cel de textil e firav cand bebe se face mai mare si trage de el,salteluta nu e prea subtire ptr coloana lui fragila?
La patutul din lemn unii zic ca se poate lovi.
Voi cu ce v-ati confruntat?

Multumim anticipat

Mergi la inceput