Bebelusi de Aug - Sept 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Multumim de urari pentru aniversarea lui David de 10 luni, si "La multi ani", sa creasca mari si sanatosi pentru sarbatoritii din aceasta saptamina!

Tot vrem sa plecam si noi pe la mare, dar se pare ca vremea se cam strica asa ca nu e nimic sigur, dar nu vrem sa ratam primul sarbatorit de an din grup, asa ca mii de pupici pentru Emma, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa si plina de bucurii! Petrecere frumoasa si pupici si la parinti sa se bucure de minunea lor pina la adinci batrineti si spor la bb 2!

oana_noemi si dana_ene: cum am trecut cu David prin chinurile mincarii mai de mult, va inteleg foarte bine, asa ca va doresc sa devina copii mincacioasi cit mai repede

cristnamh: hai ca poate nu e totul asa grav cum spui cu partitia calculatorasului, tinem pumnii sa iasa bine

lcarmen_2003: multa sanatate pentru tine si Alex

mihaela_s: pina sa-ti ureaz petrecere frumoasa la Budapesta, v-ati si intors, si se pare ca a fost super, pupici Silviei care a stat cumintica fara mamica

freia: sa stapinesti sanatoasa mobila noua si sa-ti aduca noroc si belsug in casa

iuliana76: felicitari pentru carnet si petrecere frumoasa in continuare la mare

Noutati despre David: suporta binisor caldura, probabil datorita vitei de vie care tine umbra pe aici, si incearca sa mearga de zor, inca sustinut. Felicitari Emmei si lui Andrei pentru primii pasi.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am fost in Herastrau azi, da' a fost cumpliiit de cald, si o atmosfera irespirabila!!! Parca erai la sauna, simteai aerul umed si frigea Foarte nasol, am rezistat cu greu cam o ora si jumate si ne-am carat. Radu devenise agitat, probabil tot de la caldura, si a tras un pui-de-pui de somn in masina la intoarcere.
Apoi am tras si eu, singurica (!!!), un tur de Mall azi pe la prinz cand era dogoarea in toi, dar as fi facut orice sa ma mai rup de-acasa de programul identic zilnic, asa ca l-am lasat pe Radu cu tacsu (lasat vorba vine, ca i-am dat sa pape, l-am culcat, a adormit si abia apoi am plecat, iar Raducu, saracutul, a dormit cu kk la funduletz aproape 3 ore , nu bag eu mina-n foc ca nu a tras el nici un chiot cand s-a simtit murdar la fund, dar tacsu nu serveste schimbat de pampersi, asa ca l-a lasat si a adormit baiatul la loc ). Si mai zice ca are copil terorist...fetelor, care va oferiti sa-i imprumutati o zi copilul sa vada ce inseamna sa alergi cu mincarea dupa ei, sa te trezeasca noaptea si alte de-astea? pffffshhtzbshiiitennnsicjjjjsjoisjiiiscnciscccccnkcnkcnscfffttttmmmaaasudjjj(astea sunt spumele mele pe el)...sunt furioasa!!! Si bineinteles ca nu m-a lasat prea mult sa ma plimb ne-telefonata, caci dupa vreo ora si jumate ma suna de verificare, dar cica: nuuuu, ca poti sa stai cat vrei, dar vezi ca pe la 5 trebe sa pape Radu si eu nu stiu sa-i dau....numai ganduri de mi-au venit in cap in momentul ala...asta este, cu astia defilam!
I-am gasit niste maieuri body foarte dragutele la Z si la aceleasi preturi bine-cunoscute, de aceeasi buna calitate. I-am cautat si niste sandalutze, dar nu erau cam ce vreau eu (adica simple, pe maron sau bej, cu talpa flexibila si inalte pe glezna). Dupa cum se vede tot pe Radu l-am cadorisit cu diverse. A! Uitam, i-am luat prima lui pereche de chiloti de barbat, bleumarin cu un extraterestru desenat intr-o parte . Abia astept sa-l vad cu ei!

Hai va pup!



Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

draga danat suntem si de data asta! mie imi vine si o injuratura, dar ma cenzurez ca in curand ma intreaba fiu-miu "mami, dar ce in inseamna ...beep.....?"

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

pe noi ne-a gasit cheful de plimbare astaseara si bineinteles ca ne-a prins vijelia pe strada asa ca ne-am adapostit intr-o pizzerie. dar a fost destul de naspa ca toata lumea de pe strada a intrat acolo, era aglomerat, ingrozitor de cald si mult fum de tigara. In plus Ioanei ii era foarte foame asa ca l-am pus pe bietul Alex sa vina de acasa pe ploaia aia ca sa ii aduca ceva de mancare. Pe la 10.30 am ajuns si noi acasa si am "admirat" copacii rupti si crengile cazute pe strazi.

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

raluca, of corse dear ca ai tricou... ce intrebare.

Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ei, ma duc si eu in sfirsit la culcare (e ora 3) sa dorm si eu macar 3-4 ore ca miine dimineata ne punem pe drum. Aseara m-am culcat pe la 2, si ieir si azi am stat in picioare tot timpul cite 12 ore/zi:((. Colac peste pupaza mi-a venit si ciclul, dar sint norocoasa ca nu am dureri si am reusit sa termin mincarea. Am facut tot inafara de oua umplute si asta din cauza ca le-am pus la fiert (vreo 30) si cind le-am curatat mi se pareau maronii si cu un miros boribil (probabil le-am fiert prea mult:))). Asa ca s-a ales gunoiul de ele si era prea tirziu sa mai fac altele. Eu is multumita si sper sa fie apreciata mincarea. Am sa fac o poza si cu bucatele pe masa. Am emotii si tineti-mi pumnii!!! Si Emmei, bineinteles:)), ei in primul rind.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Eheeee….ce de pagini au trecut de cand nu ne-am mai vazut….
Noi fuseram la mare, si la tzara si maine plecam la munte.
La mare a fost mai mult decat super.Radu e indragostit de mare si de prima data s-a aruncat in valuri!!!!!Am fost la 2 Mai si-am putut gati pt. el asa ca fost perfect.Am fost si pe la terase si i-am dat rechin la gratar si tare i-a mai placut.Am pus cateva pozutze si urmeaza sa le pun pe toate.
Revin cu amanunte ca acum tre’ sa desfac bagaje, sa spal si sa le fac iar.


Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

irinuca superbe pozele!!! cred ca ati petrecut tare frumos! de abia astept sa mergem si noi!
eu nu mai inteleg nimic, ziua emmei nu e pe 17 iulie? sau acum pe 11 iulie, ca nu vreau sa ramanem codasi la urari!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am reusit sa pun pozele de la Budapesta in album, si 3 poze de alaltaieri, cand Silvia a implinit 10 luni.

Nu mai incap alte poze, asa ca va trebui sa reorganizez albumul si sa creez altul nou.

Acum plec la nani, ca iar s-a facut 2 noaptea si eu sunt pe baricade ca si ...dependenta!

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

mai irinuca, ma gandesc ce bine o fi fost de voi la mare! se vee din pozele alea frumoase ce fericiti ati fost. Cand ma gandesc ce mult mai e pana om pleca si noi!!!

iuliana, tinem pumnii pentru sarbatoarea primului anisor! si o sa fim cu toatele alaturi de tine, nu-i asa, fetelor?

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput