La France (15)
Raspunsuri - Pagina 6
Chuny spune:
Cel mai bine ar fi sa venim chiar la gara sa ne īntālnim. Mai ales ca e f usor de gasit pt Aurelia, in cazul īn care nu cunoaste orasul.
Deci eu as veni la 11h15 sau 11h30, cum vrei tu si apoi ne decidem. Exista un parc fumos īn Nantes, le parc de Procč, dar nu e īn centru si nu are rerase īn apropiere.
Dar depinde de ce vreti voi. Sa facem un picnic sau sa mergem la un restaurant. Vreti un loc de joaca pt copii? In centru, lānga castel ar fi interesant, sunt multe terase si un parc.
Astept indicatiile voastre.
Sibylle
Mirunda spune:
Sibylle, Aurelia, si eu cred ca gara e un loc predestinat al intalnirilor ...Si pe urma vedem noi unde mergem, depinde si de vreme, nu? Centrul e pe langa gara? Ca suna fain, cu terase si cetate...Eu cred ca e o idee buna! Si daca e si nu prea departe de gara, sa ma ratacesc cu masina pe acolo (eu nu conduc rau, dar cam emotii intr-un oras mare si neconoscut...)e perfect!
Abia astept!
LuMore, aveti 3 fetite, niste scumpetele ! Sa va traiasca!
Otilia, tu unde ai poze cu Adelita voastra? Dar tu, Aurelia, cu Luca?
Va pupic pe toate, si noapte buna!
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
frunzaverde2 spune:
Aviz amatorilor (amatoarelor !)
am cumparat simbata la Leclerc castraveti murati (borcane de 1 kg, produse in Polonia, se numesc "cornichons au sel"). Sint putin mai crocanti decit stiam eu castravetii murati, dar gustul e ca la noi.
am mai cumparat si sfecla rosie cu hrean (tot productie poloneza, se numeste "betterave au raifort"). Singura diferenta fata de ce stiam eu e ca sfecla e piure si nu data pe razatoare cum faceam noi acasa, asa ca gustul e putin diferit.
se gasesc in raionul cu produse straine. Acum Polonia dispune de propriul raft.
Pentru Ferigutza :
Noi mergem des la formule 1 si asta de citiva ani,
e adevarat ca nu e intotdeauna confortabil sa nu ai baie si dus in camera,
dar in rest sint ok (curate, personal de treaba, TV, acum au si canal + sau tv satelite.
Cele mai ieftine sint in jur de 22 euros dar preturile variaza in functie de sezon si de regiune (asa ca pentru Paris si Coasta de Azur risti sa platesti chiar si 35 euros pe noapte)
Doua inconveniente :
1 / nu exista decit in afara localitatilor, deci iti trebuie masina sa ajungi la ele (exceptie : cunosc unul in regiunea pariziana unde se poate ajunge cu trenul - RER, dar e in zona 4, adica departe de Paris, cam o ora de tren fata de centrul capitalei)
2 / sistemul de rezervare e automatizat (pe baza de card bancar), personalul la receptie de altfel nu e prezent decit de la 17h00 la 22h00. Trebuie sa iti iei in primire camera inainte de ora 19h00. Daca vrei sa ajungi mai tirziu, trebuie sa o platesti in avans.
3 / Micul dejun nu e inclus in pret. Daca vrei sa il iei la ei, te costa in jur de 3,5 euros
In rest ai hotelurile Etap (tot grupul Accor) dar rmai scumpe (in jur de 33 - 47 euros). Aici insa ai dus+toaleta in camera si daca nu ma insel micul dejun e inclus in pret.
La Paris am folosit de mai multe ori hotelul Kellerman, situat boulevard Kellerman, (in sud, nu departe de Porte d'italie). E aproape de capitala deci foarte practic pentru a o vizita. E curat, convenabil, un foarte bun mic dejun (care cred ca se adauga pretului de baza, pe care nu il cunosc acum).
Inconvenient : camerele nu sint individuale, dar poti lua o camera de 2 (cu paturi suprapuse).
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
Chuny spune:
Mie īmi convine sa ne īntālnim la gara, dar astept confirmarea Aureliei. Ronan lucreaza sāmbata si nu va putea veni. In centru cunosc doar doua locuri de parcare fara taxa, sper sa gasim locuri acolo.
Si eu cred ca īn centru e mai bine. E foarte frumos centrul orasului. Pacat ca nu putem sa ne plimbam pe Erdre cu vaporasul. Asta ar fi fost foarte frumos si eu īmi doresc de mult.
Mersi Aurelia pt vorbele frumoase.
Sibylle
Aurelia spune:
OK.la gara e perfect dar nu va promit ca ajungem exact la ora 11,30 poate 12,ca noi avem 150 de km de mers ,si n-ar fi asta dar sotul lucreaza dimineata si trebuie sa se incadreze totusi cu ce are de facut la serviciu ,in rest este ok
P.S. Pozele noastre Mirunda sint aici mai jos in semnatura!
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542
Chuny spune:
Nu-i nimic daca ajungeti mai tārziu, noi vom putea sa bem un suc pe terasa garii. :-) Si va vom astepta. O sa īncerc sa-mi pun si eu o poza pe site, ca sa vedeti cum sunt acum. Mirunda are poza?
Sibylle
Chuny spune:
Haideti sa va dau un link spre o poza pe care am facut-o la Floralies. Am dat linkul si la fetele care au avut ideea cu acest site, dar vad ca toata lumea ma ignora pe acolo. N-o fi faina si poza mea??? Spuneti-mi si mie.....
http://www.betterphoto.com/gallery/dynoGallDetail.asp?cat=560&photoID=454731
Sibylle
Samsara7 spune:
Ba e foarte faina Sybille, si vezi bine ca noi nu te ignoram dragutza de tine! Cine imi tine pumnii maine dupa amiaza? Mare examen, mare!
va pup pe toate, mai trag si eu obosita la caruta pana pe 1 august, cand iau vacanta ! Uf, ca abia mai pot!
Michaela
Aurelia spune:
Si eu Michaela ,mine deci ,la ce ora?
Sibylle zi-mi si unde anume la gara sa ne vedem?unde sa va cautam?
S-au nu a-ti vrea voi sa mergeti sa dejunati inainte sa venim noi si sa ne vedem pe la ora unu de exemlu?
In felul acesta putem sa mergem linistiti intr-un parc cind ne vom intilni!
S-au cum ziceti voi?!!!!!
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542