Sus... in Scandinavia
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
Auzi narancea, ce-ar fi sa scoti tu un ghid turistic???
Ca tot ai umblat tu prin toata lumea si vaz ca le ai si cu recomandarile!!! ![]()
Rayuela spune:
Aualeoooooooo,sa nu mai vorbim de vreme ca turbez!!
Si asa sint in abstinenta de aproape un an,am luat un git de sampanie la botezu lu fimea si m-am pilit.IO,care ma suparam pe o sticla de vodka fara sa cad din cele doo picioare..patru picioare
(satany stie)
Io nu plec nicaieri,din motive de bebe mic,dar imi vine sa-mi iau cimpii!!
Si acelasi sfat pentru voljena,stai in Londra ca e bineeeeeeeee..am fost si eu de citeva ori,doar doar ma infiaza Madonna,ca cica ii plac fetele
si am inteles ca locuieste pe acolo,pe linga regina![]()
Vaz ca fetele mele suiedeze trag chiulu..las ca am ac de cojocu lor
Elena
si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Rayuela spune:
Adeluta nu ti-e rusine?Pai io nu pling pe acilea de dorul tau?
.Am vezut ca te-ai bagat la scandaluri,te urmaresc cu atentie si ma rinjesc![]()
![]()
![]()
naranceo,am facut un oki,ca celalalt se mai hodineste un pic..dar cu ala treaz,sint pe VOI!
.Satany pe unde e,ca vaz ca a ramas la "Urasc Danemarca" si nu a continuat ideea

Elena
si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
narancea spune:
daaaa pe saty putem sa ne bazam la orice ora la capitolul dragostea pt danemarca. nu stiu pe unde bintuie la ora asta.
ti un ochi pe noi ? uuuuuuuuu trebuie sa te lovim la ochiu ala 
sa ti-l inchidem la loc
ce mai ai prin sticlele alea ?
Idora spune:
M-am trezit si eu, mai demult e drept dar am bantuit pe alte subiecte!! Cum a fost la botez Elena, mai povesteste ca sa ma oftic si mai tare ca n-am venit
A dat soarele pe aici dar bineinteles ca bat alizeele si e frig
narancea spune:
neatza idora si bine te-ai sculat printre noi.
si aici e semisoare cu vintisor caldutz dinspre mare........
Idora spune:
Neata Narancea, n-am avut timp sa ma bucur prea mult ca bineinteles ca s-a innorat intre timp
O sa intre reumatismul in mine, eu nu inteleg cum de mai sunteti intregi, voi care sunteti de atatia ani aici
narancea spune:
noi ne-am calit mama, am luat-o usurel cu snaps de tinerei si acu tinem la tavaleala