Sus... in Scandinavia
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
Auzi narancea, ce-ar fi sa scoti tu un ghid turistic??? Ca tot ai umblat tu prin toata lumea si vaz ca le ai si cu recomandarile!!!
Rayuela spune:
Aualeoooooooo,sa nu mai vorbim de vreme ca turbez!!Si asa sint in abstinenta de aproape un an,am luat un git de sampanie la botezu lu fimea si m-am pilit.IO,care ma suparam pe o sticla de vodka fara sa cad din cele doo picioare..patru picioare(satany stie)
Io nu plec nicaieri,din motive de bebe mic,dar imi vine sa-mi iau cimpii!!
Si acelasi sfat pentru voljena,stai in Londra ca e bineeeeeeeee..am fost si eu de citeva ori,doar doar ma infiaza Madonna,ca cica ii plac fetele si am inteles ca locuieste pe acolo,pe linga regina
Vaz ca fetele mele suiedeze trag chiulu..las ca am ac de cojocu lor
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Rayuela spune:
Adeluta nu ti-e rusine?Pai io nu pling pe acilea de dorul tau?.Am vezut ca te-ai bagat la scandaluri,te urmaresc cu atentie si ma rinjesc
naranceo,am facut un oki,ca celalalt se mai hodineste un pic..dar cu ala treaz,sint pe VOI!.Satany pe unde e,ca vaz ca a ramas la "Urasc Danemarca" si nu a continuat ideea
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
narancea spune:
daaaa pe saty putem sa ne bazam la orice ora la capitolul dragostea pt danemarca. nu stiu pe unde bintuie la ora asta.
ti un ochi pe noi ? uuuuuuuuu trebuie sa te lovim la ochiu ala
sa ti-l inchidem la loc
ce mai ai prin sticlele alea ?
Idora spune:
M-am trezit si eu, mai demult e drept dar am bantuit pe alte subiecte!! Cum a fost la botez Elena, mai povesteste ca sa ma oftic si mai tare ca n-am venit
A dat soarele pe aici dar bineinteles ca bat alizeele si e frig
narancea spune:
neatza idora si bine te-ai sculat printre noi.
si aici e semisoare cu vintisor caldutz dinspre mare........
Idora spune:
Neata Narancea, n-am avut timp sa ma bucur prea mult ca bineinteles ca s-a innorat intre timpO sa intre reumatismul in mine, eu nu inteleg cum de mai sunteti intregi, voi care sunteti de atatia ani aici
narancea spune:
noi ne-am calit mama, am luat-o usurel cu snaps de tinerei si acu tinem la tavaleala