Sus... in Scandinavia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eeeeeeeee he he si iara he

ce fac fetele scandinave ? s-a adunat aici toata floarea scandinaviei ! numa una si una hahahaha

lalandia ce le lipseste ma la aia ? nu ai vazut ca au si piepturi la spate haaaaahhahha eu le-am gasit alt simbol, sint emigrantzii romani care se uita lung spre america ........

rayuela, rayuela umblii cu biberoane vara asta hahahahaha lasa ca e bine cu copilasi mici sint dulci foc.

Mergi la inceput

stai ca m-au luat chinurile poetice asa in zori

lalandia e fata
care a vazut danemarca toata
si scandinavia jumatatea
au au auuuuuuuuuuu ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

vad ca-i asa mare veselie pe la voi mai-mai ca ma bate gandul sa ingros randurile, poate daca suflu si eu alaturi de voi se mai incalzeste.

dar mai intai de toate sa-mi adun datele matematice, asa ca va rog sa-mi spuneti ce procent se mai plateste taxa pe venit (skatt plus asigurari sociale plus ce mai era ca am uitat dupa 13 ani si s-or mai fi schimbat).

sa nu uit - la londra e soare...ora 8.30 dimineata, nu ne invidiati ca nu dureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

voljena, referitor la skatt:

In comuna in care locuiesc eu se plateste 32,97 % total (cam pe aici e si media pe tara - cred) daca ai un salar pana la 25 733/luna inainte de skatt; depasesti suma asta mai platesti 20% pe diferenta pana la 38 241 kr/luna inainte de skatt, o depasesti si pe asta platesti 25% pe toata diferenta
Cei care depasesc o ”avere” pe familie de 2 000 000 platesc 1,5% pe ce depaseste, iar la cei care sunt singel e suma 1 500 000 cu acelasi procent.
Plus ca dupa cum stii sunt tot feluri de chestii care ti le poti “trage” de la skatt

Cel care te angajeaza plateste in total 32,70% pe salar.

La voi cum e? (inafara de faptul ca e ceata )Merita sa vii incoace? Nu prea cred, nu?

Mergi la inceput

pe unde stai bre in londra ? eu cind merg acolo stau in coven garden peste drum de cinema odeon. frumos acolo, numai indieni hahahahaha zici ca esti in bombay. ce bolborosesti acolo te bate gindul sa vi in dk? stai acolo ca stai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

pleca omu´si cand se intoarce ce gåseste?? "floarea nordului" adunata la sfat

eu n-am mai facut prezenta in ultimul timp ca ocupatå(cikå).. mi-am luat en katte-killing care face numai ballade... adica trezirea la ora 4-5 cu surle si trambite

plus cå må enervez singurå cå nu vine vremea aia faina promiså så ies si eu la piknik, la plajå....

in rest sunt in vacantå panå pe 9 august!!!!! si se anuntå o plecare in tåri mai calde cå nu mai pot astepta aici soarele..

pupici!!!

Mergi la inceput

aici fetele se lauda cu copilasi si tu vi cu pisicutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by narancea

aici fetele se lauda cu copilasi si tu vi cu pisicutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Astia de la meteo zic ccc cum ca miine va fi unica zi din saptamina in care va fi soare de soare, fara nori si fara vint pe la amiaza. Basca vreo 20 de grade-n termometre!!! Nu-mi vine sa cred . Cica apa marii (Baltice) ar avea si ea vreo 15-16 grade, cam cite sint acuma pe uscat. Asa ca louisea, miine poti s-o pui de-un picnic mic Eu una ma duc in sud la Tingelev, in Sommerland, sa vaz si sa probez coasterele alea cu apa
narancea, pai tu n-ai vazut ca le lipsesc alora miinile de la antebrat in jos????

Mergi la inceput

pai le lipsesc miinile si le mai lipsesc lor multe, dar au patru piepturi de caciula, doua in fatza si doua in spate. daca vrei sa vezi unii completi, trei prin fatza la colegiu de linga biograf, unde e si piscina, si ai sa vezi acolo statui doi baietzi, dezbracatzi in marime naturala cu toate detaliile, si cu penis cu tot hahahahaha cind se intorc aia beti din oras le trage si cite un condom pe instrument hahahahaha mori de ris

Mergi la inceput