Mamici din Iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 14
acinorev spune:
acum am facut rost de putin timp si loc la calculator (ca nu mai incap si eu de raul barbatilor din casa). la mare am mers cu un copil de 1 an si 3 luni si unul de 6 ani. pentru cel mic mi-au folosit: butelia de voiaj cu care incalzeam apa pentru laptele praf, pungi cu cereale si lapte, olita, carutul, jucarii de plaja (dar mereu erau mai interesante cele de pe alte cearsafuri), crema de plaja si de dupa plaja, palariute de soare multe, pijamale groase noaptea ca era racoare in casuta si dormeam cu geamul deschis, pastile mi-am luat dar din fericire nu am avut nevoie de ele (nurofen, smecta, supozitoare de febra, ospamox, panadol - multe de febra ca sunt obsedata, ce sa-i faci?), haine multe, subtiri si groase ca nu am vrut sa spal in concediu, pastile si aparat de tantari. nu mai stiu ce sa mai spun. daca mai aveti intrebari raspund cu mare placere.
veronica
GabrielaG spune:
Bine ai revenit Veronica!
Ne pare rau ca nu putem ajunge duminica, tare as fi vrut sa ne intalnim, dar trebuie sa ajungem la o nunta la Bacau (ruda apropiata), asa ca poate data viitoare, adica sigur data viitoare.
Pupici si "intalneala" placuta,
Gabriela si baietii
acvi spune:
Noi nu promitem ,dar incercam sa ajungem la intilnire,ca tare ne e dor de voi!!
o zi frumoasa!
Gabi si Alex..
tinatache spune:
am ajuns si noi cu bine acasa, a fost f obositor dar frumos. Si la intalnire a fost tare fain, pacat ca am cam intarziat si nu prea am apucat sa stam de vorba. Sunteti niste dulci si aveti niste copii si mai dulci. Va pupam cu drag si va uram distractie placuta la urmatoarea!
Cristina
Elena I. spune:
Raluk, Daca nu curge de sus, nu tuna si nu fulgera, ajungem si noi in Gradina Botanica, insa spre ora 11.
Cristina, bine ai ajuns acasa!
In saptamina care a trecut, Erica s-a inscris in clubul cu o liniuta stravezie de dintisor!
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
ralucami spune:
Buna dimineatzaaa!! M-am trezit cu un chef fantastic! Abia astept sa ne intalnim! Afara vad ca nu ploua, dar e un pic racoare. Nu stiu nici soarele pe unde s-a ascuns. Sa dea Domnul sa fie si vremea cu noi!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Elena I. spune:
Intilneala s-a mutat in Mall, la Kids Land, orele 11-11.30!
Elena si Erica
(6.februarie)
Elena I. spune:
Am deschis capitolul 6 la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30166
Elena si Erica
(6.februarie)
diti spune:
veronica,
spune-mi te rog cum se ajunge in campingul din eforie nord?Este tren Bucuresti-Eforie direct?Din Eforie Nord e mult pana in camping?
Ajung in tara maine si joi vreau sa merg cu fiul si nepotul meu camping(9 respective 6 ani).Ultima oara cand am fost acolo e acum 12 ani,asa ca sunt putin dezorientata.
multumesc
diti.
acinorev spune:
diti, eu nu am fost cu trenul asa ca nici nu stiu unde este gara din eforie. stiu ca este tren iasi - mangalia care opreste si in eforie.
despre camping, insa, eu nu te-as sfatui. la buda e groaznic. cand tragi apa iti vine peste picioare. dusurile nu au perdelute deloc iar apa calda curge doar de la 6 la 6.30 poate 7, doar la vreo 3-4 dusuri, abia taraita si se formeaza niste cozi imense de femei de toate varstele care stau si o admira pe cea de sub dus cum se spala. eu faceam din cauza asta dus numai cu apa rece.
despre preturi, am inteles ca cei de la cort plateau 90 de mii de persoana pe zi.