Mamici din Iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

multumim Cristina si Mihnea, de incurajari.

noi abia ne-am intors. a tipat o data cind l-a intepat si gata. speram sa scapam fara febra

acum roade la o canita cu cioc. a baut toata apa, dar nu vrea sa-i dea drumul si roade la ea

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Viteaz nazdravan ai Ancutza!
Sa fie sanatos !

Aloo,da ce-i cu linistea asta pe aici?
In afara de mine si Raluca nu mai vine nimeni?Pe cine trec pe lista?
V-ati gindit la vreo terasa mai deosebita?
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Plecam la mare pe 6 august!
Daca este totul in regula si nu intervine altceva pana atunci...
Vreau sa ma ajutati,ma adresez celor care au mai fost cu copil mic pe litoral,si sa-mi spuneti ce anume trebuie sa contina bagajul copilului(fetita mea are 2.4 luni)in amanunt,adica cam cate perechi de pantaloni si de care(scurti ,luni) ce medicamente sa iau cu mine,cam ce-mi trebuie pt plaja si cu ce s-o imbrac seara (nici nu mai stiu cum este vremea seara ) la plimbare.Luati cu voi si detergent si ata pt spalat-uscat hainute?
A venit cineva recent de la mare? Are cineva o listuta de genul acesta? N-as vrea sa iau cu mine lucruri inutile si pe altele care mi-ar folosi sa le las acasa...ma intelegeti...ce vreau sa spun...
Poate aveti sfaturi legate de acest subiect...ascult cu interes..
Vom sta 8 zile ,in Eforie Nord.
Multumesc anticipat!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

acum 2 ore am ajuns acasa. am fost in eforie nord la camping cu doi copii mici. unii spun ca suntem nebuni, altii ne numesc curajosi. a fost dragut. vreme buna, apa marii calda. conditiile in camping execrabile, preturile la mancare marisoare, nu exagerate.

cristina, concediu placut!
as vrea sa vin si eu la intalneala dar mai bine nu mai promit si poate ca de data asta reusesc. oricum, am retinut data, astept locul.

va dati seama ca am ajuns acasa, am facut un dus si am deschis rapid calculatorul sa vad ce mai faceti? mi-a fost dor de voi! pe bune!
veronica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi69

Plecam la mare pe 6 august!
Daca este totul in regula si nu intervine altceva pana atunci...
Vreau sa ma ajutati,ma adresez celor care au mai fost cu copil mic pe litoral,si sa-mi spuneti ce anume trebuie sa contina bagajul copilului(fetita mea are 2.4 luni)in amanunt,adica cam cate perechi de pantaloni si de care(scurti ,luni) ce medicamente sa iau cu mine,cam ce-mi trebuie pt plaja si cu ce s-o imbrac seara (nici nu mai stiu cum este vremea seara ) la plimbare.Luati cu voi si detergent si ata pt spalat-uscat hainute?
A venit cineva recent de la mare? Are cineva o listuta de genul acesta? N-as vrea sa iau cu mine lucruri inutile si pe altele care mi-ar folosi sa le las acasa...ma intelegeti...ce vreau sa spun...
Poate aveti sfaturi legate de acest subiect...ascult cu interes..
Vom sta 8 zile ,in Eforie Nord.
Multumesc anticipat!

Adriana

Poate reusim sa ne vedem.Noi sintem de pe 5 pina p1 15 august in Saturn!
Da iau si detergent si ata pt.uscat hainele.
Eu am inceput deja o listuta cu ce am sa pun in bagaj,dar nu finalizata.Poate ne da mai multe amanunte Veronica
!

Mergi la inceput

Heii,Veronica bine ai venit si sa va fie de bine concediul !
Si noua ne-a fost dor de voi!
Sa ne povesteti cum a fost cind ai timp,cum s-au distrat copiii si cam ce preturi sint pe litoral!

Cu intilnirea nu stiu ce va fi,nu mai am nici o veste de la nimeni,nici de la Raluca daca poate veni sau nu.
Miine e ultima zi de serviciu si nu mai am acces la calculator!

Pupici!Cristina si Mi
hnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cristina eu de venit, vin, nici nu se pune problema. Ideea e sa stiu clar cum ramane. Initial ar fi trebuit sa plec la mare maine, dar voi pleca luni caci nu vreau sa ratez intalnirea de duminica. Abia astept sa te vad si pe tine si pe Mihnea poznasul.
Fetelor nu se mai anunta nimeni pt duminica? Eu va astept si m-as bucura mult daca ati putea ajunge.
Aha!! Cristina ce terasa s-a hotarat pana la urma? Va ramane tot in Copou la Expo? Sau unde? Alegeti voi , unde stiti ca place si copilasilor , eu ma simt bine oriunde.
Carmen si Adi , va doresc sa aveti parte de vesti bune de la persoanele dragi care au acum probleme atat de mari de sanatate. Si eu sunt cu gandul alaturi de voi.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Veronica nu ne dai si noua o listuta cu ce lucruri ti-au fost utile la mare pt copii?
Multumesc Raluca pentru gandurile bune!

Adriana

Mergi la inceput

Draga Raluca,
Eu zic asa:
Daca nu ploua,sa ne intilnim in Gradina Botanica,sera principala,duminica 1 august la ora 10.Asteptam pina pe la 11 sa vedem daca mai vine cineva,iar daca nu,gasim noi o terasa racoroasa

1.Raluca
2.Cristina,Mihnea si ..Cristi
3.Elena,Erica si..Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ok Cristina! Ramane atunci asa batut in cuie: ora 10- Gradina Botanica-sera principala.
Elena abia astept sa o vad pe Erica!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput