Antena1 si "sponsorizarea"
Raspunsuri - Pagina 3
bebitzu spune:
poate o sa par putin nepatriotica - decizia (finala)de a pleca din tara a fost cand am aflat ca am ramas insarcinata.Cunoscand sistemul de invatamant (sora mea este profesoara, verisoara mea primara este invatatoare) am ajuns la concluzia ca eu vreau mai mult pentru copilul meu.Un alt "imbold" a fost datorita "cadourilor" date pe perioada spitalizarii in timpul sarcinii.Nu spun ca aici va fi mai bine, dar credeti-ma, ajunsesem sa-mi fac proble de genul - acolo cat dam, dar pentru dr ala cat mai pun deoparte, ptr pediatra ce mai dam si toate astea ne-au facut sa alegem aceasta cale.
tot noi
anis spune:
Dupa ce ca nu se face, promoveaza in nici un fel, orice metoda de ajutorare atat a femeilor care vor sa aibe un copil , cat si a celor care au nascut deja...unii sub pretextul ca folosesc informatia pt a da un semnal de alarma, de fapt o folosesc in scop propriu, de regula pt audienta fie ea Tv , fie ea ziaristica; dar neprecizand sursa, care zic eu e f importanta , pt ca DC a facut mai mult decat fac multe ziare, sa nu zic de stat...NE FAC UN MARE RAU
Noi suntem o comunitate foarte inchegata si in care ne deschidem sufletul , NU vrem sa stam cu "frica in san" ca ne apar povesti pe undeva.
ASA CA ,NU AM NIMIK PERSONAL CU JURINALISTII, DAR NU ASTA E CALEA DE COMUNICARE si de colaborare!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
amuleta spune:
In SUA nu exista decit gradinite particulare, numai ca preturile difera, in functie de pretentii. Noi platim 600 de dolari pe luna , sta de la 7 la 6 seara, mesele incluse si asta este una dintre gradinitele cele mai ieftine pe care le-am gasit.