Mofturosi in ale mancatului

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu nici nu stiu daca sa ne inscriem in club sau nu.hai sa zicem ca suntem membri din cand in cand, pentru ca avem zile cand rade tot de ma sperie si altele cand e super mofturoasa.ii acord circumstante atenuante ptr ca de 3 luni se chinuie sa iasa prima maseluta dar nu reuseste.
totusi ce ma chinuie pe mine e statul la masa, dupa primele linguri care potolesc foamea deja se ridica in picioare si am o armata de carticele jucarii si alte minuni de distrat.
apoi tonele de ceai pe care le bea si pe care desi ma chinui sa nu-i dau cu o ora inainte de masa cere cu insistenta.
si a treia problema ar fi mixeratul alimentelor.poate manca ptr ca daca vrea ceva roade ca un soricel dar cred ca ii e lene.ptr ca daca da peste bucatele de carne in papa le scuipa, ca sa nu mai zic de morcovi.
in rest fructe papa orice.
bine, ramane problema greutatii.avem cam 9800 la 13 luni dar ea nu umbla ci alearga tot timpul...

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si trei luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Iesirea dintisorilor si a maselutelor, la Cristina, intotdeauna s-a soldat cu perioade de stagnare in greutate. Asadar, in aceste momente, nu e de mirare ca sunt mofturosi la mancare.
Va scriam pe la inceputul lui iulie despre mofturoasa mea, care bea ~ 1 l de lapte/noapte(asta de cand ii luasem biberonul de ceai peste zi, prin aprilie) si ca urma ca in concediu sa incerc sa-i scot biberonul. Ei bine, am reusit sa o fac sa renunte la biberon, chiar in iulie si de atunci mananca mai bine ! Iar din august a fost plecata cu mama, pt. 5 sapt., la sora mea, care sta la curte si are 2 fetite. Faptul ca era toata ziua activa afara, ca era la masa cu inca 2 copilasi, i-a deschis apetitul pt. mai multa mancare dar si pt. alte alimente pe care inainte nici nu vroia sa le incerce macar. Am ajuns sa o aud cum cere mancare. Ba, s-a invatat sa manance si singurica. Acum, ca a revenit acasa, nefiind la curte si fara verisoarele ei in preajma, sper sa nu dea inapoi, sa redevina o mofturoasa.
Succes la masa tuturor parintilor de mofturosi in ale mancatului !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Ne inscriem si noi la club (daca nu ne-am mai inscris odata...) si inca printre membrii fruntasi!

Emma: 2 ani si 8 luni!

NICIODATA nu vrea sa guste vreo mancare... Din start "c'est pas bon".
Nu alerg cu lingurita prin casa dupa ea, dar nici nu mai vreau sa manance cand are ea chef: un mar, o portocala, un biscuite... Mi-am propus ca orele de masa sa fie ore de masa si gata. In rest, nu se mananca nimic! De cand merge la gradinita, parca-parca a inceput sa mai manance la pranz la cantina, iar seara parca-parca mananca ceva.
Daca ar fi dupa ea, n-ar manca decat lapte, paine si jambon. TOATA ZIUA!
Legumele, pentru ea, sunt otrava curata!

In schimb, cu greutatea stam bine!!! aproape 15 kg... Ma intreb: de unde??? Traieste din fotosinteza???

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput