Bebelusi de ian-feb 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Alta intrebare : voi cum faceti suc din piersici si caise, prin care instrument la dati? ca eu am si robot si storcator de fructe, da nu stiu prin care, presupun ca tot ca la morcovi??

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

GAZI
-poza piscinei voi face. Totul este sa imi adun puterile sa o umflu. Poate in we.
-Pampersi de apa exista….in Austria sigur.

HELEN
-nu stiu cate kg/cm au art dar va « raportez » luni ;
-sucurile se gasesc de la Hipp si de la Gerber. Sunt si sucuri de fructe pt 4 luni ;
-despre branza calcica, vezi ca au tot aparut subiecte pe aceasta tema pe forum. Eu le dau iaurt.

ANE
-daca suni la agentia prin care v-ati luat biletul nu iti spun ei ?

Mai stau un pic la servici si plec in Carrefour la cumparaturi. Apoi fug in Herastrau sa preiau Arturicii.

Sa aveti un we placut si sa ne … citim cu bine luni.


Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

In sfarsit au adormit si baietii mei...fiecare in camera celuilat .

Monica - eu ii dadeam la mixer caisele si piersicile lui Andrei si ii dadeam totul asa ca un piureutz.

Gata de luni ii introduc marul sau morcovul - am vb cu dna Angela si vine si ea pe la noi sa mai discutam de alimentatia lui Matei. Va "raportez" si eu tot luni ce si cum.

Ma duc si eu sa stau putin - diseara mergem si noi in Carrefour dupa cumparaturi



Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Anda eu sucul de piersici si caise il fac la robot si il diluez cu putina apa ...
Ioana acum 20 min am sunat ....si mi-au zis ca e 25 de kilograme pe persoana....suntem 3 ..deci 75 de kg am voie....acum ca m-am lamurit ramane sa triez din ele......
Andruska eu stiam ca ai voie sa faci masaj anticelulitic daca alaptezi...de drenaj habar nu am.....

Rachella ma disperat de 2 zile numai ta-ta zice intr-una....azi am "certato"....si i-am zis ca ma-ma de ce nu zice?....si sa uitat cu ochii aia mari la mine si a zis un ta-ta de ma dat pe spate...imi venea so mananc....

Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salutam si noi...
Astazi am luat un 'respiro', a plouat si a stat cumintel bebe ba in balansoar, ba in patutul lui sau in al nostru si eu am avut 'activitati intelectuale'.N-am ce face, trebuie sa ma descurc si cu bebe si cu altele.Asa ca am spalat, facut curat, aranjat in sifonierul lui Vio ca e mereu dezordine, eu fac el deranjeaza, am calcat, dat cu aspiratorul si mai are Vio de spalat vase si de smotruit in bucatarie..ca si baia si toaleta tot eu le-am facut.Noi facem serios saptamanal dar astazi am simtit ca nu mai pot sta o zi cu casa vraiste.Si ordinea si celelalte vor dura....pana maine, ca de-acum inainte Vio va dormi numai acasa , merge ca la program la armata si mai am un ajutor.

Eu stiu bine cum e sa faci un bagaj pentru stat in alta parte, eu am plecat acum aproape 2 luni in Romania, daca va amintiti si am cam luat.Cadita am mai luat una din Ro, dar sterilizator, biberoane,de acasa cumparat de-acolo, haine si altele necesare le-am luat.Nu aveam eu atatea bagaje cate i-am luat lui bebe.Plus patutul de calatorie, ca deh.Oricum Ioana si Andra au dat bine ceea ce trebuie, dar cred ca fiecare isi mai ia sau nu dupa vointa.

Eu am inceput sa-i dau lui Bubu meniuri ce contin rosie(ex.paste bologneze, paste cu zucchini si rosie , rosie, morcov si carne de vitel) si nu are nimic.Bineinteles ca nu am facut dupa capul meu, am intrebat pediatra.Rosie o singura data pe saptamana, treptat trecem la mai mult.Cu fructele nu e bai, acum nu le mai fac suc, ci le pasez cu mixerul, si chiar daca raman bucatele mai mari(nu foarte mari) i le dau lui bebe si se invate.Nu i-am dat inca capsuni pentreu ca mi-e frica.N-as vrea sa fac experimente pe copil, ar fi recomandat de la 6 luni, vom vedea.Pana acum se pare ca nu ma mosteneste in ceea ce priveste alergiile, dar nici nu vreau sa risc.
Ii dau de 1 saptamana si branzica facuta cu calciu lactic(500 ml lpate si 4 pastile), cam 1-2 ori pe saptamana, in amestec cu 1 banana si 2 biscuiti.

Anita, poti lua doar 25kg de persoana, dar daca esti fata isteata si mai ai una alta, in troler marime medie ca si bagaj de mana.Eu mai practic asa, si e bine.Deci cum sunteti 3, 3 bagaje de mana cam inca 10-15 kg si in principiu ajungi la 100 de kg ce o ai de luat.

Daca vreti pampersi de apa, spuneti-mi si cand mai merge cineva acasa va trimit.Chiar astazi a plecat o prietena in Bucuresti..daca nu spuneti...

Va salut si numai bine.


'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Babee,legat de branza calcica pediatra tie ti-a spus ceva? de cate ori/sapt sa ii dai sau cata? Sa nu imi spui ca Philip papa la o singura masa branza facuta din 500 ml lapte?!

Am incercat sa caut pe forum ceva informatii dar nu am gasit ce ma interesa, adica daca la portia pe care o dau eu odada (din 200 ml lapte si o pastila si jum de Ca ), calciul este prea mult... Probail o sa-l sun pe pediatru dar m-am saturat de doctorii astia si asta al meu mi se pare cam paralel la faza cu alimentatia... Eu ii dadeam aproape in fiecare zi baranza de vaci (nu multa e adevarat) din cea cumparata de la Oke!, dar in ultimul timp nu am gasit si am zis sa incerc sa o fac eu si sunt tare multumita ca iese mai moale si o papa Cosmin f bine.... cu cea cumparata se mai ineca si ii palcea sa scuipe cu ea iar acum nu se mai intampla! Eu i-o dau tot cu banana sau cu mar si 2 biscuiti sau cu orez; ma gandeam sa incerc si cu piersica, sigur ii va placea! Daca nu reusesc sa aflu ce si cum cu calciul asta din branza cred ca nu risc si ii dau numai o data la trei zile!

Ioana, multumesc inca o data ptr. raspunsuri! Si eu ii dau iaurt dar ii dau si branza de vaci. Cu iaurt ii amestec laptele si cerealele dimineata si seara... ii place tare mult si in felul asta papa si lapte!

Helen si Dan Cosmin - 21.01.2004
http://community.webshots.com/user/phelens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Helen, pediatra mi-a spus sa-i dau o data sau de 2 ori pe saptamana.Fac din 500 ml lapte(0.7%grasime) si iese cam 100 grame branzica, cam asa.Folosesc lapte degresat pentru ca-mi e frica .Am postat intr-un alt subiect o bucurie de-a mea, ca Phillip nu este alergic la alt fel de lapte(el bea de la nastere lapte pentru alergici).Pediatra mi-a recondat acest test ca sa stim ce sa fac in viitor.Acum il tratez ca pe un copil normal, de la 1 an o sa ii dau lapte de la magazin.
Si ii dau branzica amestecata cu o banana si 2 biscuiti, iese cam 200 ml de piure.Creste bine dar nu vreau sa-l indop cu cine stie ce.Mai are si el toane, cand nu vrea sa pape tot, dar nu insist.

Sanatate multa multa!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Multumim de urari. Mircea e un voinicel si parca pe zi ce trece ma inteleg mai bine cu el. Azi avea 9400 g si 68 cm (lungimea nu prea e exacta pt. ca s-a miscat intruna). In rest nu prea mai am timp de nimic pt. ca trebuie sa-i asigur enterteinment-ul toata ziua. De dormit doarme noaptea 11 ore, de la 22 la 9, dar ziua doarme in reprize de cite 20-30 minute, in rest trebuie sa stau pe linga el, ca singur se plictiseste repede. Si trebuie sa inventez tot felul de joculete noi.
Piersicile si caisele le dau prin mixer si se face un piureu f. bun.
Noi mincam piureurile cam asa: o lingurita o tin eu si o lingurita o tine el si dupa ce-i dau eu o lingurita de piureu, baga si el lingurita lui in gura si o suge un pic. Daca nu-i dau sa tina si el o lingurita se buluceste sa prinda lingurita mea cu piureu si apuca de partea cu pireu, sau imi da peste mina de-i arunc piureul peste ochi.
Mai nou intinde minutele catre persoanele aflate in fata lui, vrea sa le pipaie. Si e f. sociabil, ride la toata lumea. Si ride in hohote cind ma apuc sa-l maninc din cap pina in picioare.

Va pup, ma duc la culcare.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

"Neata,

Eu nu am mai intrat de ceva timp, dar ma bucur sa va regasesc la fel de vorbarete.

Noi am venit ieri in Bucuresti pt. vaccinul de 6 luni (a plans tare rau mititelul) iar azi ne intoarcem iar la mare unde vom sta toata vara.
La 6 luni ne prezentam bine: 8.800 kg si 72 cm.

Un mic secret: azi este ziua mea (schimb prefixul)!

Va urez o vara cat mai placuta si sper sa ne auzim cu bine la toamna!

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

`neata!!!
La multi ani celor care s-au sarbatorit si se sarbatoresc.
Fetelor, eu cand vad ce le dati BBlasilor de mancare, ma inspaimant, pentru ca Amos nu mananca nimic altceva (deocamdata) in afara de lapte cu cereale, sucuri si piureuri. Poate am sa incerc sa ii dai si eu astazi piersica, piure.
Noi ne pregatim acum sa plecam la Cand ma intorc pun pozele facute saptamana trecuta .
Va pupam si va dorim un week end placut!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput