Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Rayuela spune:
ei mai fetelor,iaca si eu pe la amiaza!!
Eu nu am apaucat inca sa fac nici macar dus,ca ai mei parinti au plecat la plimbare si au lasat-o pe Amelie cu mine..si da-i joaca..numa chef de somn nu are.Chiar vroiam sa va intreb:cam cit timp dorm bebeii vostri in timpul zilei?Ca sclifosita mea mica,daorme noapte fara sa se trezeasca,dar ziua..IOC!!Daca doarme cite o jumatate de ora..rar..eu sint chiar un pic ingrijorata:e normal sa doarma atit de putin?
Claudelule,pe unde umbli?
Veve,pai daca e covor rosu,atunci cresc pretentiile si vreau la New York,sa ma duci la brat sa vaz si io pe unde umbla fetile alea din Sex and the City..
Soleil scumpa,fetita mea urla in continuare la baie,desi ii placea mult inainte de botez.Nu stiu ce sa fac..astept sa treaca..ca mai mult nu vad ce sa fac.
Mickyy,insanatosire grabnica Malinei!
Daca am uitat pe cineva,mii de scuze...pupici tuturor!!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Ela76 spune:
Salutare, mamicute si bebelusi!
LA MULTI ANI!!!
Darius Gabriel 4 luni
George Cosmin - 3luni
Lara-Diane - 3 luni
Baietelul Cameliei (bindiu) - 3 luni
In timp ce citeam ce ati mai scris voi pe aici in ultimul timp, aveam atatea de raspuns, dar cand sa ma apuc de scris, parca mi s-a resetat memoria!
Ce-i drept, nu stiu daca a bagat cineva de seama , de vreo cateva zile m-am trezit cu o ameteala, care ieri a atins apogeul, de nu am putut sa merg drept toata ziua, fara sa ma tin de ceva. Am zis ca daca ies in parc cu tati si bb o sa-mi revin, dar tati a impins la carucior si eu m-am tinut bine de el pana la primele bancute. Si acum mi se leagana totul in fata ochilor. Am mai patit asa acum 2 ani si jumatate, am fost internata 5 zile, mi s-au facut o droaie de investigatii si nimic! Pana la urma a trecut de la sine.
Cred, totusi ca e din cauza calciului, asa ca, dupa ce am vorbit cu dr, am inceput sa iau calciu si Magne-B6, plus Arlevert (pt ameteala). Pot sa spun doar ca azi merg putin mai drept din dormitor pana la bucatarie.
Rau e ca nu pot sa o tin in brate pe micuta Cristina, pentru ca uneori ma dezechilibrez brusc si risc sa cad cu tot cu ea. Bine ca nu mi-e greata si nici nu ma doare ceva, doar ca totul se invarteste in jurul meu. Om trai si om vedea!
Dar eu am deja fetita super intelegatoare si azi nu m-a solicitat f mult - a dormit o gramada, a papat cam la 3 ore si jumatate cam 120 ml/masa, a gangurit singurica si nu a scancit deloc. Imi vine sa o pap de draga ce imi e!
Asaaa. Intrebati cat dorm copiii acum? Habar nu am, dar pot sa spun ca a mea nu are o regula clara. Sunt zile in care doarme mult, cel putin o ora dupa fiecare masa si zile in care abia daca fura cateva minute/interval si atunci are chef de vorba si trebuie sa stau tot langa ea. In schimb doarme bine noaptea, se trezeste doar sa manance si adoarme la loc.
Si formula eu o prepar calduta, dar de vreo 2 saptamani nu o vrea decat daca se raceste la temperatura camerei. O refuza categoric daca e calda, asa ca nu avem probleme cand iesim in parc sau in deplasari mai lungi, ca pot sa o iau gata preparata, fara sa imi fac griji ca se raceste.
Flaviana, nu ca m-ar interesa , dar Tiana ta e tare draguta si mi-au placut pozele din albume!
Oricum, cred ca am mai spus mai demult, mi se pare ca grupul nostru a adus pe lume bebelusi care de care mai frumosi - ce bine ca avem site-ul sa ne laudam!
Corina, chiar, de mult nu te mai vazusem pe aici! De Veve ce sa mai zic!
...Cum va ziceam, aveam multe de scris, dar bebelina ma cheama la datorie!
tuturor!
Ela
Rayuela spune:
Ela draga ,nu cumva ai tu lipsa de fier??Pe aici se recomanda fier si in timpul sarcinii,si in timpul alaptatului.
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Mickyyy spune:
Multumesc de urari, se pare ca moatza mea e ceva mai bine, tuseste mult mai rar si nici nu da alte semne de raceala, ba chiar a inceput sa pape din nou ca sparta!! Sper sa-I treaca de tot pana sambata, oricum ii dau in continuare tot felul de siropuri care mai de care mai bune . Oare de ce-or fi medicamentele pentru bebelusi atat de bune la gust si cele pentru oameni mari asa de naspa?? Ca siropelele ei (normal ca I le-am gustat inainte ) au toate gust ba de capsuni, ba de portocala ca-mi vine mie sa le beau pe post de suc!!
Eu sufar crunt de vreo 2 zile ca am ramas fara bateri la mouse si lucrez doar din tastatura….si tare naspa e….da’ si lenea e mare….in loc sa cobor sa iau niste baterii stau si ma chinui asa.
Simone, legat de poze, cea cu ochelari chiar daca e facuta de mine. nu-i a Malinei ci a Andreei, verisoara ei ceva mai mare (6 luni), da’ mi-a placut tare mult asa ca am pus-o si pe ea pe site. Dar are si Malina una cu ochelari, ce-I drept nu la fel de faina……undeva pe la pozele haioase de pe site-ul bebelusilor.
Am reusit ieri sa-mi cumpar o pereche de pantaloni si o bluza pentru botez, in sfarsit….am gasit ceva care sa ma incapa si pe mine si sa arate cat de cat bine….2 numere in plus la pantaloni si vreo 4 la bluza (fata de cat purtam inainte) . Da’ las ca trece si perioada asta cu alaptatul! Abia astept sa pot sa intru in hainele de dinainte.
Astazi vine soacra in vizita iar maine mama…..o sa fie tambalau mare pe-aici….nu cred ca mai apuc sa intru zilele astea pe forum. Asa ca va urez de pe-acum week-end placut si cat mai putine grade celsius……ca tare naspa-I vremea de afara, e numai buna de stat cu burta la soare la mare!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
A_Iulia spune:
Corina, la fiecare kk cand o schimb, sterg intai "grosul", apoi cu servetele umede curat bine, incepand de la... (o sterg bine acolo, sa nu ramana nimic) si apoi funduletul.
Seara, la baie, incerc sa o spal cat se poate (nu se prea poate in cadita, bineinteles); dar apoi, la masaj, daca are vreo secretie alba (care foarte bine poate sa fie si crema, ca o tot da maica-mea cu Reviken si alte minuni ca sa nu se irite copilul, chiar daca nu mi se pare ca are nimic), o curat bine cu apa cu sapun si o sterg cu apa.
In alta ordine de idei, astazi mergem sa facem vaccinul de 4 luni. Tineti-ne pumnii.
Pupici
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
Mickyyy spune:
Am uitat sa va intreb mai devreme...fetele care ati avut deja botezul, stiu ca asta0i treaba nasilor, dar totusi, cat se da la biserica la preot, dascal si ce-o mai fi pe acolo?? Noi vrem sa facem botezul fara nici un fel de obligatii, deci sa platim si la biserica (asta daca ne vor lasa nasii) si eram curioasa cam cat se da.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
Simone spune:
Mickyy, hai ca m-am pacalit !!!
Stiam poza cu moatza ta cu ochelari de pe site-ul nostru cu bebelusi dar am crezut ca i-ai mai facut una. Cred ca "di vina" sunt ochelarii, ca nu mi-am dat seama cine e in spatele lor!Scuze!
Mai fetelor, cand mai iesiti voi cu bebelusii pe caldurile astea ca eu de-abia seara, dupa 18.30 ma vantur cam o ora si jumatate cu ea si atat. E putin? Nu stiu cat trebuie tinuti afara copii la varsta asta.
Fug acus ca imi vin mosafiri de la Constanta si trebe sa deretic olecuta prin casa, mai ales ca doarme puiu!
Multi pupici!
Nedda spune:
LARA si mamica ei va multumesc tuturor pentru urarile primite!! Cel putin mamica e foarte incantata ca fetita a primit atatea urari de la voi si va trimite pupici voua si dragilor bebelusi! Le zic si eu LA MULTI ANI celor doi baietei nascuti in aceeasi zi cu Lara!
Acum sa va zic ca de duminica a venit mama din Romania si am si eu ajutor mai mult dar Lara se pare ca nu prea il apreciaza. Nu s-a acomodat inca cu bunica si parca plange mai mult decat inainte!! Chiar ieri de ziua ei a fost mai agitata ca niciodata si n-am idee de ce!!
Miri, sa stii ca de multe ori cand citesc postarile tale despre Ana mi se pare ca parca vorbesti de Lara mea.:)) Nu vrea suzeta si nici nu i-o mai dau, adoarme numai cu tzatza in gura, doarme foarte putin ziua (in reprize de jumatati de ora) iar noaptea ma trezeste de vreo 2-3 ori cel putin si...etc.:)) Tare mult seamana fetitele noastre.
Corina, eu chiar am intrebat pediatra daca sa curat secretia alba dar mi-a zis sa nu o fac fiindca se va curata singura in timp. Si chiar am observat ca Lara are din ce in ce mai putina si de fiecare data cand o sterg de pipi sau kaka se mai duce cate putin.
Micky, felicitari ca ti-a revenit productia de lapte si succes Malinei la botez!:)
Ela, mie mi-a zis doctorita mea sa iau in continuare vitaminele prenatale atata timp cat alaptez. Eu alaptez exclusiv dar ma gandesc ca si tu poate ar trebui sa iei niste suplimente chiar daca alaptezi mai putin. E tare rau sa ametesti asa si ar trebui sa faci ceva sa-ti revii!!
Hai ca trebuie sa fug acum. Poate ma lasa Lara sa mai intru mai tarziu pe forum ca parca mai aveam de zis cate ceva!:)
Daniela si papusa Lara
roxanacaz spune:
Mai, eu iar sunt codasa...Dar m-am apucat de curatenie generala si nu am mai ajuns pe la calculator...Eventual stau langa el mai mult maine, cand il sterg de praf...
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Hai ca daca tot am intart, sa va dau un copy-paste la ceva dragut:
in timpul investigatiilor politiste este absolut necesara
cel putin o vizita la un club de strip-tease.
toate paturile au cearceafuri in forma de "L", care ajung
pana la nivelul subratului la femei si pana la brau la barbati.
sistemele de ventilatie din cladiri sunt un loc ideal de
ascuns. nimeni nu se gandeste sa te caute acolo, si te poti
deplasa cu usurinta prin ele, oriunde in cladire.
barbatii nu arata nici o suferinta, chiar in cele mai feroce
batai, insa se stramba de durere cand o femeie le spala
ranile.
bucatariile nu au intrerupatoare de lumina. cand intrii
noaptea in bucatarie deschizi doar usa de la frigider si se
face lumina.
barbatii care poarta vesta antiglont si cei care sunt
dezbracati pana la brau sunt imuni la gloante.
daca stau intr-o casa bantuita de fantome, femeile
ivestigheaza orice sunet straniu doar cand sunt aproape
dezbracate sau cel mult imbracate cu o pijama transparenta.
aproape intotdeauna, masinile care se ciocnesc izbucnesc in
flacari.
tusea este de obicei semnul unei boli terminale.
toate bombele sunt echipate cu ceasuri electronice care au
cadran cu numere mari si rosii, astfel incat sa stii exact
momentul in care bomba va exploda.
un singur om care trage catre un grup de 20 de soldati are
maimulte sanse sa-i omoare decat 20 de tragatori impotriva unuia
singur.
daca nemtii trag in tine, ascunde-te intr-un rau, lac, sau
chiar in cada. gloantele germane sunt incapabile sa penetreze
apa.
majoritatea computerelor de buzunar sunt destul de puternice
pentru a putea penetra sistemele de comunicatii ale invadatorilor
extraterestrii.
daca au o treaba, oricat de neinsemnata, tatii uita
intotdeauna de aniversarea de 8 ani a fiului care sufera.
daca esti blonda si frumoasa este foarte posibil sa ajungi
experta in fizica nucleara la numai 22 de ani.
politistii muncitori si cinstiti sunt, traditional, impuscati
cu doua-trei zile inainte de pensionare.
cand sunt singuri, toti strainii vorbesc intre ei in engleza.
orice discheta se potriveste la orice computer, indiferent de programul folosit.
orice broasca de usa poate fi cu usurinta deschisa cu o carte
de credit sau cu o agrafa, exceptand usa unei cladiri in
flacari, in spatele careia a ramas blocat un copil.
cu cat un barbat si o femeie se urasc mai mult, cu atat este
mai probabil sa ajunga la o dragoste pasionala.
toate numerele de telefon din america incep cu 555.
reclamaxxxx
roxanacaz spune:
hai, ca am mai gasit niste chestii:
Exercitiu de manevrat mouse-ul:
http://www.wagenschenke.ch/
Vezi ce e in neregula:
http://www.jokefrog.com/wrong.shtml
Joaca-te cu ...cursorul:
http://dimka.ee/foo/cursor.html
Ion sta pe un deal, Maria pe un altul. Ion catre Maria:
-Marie, vino fa, incoa!
-Nu vin ma, Ioane, ca ma f..i.
Peste putin timp...
-Hai fa Marie, vino fa incoa !
-Apoi nu vin ma, Ioane, ca ma f..i.
Peste inca putin timp...
-Haide Marie, vino fa incoa ca nu te f.t!
-Apoi de ce sa mai vin..
Se trezeste Ion de dimineata buna ca avea de crapat lemne.No, si se apuca Ion de crapat, cind il vede pe Gheorghe la poarta:
- 'Mneata, Gheo!
- 'Mneata, Ioane!
- C faci ma, Gheo? Nu vii sa ma ajuti la lemne?
- Nu pot ma Ioane ca is beteag rau...
- No, tulai Doamne, da' ce ai ma Gheo?
- Boala gre' ma Ioane!
- Da' ce boala ai ma?
- Boala venerica...
- Ioi, ma... da' cum ii boala asta, ma?
- Pa' stii tu ma Gheo... ma doare in p..a de lemnele tale!
Un oltean si un ardelean in tren. stranuta olteanu, ardeleanu:"sanatate, numai bine". Stanuta din nou olteanu, ardeleanu:"tot ce-ti doresti, sanate, noroc". Stranuta si ardeleanu, olteanu:"racisi firea-l dreacu".
Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelas compartiment, erau o doamna mai in virsta cu fica ei,linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau doi tinerii, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tinarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "cirpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gindea:
Doamna in virsta :"Timpitul asta de Bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea la "pocnit"
Domnul in virsta:"Timpitii astia tinerii au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura."
Olteanu:"Zapacitul asta de Ardelean a incercat sa sarute fata , ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una."
Ardeleanu:" Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai "f.t" o palma olteanului asta, ca asa ma inerveza "moca" lui, de numa!"
>O blonda se trezeste la ora 8 plina de sudori.
>Pe la 9 se trezesc si sudorii, si pleaca ...
Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune: Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: Ma, idiotilor!!!! nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti??!!! La care ei: Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi am zis ceva?
>Doi tipi, amindoi casatoriti, stau de vorba:
> > > - Nu stiu ce sa ma mai fac! De cite ori vin acasa dupa ce am baut,
>sting
> > > luminile, opresc motorul si imping masina in garaj. Imi scot
>pantofii,
> > urc
> > > scarile cit de incet pot, ma dezbrac in baie, ma strecor in pat si
> > > nevasta-mea tot tipa la mine ca unde am umblat pina la ora aia!
> > Prietenul
> > > sau se uita la el si-i spune:
> > > - E evident ca procedezi gresit. Eu scirtii rotile pe autostrada,
> > trintesc
> > > usa, fac galagie pe scari, imi arunc pantofii in dulap, sar in pat,
>imi
> > > frec miinile de fundul nevesti-mii si-i zic: Ce zici de o ia o pauza
>mica? Si
> > ea
> > > intotdeauna se face ca doarme!
O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice:
"Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata".
Femeia se duce in spatele autobuzului si se asaza pe scaun, spumegind de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
"Soferul asta m-a jignit foarte rau".
La care individul spune:
"Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta.
Cumpar apartament, destul de spatios ca sa incap cu
> > sotia, dar in acelasi timp ingust, ca sa nu vina la noi soacra.
> >
> >
> > O intrebare la un centru de calculatoare:
> > * Ce sa fac daca mouse-ul a ajuns la marginea
> > covorasului, dar cursorul
> > nu a ajuns la marginea monitorului?
> >
> >
> > Un lucrator - sefului:
> > * Daca nu-mi adaugati 100$ la salariu, o sa le spun
> > celorlalti ca mi-ati
> > adaugat 200$.
> >
> >
> >
> >
> > Intr-o frizerie. Frizerul, de doua ori, taindu-l pe
> > client, incearca sa
> > discute cu el:
> > * Ati mai fost la noi mai inainte?
> > * Nu, mana mi-am pierdut-o la razboi.
> >
> >
> > Sotia se apropie de barbatul ei:
> > * Scumpule, mi s-a stricat automobilul, a intrat apa
> > in carburator.
> > * Ce intelegi tu din masini? Macar stii ce-i aia
> > carburator? Unde ti-e
> > masina?
> > * In iaz
> >
> >
> > * Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului?
> > * Fiecare a incercat cate o parola
> >
> >
> > Doi ardeleni mergeau cu o caruta pe strada. La un
> > moment dat, aud venind
> > din spate o motocicleta care ii depaseste, dar
> > motociclistul nu avea
> > cap. Dupa un timp, se aude din nou o motocicleta, si
> > la fel ca si
> > primul, motociclistul nu avea cap. Dupa cateva minute
> > mai trece o
> > motocicleta, iar motociclistul era la fel ca primii
> > doi, fara cap. La
> > care unul dintre ardeleni catre celalalt:
> > * Ba, nu crezi c-ar trebui sa tragem coasa aia
> > inauntru?
> >
> >
> >
> >
> > In avion, pilotul catre copilot:
> > * Motorul din dreapta merge?
> > * Mergeeee! sosi raspunsul prompt.
> > * Motorul stinga merge?
> > * Merge si mai bine, tocmai ne depaseste!
> >
> >
> > O femeie naste la maternitate. Doctorul ia copilul, il
> > cantareste si ii spune doamnei:
> > * 3,400kg, LASAM ASA?
> >
> >
> > * D-le Doctor, sotul meu vorbeste in somn.
> > * Imi pare rau, dar nu exista nici un medicament care
> > sa-l faca sa
> > taca...
> > * Dar eu nu vreau sa taca, eu vreau sa vorbeasca mai
> > clar!
> >
> >
> > Profesoara le explica la scoala copiilor:
> > * SIDA se poate lua in relatia ea-el, ea-ea sau el-el.
> > Bula:
> > * Doamna profesoara, in relatia eu-eu, este vreun
> > risc?
Statea ursul acasa, in papuci, in fata semineului. La un moment dat: cioc-cioc-cioc. Sa da ursul jos din fotoliu, injurand printre dinti ca trebuie sa isi deplaseze fundul. Deschide usa, nimeni. Se uita in dreapta, nimeni. Se uita in stanga, nimeni. Se uita in jos: melcul.
- Ursule, ursule, poti sa....?
Ursul, de acum nervos ca a trebuit sa se coboare din fotoliu, il ia si il arunca cat de departe poate.
Trece o luna, trec doua, trec trei.....
La usa ursului, iarasi se aude: cioc-cioc-cioc. Deschide ursul usa, la care melcul:
- Auzi, ce a fost cu faza de adineauri?
Usual working day:
Wake up,
Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit.
Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia.
McDonalds, Coca-Cola, Orbit.
Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault.
Tuborg.
Tuborg.
Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg.
Nokia... Nokia.
Durex.
Colgate.
Day is over
>Q: - Care a fost mobilul crimei?
>A: - 01-8908989
>
>- Tata,spune-mi,de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii,asa cum
>e in Africa ?
> - Esti inca mic,fiule! Cand vei creste, o sa intelegi de ce legea ne apara
Un militzian opreste un sofer noaptea...Actele in regula,faruri,stopuri, tot.Statea bou' cu actele omului in mana,
nu ii gasea nodu-n papura...In fine,vede ca asta nu avea stingator la masina.
- Dom'le, amenda! Te-am prins, te-am ars! Uite, ca sa te fac
scapat,raspunde la o intrebare: conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se
apropie 2 faruri;ce este?
- O masina...
- Bine, o masina, da' ce e? Mercedes, Dacie, Volvo.....? Vad
ca nu stii... Hai sa iti mai pun o intrebare:conduci noaptea; de pe contrasens
vezi ca se apropie un far; ce este?
- O motocicleta...
- Bine, dar ce e? Honda, Suzuki, Kawasaki? Vezi ca nu stii?
AMENDA scrie pe matale !!
- Bine, platesc, da' vreau sa iti pun si eu o intrebare:
conduci noaptea: pe maginea soselei vezi o gagica meseriasha, bulan, cur,
Bobo: balcoane, tot tacamu';ce este?
- O c***a, ce sa fie?
- Bine, dar mai exact, ma-ta? sor-ta? nevasta-ta?
Dragut...
http://resursadefun.ro/gi21_Rata-denaturata.htm
reclamaxxxx