Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
marimar spune:
Mamicilor,
citesc la www.babycenter.com despre dezvoltarea bebeului in fiecare saptamina
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/fetaldevelopment/786.html
Aici scrie ca din saptamina 28 intram in al 3-lea trimestru de sarcina si sintem in luna a 7-a ! Ei zic ca in acest ultim trimestru gravida pune in general 11 pounds ( asta o fi cam 5-6 kg??)si copilul cintareste cam 2 1/2 pounds ( 1 kg.... ????)
Ce ma enerveaza pounzii astia
27 sapt si
CRISMIR spune:
MARIMAR,si pe mine ma dispera pounzii astia...eu am gasit asa:1pound(1lb)=0,4536 kg...pupici la burtici,...pe mai tarziu! Mirela si bebele(24 sapt)
mirela Stoia
Naty spune:
Multumesc, fetelor, pentru urari!
Mihaela si Elyanne stiu ca aveti nuntile maine. Sa aveti petreceri frumoase si bebei linistiti! Sunt convinsa ca o sa fiti niste mirese superbe!
Cristia eu am cumparat Gravibinon cu 250.000 o fiola! Nu am facut-o, dar mi-a zis dr. sa o am in casa, pentru orice eventualitate.
Din nou nu ma simt prea bine, de abia am revenit de 2 zile la serviciu, cate 4-5 ore pe zi si deja a inceput sa ma doara burtica si am senzatia de presiune pe vagin.
Fetelor care ati trecut de 28 saptamani, pe voi au inceput doctorii sa va programeze la controale din 2 in 2 saptamani? Asa am citit ca ar trebui.
Eu ar fi trebuit sa merg saptamana vitoare la control, dar inchipuiti-va ca nu are loc si mi-a facut programare de abia pe 13. Si de abia asteptam sa merg sa vad ce mai e cu bebe!
Pupici
Raluca DPN 8 oct.
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Fetelor, daca se intareste burtica inseamna ca sunt contractii? Mi se intampla si mie (24 sapt) dar numai daca merg mult... Eu ziceam ca e doar ca se pune bebe jos... Voi luati antispasm cand vi se intareste burtica?
Azi-noapte am dormit, dar am avut niste vise... Se zice ca sa nu te chinui sa interpretezi visele din perioada sarcinii, dar eu stiu?
Fetele cu probleme cu diversele unitati de masura/ greutate etc: http://www.digitaldutch.com/unitconverter/
Casa de piatra fetelor care se casatoresc; are dreptate Adela, este o zi deosebita. Profitati.
Va pupacim si week-end placut celor care n-or sa mai intre azi.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
elyanne spune:
Multumesc pentru urari!
Nu am mai scris nimic de mult timp pt ca am tot umblat dupa una-alta pentru nunta. Dar am citit tot ce ati scris... Promit ca dupa nunta o sa fiu prezenta pe forum mult mai mult.
Naty, Mihaela casa de piatra, sa fiti fericite alaturi de sotii si bb vostri!
Si maine sa fie vreme frumoasa!
Am vazut ca tot vorbiti despre contractii. Lamuriti-ma si pe mine... cum se intareste burta, pt ca eu am burta mereu tare, sau cel putin asa mi se pare mie. Se poate sa fie si mai tare de atat... Eu am 23 de saptamani si 2 zile. Prin ce perioada ati inceput sa simtiti contractiile?
si aveti grija de voi.
Eliana
Dr. Dima Cornelia, Polizu
blue77 spune:
Salut fetelor,
vad ca vorbiti de contractii, ieri am fost la al doilea curs de pregatire si ne-a vorbit despre contractii- ideea e ca sunt normale acum intr-adevar insa daca sunt mai mult de 10 intr-o zi chiar nedureroase trebuie sa mergem la doctor neaparat ca nu e normal- asa ne-a zis moasa.
Ne -a explicat cum e si cu respiratia in timpul contractiilor , ce treebuie sa facem si sa nu facem - sper sa pot pune in practica ...o sa imi notez totusi ca e chiar interesant ce se povesteste la curs- apoi o sa repet eu singura :)) pentru ziua G.
Pupici
Cristina 29 sapt.UM
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
irina piticuta spune:
Buna, mamici cu burtici.
Iata ca am reusit sa am si eu un moment de respiro, pt ca in ultimul timp am avut atata treaba la serviciu, ca nu am avut timp sa intru pe Forum. Am citit asa, repede, si m-am bucurat foarte mult sa va regasesc aici.
Motivul principal pentru care mi-am facut acum timp sa intru este ca mi-am adus aminte ca maine 3 "colegute" se casatoresc. Asadar, Mihaela,Elyanne si Naty, va doresc Casa de Piatra, nunti superbe, sa fiti fericite si sa va simtiti cat de bine se poate. Si am sa fac tot posibilul sa intru si sapt viitoare sa aflu cum a fost pentru fiecare dintre voi.
Adela, si eu am cateodata tot asa, adica multe contractii. Sunt total impotriva medicamentelor, dar in ultimul timp am luat No-spa aproape zilni, pt ca atunci cand ma apuca (pe mine ma mai si doare cateodata) ma cam sperii.
Pupici la toate
irina
babirusa spune:
Buna fetelor,
Mihaela si Elyanne casa de piatra si sa fiti fericite.
Adela, am vazut si eu pozele, arati super...
Am programare in 6 si sper sa vad si eu sexul bb-lui ca data trecuta s-a ascuns si sunt asa de curioasa...
25 sapt.
Krankenhaus Leonberg
cristia spune:
Buna fetele!
Inainte de orice: Mihaela,Elyanne si Naty CASA DE PIATRA SI FERICIRE!
Adela: hai nu fi trista din cauza contractuiilor! Bine ca ai fost prevazatoare si ai luat No-Spa! Asa fac si eu, sa fiu cu sufletul impacat ca fac tot ce pot sa evit scurtarea colului.
Si mie mi-e frica de contractii ca de altceva... mai ales de alea nedureroase care pot trece neobservate dar care pot scurta colul...Ma rog, hai sa nu ne mai gandim la de-astea ca doar vine weekendul...
Fetelor voi ce stiti: cand si in ce conditii e pericol de nastere prematura?
In alta ordine de idei: ati observat ca tocmai "ne-au luat" la scris fetele de la mamici de nov/dec04?! Cred ca noi suntem mai ocupate sau mai plimbarete...Eu una intru numai la categoria "ocupate".Am la treaba la servici de nu ma vad si zau daca mi se pare normal! Incep sa ma simt exploatata si nu face bine la moral. Pe de alta parte as vrea sa ma retrag in conditii de pace si prietenie ca sa am unde ma intoarce dupa ce-l cresc pe bebe.Voi, cele care inca mai mergeti la sv, simtiti ca trag sefii de voi sa veniti pana in ultima clipa si sa munciti la fel de mult ca inainte? Cu cat timp inainte de eveniment va luati concediu?
Noi suntem bine: ma rog ma mai tine si inteapa cateodata...ma mai sperii ca nu misca bebe...de-ale mele.Ma rog la Dumnezeu sa treaca cu bine si cat ne-a mai ramas din sarcina!
Va pup pe toate si va doresc un weekend placut si relaxant!Petrecere frumoasa mireselor!
Cristiana si bebe din burtica
mina spune:
Mihaela, Elyanne si Naty: Casa de piatra, fericire si sa fiti toata viata langa sufletul vostru pereche! Fiti fericite maine pentru ca e poate una dintre putinele zile cand o femeie este regina pentru toata lumea. Distractie placuta sa sper sa va simititi bine iar bebeii sa stea cumintei. Pupici multi !
Fetelor, sa aveti week end placut si sa va odihniti !
Mina