Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Buna fetelor!
Roandre imi pare sincer rau ca ai avut parte de necazuri!Condoleante pentru bunic!
Sanatate multa pentru tine si mica ta printesa!
Mada La prima sarcina am avut termenul pe 23 Ianuarie 2002 si am nascut aproximativ cu 1 luna mai devreme pe 25 Decembrie 2001.
Fata a avut 2900Kg si scor Apgar 9.E adevarat ca am stat un pic mai mult in spital decat alte mamici ( in loc de 3 zile am stat 5) dar totul a decurs normal.In ziua in care am nascut , sarcina avea 37 de saptamani si 2 zile.Se spune ca , copilasii nascuti inainte de 37 de saptamani sunt prematuri asa ca noi am fost la limita.
De, s-a grabit ca fata mare la maritat
Cristina (27 saptamani si 2 zile ) & Cristina]
www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Hello, fetelor,

Eu sunt o viitoare mamica de ian 2005 si am o intrebare ptr voi: Urmeaza sa nasca vreuna dintre voi cu Dr. Ion Ionut de la Giulesti?
Pupici

Coca 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hello mamicilor!

Am revenit si eu in sfarsit. Va multumesc celor care ne-ai urat casa de piatra.

Mihaela, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat, condoleante pentru bunicul tau si iti tinem pumnii sa-ti iasa analizele bine. Ai grija de tine si de puiul tau si incearca, pe cat poti, sa vezi numai lucrurile bune...

In legatura cu ecografia la dr. Herghelegiu, am vrut sa-mi fac si eu programare la el, la Sanador (acum 2 saptamani) si mi-au spus ca in octombrie ma mai pot programa. Asa ca mi-am facut programare pe 14 iulie, tot la Sanador, dar la celalalt medic.

Acum incerc sa pun pozele de la cununia civila si nunta. Sper sa reusesc.

Eliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor,
Crismir, imi pare rau ca ai probleme, dar bine ca s-au descoperit acum si o sa te faci bine repede.
Fetita mea topaie zilnic, mai ales inainte de culcare. Am vizitat spitalul unde o sa nasc si e f. dragut, linistit si curat, la 5 min. de mine. Era un singur bb de 2 zile, tare scumpic si somnoros . Azi vine moasa la noi sa vorbim de cursul prenatal.

25 sapt. (papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Irina daca Mada nu merge eu te-as ruga daca se poate sa merg eu pt ca am incercat de multe ori sa obtin o programare pt eco asta de la 22-24 sapt si pt mine ar fi perfect asa ca ti-as ramane recunoscatoare.
Eu am programare maine la Medsana dar daca stiu sigur ca ma poti inlocui as renunta. Astept raspuns.

Danina si bb 23 sapt 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetelor,eu am o programare pt eco morfologica maine dimineata la ora 10 la Diagnosis,la dr Iosup.Nu ma mai duc pt ca am fost ieri la CMU.
Daca doreste careva dintre voi sa mearga in locul meu,spuneti-mi.Altfel,pe la ora 18 ma gandesc sa sun sa o anulez.

Jasmine
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Irina imi pare rau ca nu am intrat sa-ti raspund pana acuma de la 8 sunt plecata la dr.
Mie mi se pare cam mult si cei drept nu am banii acuma asa ca mai bine vorbeste cu Danina nu are rost sa va tin incurcate.
Eu am mai facut morfologica la 20 de sapt deci...ce-i drept cu 3d.
Ma duc sa stau un pic intinsa in pat si o sa va scriu mai incolo ce am facut la dr.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 27
sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Mada, multumesc pt ca mi-ai spus, asa ca, Danina, iti scriu un PM sa vedem cum facem.

Pupici la toate

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, fetelor!

Mihaela, condoleante pentru bunicul tau! Suntem cu sufletul alaturi de tine si sper ca in curand sa ne dai vesti bune. Eu cred ca totul va fi bine.

Georgiana, la prima cezariana spui ca a fost un pic inainte de termen. Adica te-a programat la o anumita data, sau a asteptat sa inceapa travaliul? Intreb asta pt ca azi am fost la medic si se pare ca "ne-am hotarat" ca va fi cezariana, si acuma incep sa ma gandesc cum o fi mai bine.

Mada, nu te mai gandi la nasterea aia prematura. Ca nu-ti face deloc bine. Discuta subiectul asta cu doctorul tau si cred ca o sa te linistesti in mare masura.

Irina, bebica mea e super activa. A dat cu sutul chiar si cand asculta nenea dr inimioara, de ne-am speriat toti. Uneori, cand face ea tumbe pe acolo, am o burtica ce arata aproximativ ca un sac de cartofi. Ma intreb daca uterul meu o fi de guma, ca la cum se intoarce minunea pe acolo ma mir si eu cum de mai rezista :-))))) dar e extrem de placut.

Crismir, curaj si asculta de dr tau. Am citi pe aici pe forum ca infectiile sunt mai periculoase decat antibioticele. Asa cum spunea si Adela, infectiile urinare sunt frecvente in sarcina. Ai grija de tine si o sa fie bine, ai sa vezi.

Fetelor, va pup pe toate si ma duc sa ma intind un pic, ca azi am cam umblat mult.

Mina
sapt 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Buna fetele!
Adela: multumesc frumos ptr info referitoare la echo. Scuze ptr intrazierea cu care raspund dar nu am mai intrat pe DC pentru ca am fost ff ocupata.
Roandre: condoleante pentru bunicul tau. Tinem pumnii sa iasa analizele bine!Hai sa nu fii trista ca o sa vezi ca te-ai ingrijorat degeaba!
Crismir: multumesc pentru incurajare cu prajitura buclucasa. Nu te stresa in legatura cu faptul ca tre sa iei medicamente; nu-l afecteaza pe bebe care-i marisor acum si apoi medicamentele fac numai bine ptr ca te ajuta sa inlaturi problemutzele de la rinichi.
Mada: nu esti singura cu frica de nastere prematura; E mai bine insa sa nu te gandesti si gata! Cu Dumnezeu inainte! (sunt anumiti factori de risc pe care tu sigur nu-i ai)
Mina: imi pare bine sa mai aud de tine! Si bebele meu face burtica sa para ca are viata proprie - burtica mea cea rotunda pana acum capata forme ciudate si se misca de capul sau si eu sunt extaziata!Incep sa-mi doresc o prelungire a buzelor ca sa-mi pot pupa puiutul jucaus!
Fete acu tre sa fug ca am obosit
Cristiana si bebe din burtica

Mergi la inceput