Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, eu Colistinul i l-am dat jumate de tableta la 6 ore, se administreaza ca un antibiotic.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mersi, Carmen.

Am deja 3 variante: 1/4 de pastila de 3 ori pe zi (prietena mea din B-ta).
1/2 de pastila la 6 ore (tu).
1 pastila la 6 ore (Ileana).


Care-i varianta corecta??

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor! N-am avut timp sa scriu dar totusi v-am citit pe toate, ca si-asa nu ati scris prea multEu am avut scuza: am muncit zilele astea la facut curatenie in casa si alergat la copil de pic de oboseala. Si e curatenie din aia mai greu de facut ca peste tot se pune praf din ala alb ca e baia in renovare si alte chestii, in sfirsit sper sa se termine in curind totul ca nu mai pot. Si zilele urmatoare tre sa fac gradina, flori, alea, alea, na tre sa ma dau si eu dupa nemtii astia cu geamurile lor lustruite si gradinile perfecte parca desprinse din vederi. Si cum Alberto munceste de rupe si el, casa si gradina e partea mea..... Deci lipsesc motivat fetelor, dar sa scrieti ca timp asa de o cafea am, cit sa va citesc si sa va vad in poze Aldo e bine, tot biberonar, creste bine, vorbeste si el in limba lui, se invirte si se foieste de colo colo de tre sa stau cu ochii numai pe el, tot asa se trage de putza de nu am cap sa-i schimb un pampers! S-a si zgiriat de i-a dat singele! Acum tre sa stau cu el in putza goala asa citeva reprize pe zi ca s-a cam inrosit acolo, si vad ca aerul ii face cel mai bine, dar in tot timpul asta nu-l pot scap din ochi o secunda! Tre sa-l tin bine de miini si inca bine!!Revin cind am fortze proaspeteNoapte buna si somn linistitVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neatza!
Iar sunteti lenese ?

Ne-am hotarat la cate 1 tableta Colistin de 3 ori pe zi (adica 3 x 250.000 U.I.). Dr. a plecat azi in concediu anyway, asa ca sotiorul si-a incalcat principiile si am hotarat impreuna dozajul pt. pitic. Sa speram ca ne va trece cat mai repede.
Mersi mult de ajutor.....


Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Simona, am primit cartea. Multumesc.
Ileana,multumim ca ne-ai trecut pe listuta.

http://community.webshots.com/user/sandrapintea


ana si bb sandra(23.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Simona, am primit cartea !! Merci mult!
Acum ma pun pe studiat!!

Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Daca tot sunteti lenese, hai sa va salveze Canada . Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap (la noi e 7 dimineata acuma cand scriu), nu stiu de ce, sper ca nu ma ia cu insomnii, ca Matei si Florin inca dorm dusi (poate oi fi prea odihnita ).

Deci, am fost ieri si am reusit sa inscriu piticul la curs sa innot (care incepe in 12 iulie, numai atunci aveau locuri libere). Am mai avut eu tentative sa o fac saptamana trecuta, dar nu am gasit locuri mai devreme si m-am enervat. Dupa ce am sunat la o gramada de piscine, am ajuns la concluzia ca asa e pe aici, au multe chestii, dar la toate trebuie sa astepti pana te poti inscrie, ca nu au locuri. Ma rog, asteptam ...

Pe 1 iulie e ziua Canadei, mergem sa ne intalnim Cu Onutza, Bryan, Sean si Rafael (poate si cateii ), si sper sa fie faine spectacolele care le tin astia .. dar sunt aproape convinsa ca asa o sa fie.

Ma intrebati ce mai facem noi ... inca nedecisi. Adica ne-am hotarat ferm sa ne inscriem la masterate, dar scolile sunt in vacanta pana in 15 iulie, asa ca ... mai un pic de asteptat. Cu joburile, am inceput sa trimitem CV-uri, sa vedem cine raspunde. Am inceput sa ma mai obisnuiesc aici (cu toate ca tot nu imi place), dar macar nu mai suspin asa des dupa avioanele care decoleaza . De fapt, nu pot sa cer mult, ca altii s-au acomodat si mai greu.
Cata vreme mai avem timp liber, planul e sa vizitam cat putem, asa ca sper ca saptamana viitoare sa mergem pana in Toronto si la Niagara, ca pana acum numai belele am avut cu masina pe care am luat-o . Sper sa o faca odata Florin si sa nu mai avem probleme, ca mi-am mancat si eu si el nervii cu ea.

Matei e bine, papa si creste, deja ne rupe de spate si in marsupiu cand ne plimbam prin magazine, il pun tot in cosurile de cumparaturi, ca nu se mai poate . Zice da-da, si da din cap afirmativ, ma-ma mai rar, si ta-ta si ga-ga, deci nu mare lucru,dar mai avem rabdare. Cu mersul inca nu se omoara, dar, din nou, este timp. Cel mai tare ma distreaza ca inca e stirb complet. Cred ca asta s-a clonat din mine, ca pana acuma tot ce povestesc ai mei despre copilaria mea, se potriveste de minune si la el . Azi o sa luam un multifunctional cu scanner si scanez niste poze de cand eram eu mica, sa vedeti ce asemanare este intre mama si fiu .

Va las ca m-am intins cat o zi de post.
Dar ma gandeam sa umplu eu subiectul, daca pe voi tot v-a lovit lenea .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

DAVID a cam slabit de o saptamina,de cind cu primul dinte.
Vrea doar lapte si lichide.
Pe linga asta se si vede ca il deranjeaza ceva,nu mai este la fel de vesel.
In rest tot sa merga de minute toata ziua vrea!

Va pupam dulce!
Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai, ce e cu lenea asta pe aici??? V=a toropit caldura? Sau stati pe afara toata ziua ca noi? Azi am stat afara vreo 6 ore, in 2 reprize, in casa doar mancare si nani si ceva joaca.

Iar avem mofturi la mancare. Nu mai vrea nici iaurt. Si nici branzica... Ceea ce ma sileste oarecum sa-i cresc portiile de lapte, si cereale si biscuiti si tare nu-mi convine ca si asa e dolofan. Ce naiba sa fac??? Dati-mi si mie un sfat, va rog.

Mi-a si fost frica sa ma laud, ca poate se schimba macazul: de o saptamana doarme bustean TOATA NOAPTEA! Dar, na, ca am facut-o. Doamne, nici nu mi-am imaginat ca e asa bine sa dormi noapte de noapte.

Ven, eu i-am dat cate o pastila de Colistin la 6 ore, asta pt ca are peste 10 kg.
dar eu cred ca tre sa-i dai si ceva mancare de regim, sau macar sa-l tii cateva ore doar pe ceai, si nu pe lapte. Si poate ca ar trebui sa-i dai si lapte de regim... Io mai siu ce naiba sa zic. Personal nu l-as fi lasat atatea zile cu diaree fara sa-i dau si altceva in afara de Smecta.

Vikinga, spor la gradinarit si cand termini sa pozezi gradina sa o vedem si noi.

Carmen, spor la inotat si la vizitat imprejurimi.

Davidutza, nasol ca a slabit printul de la dinte... pai ce va faceti cand or iesi maselele?

Simona, saru' mana pentru carte.

pentru sarbatoritii de ieri!

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ei na, hai ca asta e veste de veste Ileana! Dorm aici cu nasu in tastatura ca pic de oboseala da' la asa veste tre sa te felicit! Bravo Luca! Si inca asa o tine de o saptamina! Bravo voinicule! Mey Ileana, dintii aproape au iesit, "pistruii" au trecut, rosu in git si mucisorii la fel, gata a venit vara, ai program estival!Tot asa sa o tineti!Carmen se vede din poze ca Matei iti seamana bine, dar as fi curioasa sa te vad si pe tine mica! E scump tare de tot in masinuta! Bine ca te mai aud si pe tine cu inotul, ca tot amin de pe o zi pe alta sa ajung la piscina pt bbi aici. Si Matei e stirb deci, ca eu eram convinsa ca Aldo e cel mai mare dintre stirbiDavidutza sper ca David sa inceapa sa pape mai bine, stai linistita asa mai au ei perioade.Elena ce mai e cu tine draga mea? Mey voi v-ati pus pe pozat toti trei, gata va faceti VIP-uri, nu mai e timp de noi. So, sper ca suntei bine, deja va programati concediul in Ro?Aldo papa de 3 ori pe zi lapte, dimineata 300 ml, pe la 12 200-250ml, dupa amiaza e singura masa inlocuita complet, papa brinza sau iaurt cu fructe cam 200-300ml si seara iar lapte 280-300ml depinde de cheful lui. Am incercat sa-i pun cereale in laptele de seara, l-am prins asa de flamind de am zis ca papa orice, dar nici o sansa nu am cu el. Asa se strimba cind simte gustul de altceva decit milpua lui, mai frate de parca ar fi dependent de gust cum au unii dependenta cu coca cola, stiti faza ca ala care bea coca cola nu poate accepta pepsi cola si tot asa:)Dar am descoperit la nestle niste fructe cu cereale, nu sunt la borcanel, sunt asa in recipiente de plastic ca si iaurtelele si azi am incercat sa vad ca i-a placut! Ma bucur ca papa si el cereale! In rest tot asa muncesc la casa, ca suntem de un an in ea si tot mai muncim, acum suntem cam pe ultima suta de metri si nu mai pot de nerabdare sa se termine odata! Tare e rau mai ales cind ai copil mic sa incerci sa tii cit de cit curatenie pt el, bine ca noi dormim sus la etaj unde e terminat dar m-am saturat de sute de alergari pe scari la el. Gradina, Ileana, trebuie muuulta munca la ea pin ce a junge buna de poze, mai bine fac poze cu gradinile vecinilor! Ma baga astia in boale, fetelor de ce cighilitzi sunt! Mai n-am eu rabdare de asa munca ce fac ei, dar sa zicem, cit de cit acolo sa arate onorabil, ca pot sa va invit la mine fara sa va spun adresa, ci doar sa-i ziceti taximetristului sa va duca la cea mai urita gradina din WesterlandUsor usor o rezolv eu si pe asta!Tre sa ma programez pt operatie sa-mi scot maseaua de minte, n-am nici o tragere de inima, dar trebuie! Dr mi-a zis sa aleg o zi cind eu pot sa stau apoi relaxata si sa dorm mai mult(ei spuneti si voi ce chestie imi zice el!!), ca cica 2-3 zile o sa ma resimt un picut(mai mult...! Las ca stiu eu, ca asa e cind e vorba de dureri de dintzi!)Va pup fetelor si sa aveti o noapte linistitaVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput