Mamici din Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 5
CRIXIA spune:
Am uitat ce era mai important:
astea-s pentru mamica
asta-i pentru tatic, ca lui ... nimeni, nimic
pentru Maria
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by lizuca
Fetelor, voi ati luat vreodata lapte praf de-a moaca? Intreb pentru o vecina mai strimtorata, careia i-am promis c-o sa ma interesez. Care-i procedura, sunt farmacii speciale unde se livreaza sau cum e?
mami & alisia (21 luni)
Din cate stiu eu e ceva legat de asistenta sociala, deci cazuri speciale. Stiu ca este un fel de circuit intre primarie si medicul de familie.
Medicul meu de familie are cabinet intr-o comuna din judet, si acolo, ea a facut lista cu mamici care au nevoie de lapte praf si a inaintat-o primariei. Primaria a facut ancheta sociala si a achizitionat laptele de la Casa de sanatate sau o institutie de la nivel judetean si apoi l-a dat medicilor de familie sa-l distribuie.
Eu asa am inteles, dar situatia la Constanta poate sa aiba un alt circuit. Sa intrebe la medicul de familie.
CriXia
Oana spune:
Cornelia, La multi ani! pt. Mariuta, la implinirea unui anisor, petrecere frumoasa de motz! De acum o sa fie fata mare!
Cali, fa cum a zis dr. (apropo la ce dr. mai mergi tu?) ia medicamentele de sustinere si stai linistita, stressul nu face bine.
Gabi, eu nu am luat niciodata lapte praf gratuit si nu am auzit in C-ta de asa ceva, am auzit in alte orase din tara, dar la noi nu. Daca stie altcineva ceva... (Eu am cumparat 1 an de zile Milumil).
In Bucuresti si alte orase se duc cu reteta de la medicul de familie la primarie si le da gratuit.
Roxana, lipsesti cam mult la apel.
Sinziana ai intrat in apa, s-a incalzit?
July, mersi pt. urari, cat despre chestia cu fetele la coada, cred ca o sa fiu o soacra cam a naibii, f. exigenta! Dar de fapt asa sunt toate mamele de baieti, acum incep sa le inteleg...
sinzi_ana spune:
Da, Oana am intrat...ieri era foarte calda, copii au intrat cu totul...si au stat o ora numai in apa. Pana acum nu da semne de raceala sau vreo indispozitie. Deci cred ca e ok!!!!
La multi ani!!!!!!!!! Pt o domnisoara de un an!!!!! Este cineva pe acolo? Ce a primit dragut?
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
July spune:
Buna,
Cornelia,cred ca n-as putea scrie ceva mai frumos decat Crix.Subscriu urarilor ei.
"LA MULTI ANI!"si din partea noastra.
Oana,chestia cu soacra cam exigenta este cu du-te,vino.Oare-ti va permite Paul sa-ti manifesti exigenta?Ca-n ziua de azi nu prea mai au sanse soacrele astea!...
Lizuca,ce-am aflat.Dr.Lupescu nu mai are cabinet privat decat la Mangalia.Vede pacientii in policlinica 1(cea din spital),vineri de la ora 11.Din cand in cand,as.sefa,Lili Cabuz coboara in policlinica sa-l ajute pe dr.Lupescu la pansat.Nu stie nimic sigur,se duce doar cand este chemata.Daca ajungi in policlinica(n-ai nevoie de trimitere,asa mi-a zis)si este acolo,spune-i ca vii din partea mea(Juli Cojocaru-sala 5 chirurgie),te va introduce la d-nul dr.Daca nu este,insista... pe langa asistenta de servici,spune-i de accidentul mamei tale ca sa nu te puna sa stai la rand.
Mai gandeste-te la varianta cu Eforie,conditiile de spitalizare sunt mult mai bune,echipa operatorie(condusa de dr.Nicolae)de-asemenea.In spitalul nostru ai vazut si tu,stau claie peste gramada.Este singura sectie cu deficit de paturi.Sanatate!
Tatiana,dr.te vede in fiecare zi sau asteapta sa te-apuce contractiile?Cate saptamani ai?Nu-ti poate induce nasterea?Ca eu puteam s-astept mult si bine si tot nu nasteam,Teo a mea s-a nascut spre 43 de saptamani.
Felicitari ptr.decizia luata!O MAMA pregatita psihic isi va putea ajuta puiul sa iasa mai repede la lumina.Eu am avut exemplu experienta dr.mele de anestezie care dupa peridurala facuta de dr.Nicolae(cel mai bun) a avut 3 saptamani reactie meningeala.
Esti la fel de optimista si curajoasa cum am fost si eu,ma bucur mult ptr.asta.Puterea in timpul nasterii,ti-am mai zis,ti-o vei gasi in gandul ca,in sfarsit,iti vei putea tine fetita in brate.Nu trebuie sa te gandesti decat la asta.Sa nasti,cum se zice?ca din apa!
Crix,sotul meu face frecvent drumuri la Bucuresti.Si-atunci,pana nu-ajunge acasa,nu pot pune capul pe perna.Tot timpul ma cearta ca-
l astept,asta e!Atunci reusesc si eu sa va citesc in liniste sau sa mai scriu si celorlalti.
S-a trezit.
July
sinzi_ana spune:
Salutare fetele!!!
Tatiana...ce mai asteapta bebica? Da-i drumu!!! Si fara anestezie inainte! Cred ca nasti mai repede asa! Eu in 2 ore nu aveam ce face!
Am stat pana tarziu in parc si suntem obositi, mai degraba mami decat fiul...
Eu tocmai am primit o veste cam pietroaie...se pare ca concediul meu se apropie de sfarsit cu repeziciune si imi vine sa spun un nnnuuuuuuuuuu sa se auda pana in Luton!!!!
sinzi si david
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Oana spune:
July, ce inseamna "reactie meningeala" ?
Tatiana, de cand n-ai mai fost la control? Cum te-ai inteles cu dr., il suni cand te apuca contractiile? Si eu am intirziat cu 1 saptamana si 2 zile peste termen si mi-a indus-o pana la urma.
Sanziana, ce fel de servici ai tu acolo in Anglia?
Roxi, di ce taci ma?!
CRIXIA spune:
Buna!
Oana, stie Paul ca-i ziua lui maine? realizeaza?
Am si eu o curiozitate. Te rog sa-mi spui cum este un copil de la 1 la 2 ani. Asa in linii mari. La ce performante sa te astepti, sau boroboate.
Eu acum, la aproape un an, am tendinta sa definesc perioada, dar totodata sunt curioasa ce se va intampla in urmatorul an.
Stie cineva, ceva de Roxana???? Intru la banuieli! Cumva a luat-o inaintea Tatianei? Daca pana diseara nu intra, cred ca pun mana pe telefon si o sun.
Sau ne testeaza din umbra!
CriXia
Oana spune:
quote:
Originally posted by July
Oana,chestia cu soacra cam exigenta este cu du-te,vino.Oare-ti va permite Paul sa-ti manifesti exigenta?Ca-n ziua de azi nu prea mai au sanse soacrele astea!...
July, stii, eu as vrea sa fiu prietena cu el sa imi povesteasca mai tarziu despre fete, care ii place, de ce ii place, vreau sa nu aiba retineri fata de mine si sa fim apropiati, asta vreau. Cred, sper, ca isi va da si el singur seama daca o fata e potrivita pt. el sau nu si sa fie el insusi exigent, inainte sa intervin eu.
Cam asta e opinia mea despre capitolul asta. Poate e cam devreme sa ma gandesc la asta dar eu am inceput deja!:)