azoospermie, oligospermie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

quote:
Originally posted by gabid

Luli,la Timisoara in Maternitatea Bega.Cu transportul e mai rau ca e fff departe de mine cel putin.Eu sunt din Bacau.De curand insa s-au facut curse Tarom Bacau-Timisoara si cred ca acolo voi face FIV.

Gabi.

Pa vreau si eu dar of Doamne,, eu sunt din Galati cum ajung eu acolo???

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Mimsi si Heleny, scuze, sunt noua venita pe forum dar aceeasi problema am si eu tot la celasi doctor,eu am facut trei ani de analize si tratamente, o inseminare si deodata sa aflu ca spermograma nu este buna, imi miroase a ceva. Voi ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Mariutza,multumesc mult!Esti o draguta!Noi am ramas cele mai vechi de pe aici!Trebuie sa fie bine si pt noi!Te-ai gandit la FIV?

Eu nu stiu cand voi face FIV.Deocamdata am dat-o in bara cu magazinul...e bine ca ti-a fost frica sa faci ceva.Am pierdut tot si am inchis.Acum ne chinuim sa vindem din utilaje ca sa dam inapoi la firme banii macar partial si urmeaza lichidarea firmei.Eu dau examen saptaman viitoare pt angajare si sotul meu urmeaza sa-si caute de munca.Situatia nu e ROZa dar speram sa fie BINE.Daca nu va fi bine in Bacau ne vom muta in Bucuresti.

Deci FIV abia in primavara sau toamna viitoare voi face!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Gabico, imi pare rau pentru situatia ta actuala insa ma bucur pentru ca esti o luptatoare.
Chiar ai curaj sa te muti in Bucuresti?
Eu una am avut oferta si am refuzat!

Mult noroc si sa auzim de bine.

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Are cineva rezultate in urma tratamentelor Dr. Soare ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

In legatura cu Soare, noi nu am fost niciodata la el, insa nu am auzit lucruri bune despre el si nici despre vreo reusita nu am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

va rog, un medic (urolog) specializat in sterilitate masculina? as vrea sa stiu daca in urma tratamentelor pentru oligoastenospermie, a obtinut cineva vreo imbunatatire a nr. de spermatozoizi si a morfologiei acestora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_nicol spune:

Buna seara, la toata lumea, in cazul meu si al sotului meu, el a facut tratament cu Proviron 5 luni si rezultatele sunt tot zero, in concluzie, sa avem rabdare, nu a avut nici oreion nici infectii, nimic.
Curaj si multa rabdare
Va pup

Mergi la inceput

Buna,
In urma analizei Dr. Soare sotului meu i-a iesit oligoastenoteratospermie,spunea ceva de un varicocel (nu stiu exact), si mie mi-a iesit infectie cu ureaplasma si micoplasma. Ce tratamente vi s-au dat si ce repercursiuni pot avea aceste infectii ??? Plizz, cine stie sa-mi spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Floran, despre ureaplasma pot sa-ti zic ca am avut si eu si ca se trateaza f. usor. Mie mi-a dat Azitrox-care are calitatile Sumamed-ului dar e ceva mai ieftin si dupa 7 zile de tratament (si eu si sotul-ATENTIE!!) nu mai aveam nimic.
Multa sanatate!

Mergi la inceput