Perioada de prestare, excesul e periculos??
Adica nu e vorba chiar de un exces. Daca prestezi in ziua 24 cand ai un ciclu normal de 28, 29 zile este periculos sa deranjezi embrionul? Am prestat f. incet si a fost pur si simplu o dorinta de iubire nu de copil acum. Oi fi stricat ceva??
diana
Raspunsuri
ardit spune:
noo, nici o sansa! te doare ceva?! ai impresia ca se desprinde ceva? ai o senzatie de discomfort?! daca nu, nu-ti face griji! Mai grav, de exemplu, este sa te obosesti sau sa cari 20 kg de plase cu legume. Daca este prins acolo sta, cuminte..
martha78 spune:
Stai linistita, nu avea cum sa deranjeze, mai ales daca spui ca s-a desfasurat incet; actul sexual nu dauneaza fatului, sau poate nu am inteles eu bine? Esti insarcinata? sau te referi la ovul daca poate fi fecundat acum in ziua 24?
Mihaela
Diana1968 spune:
Va multumesc mult de incurajari. Ma ro din tot sufletul sa fie asa. Eu am facut acum 4 zile test barza si a iesit a 2 liniuta va, ieri l-am facut din nou si era mai accentuata, dar tot ieri a fost ziua 24 in care nu am putut sa renunt la a iubi pur si simplu. Dar la vreo 2 ore am simtit ce-i drept in zona uterului ca niste intepaturi usoare. Tare mi-e frica sa nu-l fi desprins. Daca oi face azi iar un test o fi prea devreme ca sa vad daca s-a desprins sau nu??
diana
valentinag spune:
Diana,iubita eu nu am auzit sa dauneze,decat daca ai facut dragoste deaia cu nabadai,da tu zici ca nu e cazul.
Eu zic sa mai faci de urgenta un test ca mor de nerabdare sa-ti zic felicitari.Tin pumnii.
te pup
Valentina
romaniaau spune:
Diana, sint si eu in aceeasi situatie ca si tine, numai ca eu nu am curaj sa fac inca testul. Sint in a doua zi de intirziere a ciclului, nu am alte simptome, decit uneori, foarte usoare intepaturi in zona uterului.
Crede cineva ca se poate instala sarcina si sa nu apara deloc semne ?
Mai astept citeva zile si voi face test.
Daca poate sa ma lamureasca cineva cum e cu semnele astea, i-as multumi din suflet.
Va pupic,
Florina
Jasmine spune:
Hai ca sunteti simpatice fetelor!
Diana,stai linistita ca daca e bebe (si probabil ca e daca zici ca s-a accentuat a doua liniuta) sigur nu i-ai facut nici un rau.De la fecundarea ovulului pana la implantarea outzului in uter mai trec cateva zile bune.Dupa ce coboara pe trompa mai rataceste o vreme prin uter inainte sa se aseze undeva.Chiar daca toate astea s-au petrecut deja,n-ai cum sa-l deranjezi cu o partida de sex.
Cat despre sarcini care nu prezinta simptome la inceput....sa fim noi sanatoase!!!Se intampla in majoritatea cazurilor.Abia mai tarziu incepi sa simti placerile sarcinii (greata fiind prima dintre ele).
Va pup.
Jasmine
18 saptamani
Diana1968 spune:
Jasmine, sa traiesti ca ma inveselesti. Dar eu am mai avut liniute slabe, cei drept nu au fost proresive in aceeasi luna si s-a dus outul. Ba m-am enervat , ba am tusit de sa mor nu alta, ba nu stiu ce am mai facut. De aia sunt speriata. Taaare speriata!!!
Si uite acum 1, 2 ore la servici am avut dureri de intepaturi pe la ovare si alte zone pelviene limitrofe. Imi e si putin fri la picioare.
diana
martha78 spune:
Diana, testul de sarcina chiar daca il repeti nu te va ajuta cu nimic, adica indiferent daca sarcina se mentine sau nu testul tot pozitiv va iesi.
Eu am facut teste de sarcina cand sarcina era deja oprita in evolutie si mi-a iesit pozitiv.
Mihaela
Felicity spune:
Diana, o sarcina sanatoasa nu ar trebui sa fie afectata de asa ceva. Daca insa e afectata, atunci e o problema altundeva. Si probabil ca altceva ar deranja-o mai tarziu. Doctorii spun ca o sarcina normala nu e afectat de sex, sau ca ridici un copil in brate sau ca faci treaba zilnica sau mergi la lucru. Desigur sunt si cazuri speciale in care se recomanda sa stai la pat.
Sunt de acord, degeaba repeti un test...el va iesi pozitiv. trebuiesc zile, uneori saptamani sa ne scada nivelul de hormoni la zero.
Iti tin pumnii si iti urez bafta sa reusesti si sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos.
Diana1968 spune:
Din pacate ati avut dreptate. a iesit din nou test pozitiv si mi-a venit duminica. Dar nu stiu la cine sa ma mai duc si cine ma lamureste. De vreo 4 luni mi se intampla sa-mi iasa testul usor, dar bine vizil pozitiv. Adica il arat si altor persoane si vad si ele ca este cu 2 duni. Si ciclul tot imi vine: mai tarziu sau mai devreme cu dureri , uneori cu cheauri. Un sinur dr. din 3 a zis ca este sarcina pierduta embrionar, iar ceilalti doi dr. unul, adica Badea Iulian s-a facut ca nu aude si a nu a zis nimic, iar celalalt Herheleiu mi-a zis ca testele de uriina nu sunt concludente si trebuia sa-mi fac test de sane. De parca eu am bani sa ma joc toata ziua cu 800.000 lei mai fac un test azi unul maine, etc.
Eu nu am mai facut stimulari de 3 luni, dupa un tratament de 3 luni cu clostylbeit deci POATE SA MA LAMUREASCA CINEVA DE CE IMI IESE A DOUA LINIUTA/???
Inseamna ca oricum daca e sarcina, e cu mari probleme daca o stric cu o partida de sex, cu o tuse puternica sau cu o suparare. Dar ce sa-mi mai caut? Uterul e bun, nu am endometrioza, ce oi avea???
diana