Bebelusi de ian-feb 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor (Roxana G si Helen ), eu nu vreau sa va sperii, dar, ca o mamica patita, vreau sa zic ca exact asa fac copiii pe care laptele ii deranjeaza la stomac (adica cei care au reflux gastroesofagian, de ex., ca al meu). Poate n-ar fi rau sa faceti ceva investigatii in acest sens. Markus de cand cu tratamentul bea lapticul mult mai bine, Roxana, parca il descriai pe el cand papa..........

Multa sanatate si rabdare cu mofturosii

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Saphir, stiu ca ai mare dreptate ca suntem norocoase ca avem copii frumosi si sanatosi, dar acum nu mai pot gandi clar. O iau razna si uite de jumatate de ora iarasi plang si mi-e rau. Mama nu a putut sa vina, altfel venea ca de obicei. Iar de stat afara stau mereu, insa azi chiar nu am putut.

Helen, la noi nemancarea nu tine. Uite nu mancase nimic de la 14 si abia acum am trezit-o eu sa pape dupa 6 ore. A mancat numai 110 ml. Si aia nu ma intrebati cu ce efort.

Venera, o sa ma duc cu ea la medic din nou. Deja doctorita o sa ma ia de nebuna, insa eu nu mai pot asa. Nu ar fi exclus sa fie o problema cu laptele, eu tocmai o trecusem de la Nan HA (pe care i l-am dat fara sa aiba probleme, pur si simplu pediatra a zis ca e cel mai sigur) la Nan obisnuit. Nu cred ca are reflux, banuiesc ca as fi stiut pana acum si nu ar fi mancat de la inceput. Insa ea a mancat foarte bine pana la 4 luni, doar ca nu lua in greutate. Acum a luat cat de cat in greutate insa nu mai mananca mai nimic. Nu mai inteleg si cu cat ma chinui sa inteleg o iau si mai rau razna.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Yes,yes,yes!! Am scapat de vaccinul de 4 luni( amanat din cauza virozei care ne-a afectat pe toti, mai putin pe Bibi care a fost izolata). Nu a plans decat cand i-a bagat serul. Cum am luat-o in brate a inceput sa rada. Doamne ce copil! Am lasat-o muta pe pediatra. Imediat cum am ajuns acasa i-am pus un supozitor de paracetamol si cartofior rece-feliute pe piciorus. N-a facut febra si ca niciodata a dormit de la 12 noaptea pana la 9 ziua. Azi in schimb a papat din 2 in 2 ore( tzorcaiala la greu). Acum doarme de vreo 4 ore si nu da semne sa se trezeasca.
Va pupic si sa va auzim doar cu bune.

http://community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Am intrat in mare fuga pe forum pt. ca trebuie sa ma apuc de bagaje. Maine dimineata plecam la ai mei pt. o luna si jumatate si tr. sa ma car cu toate dupa mine: de a hainute pana la termometru, medicamente, etc. Nu stiu unde o sa le inghesuim.

Azi am avut o zi f. plina pt. ca am fost la cumparaturi, am avut musafiri, am facut mancare plus tot programul lui Rares. Am cam obosit, dar noi sa fim sanatosi.

Va pupam pe toate si pe toti, va uram sa fiti sanatosi si sa cresca frumos bebeii, sa ne..."auzim" cu bine in august.
Probabil va va tine Andra la curent cu ce facem.
O sa ne lipsiti si o sa va ducem dorul.

Toate cele bune de la noi.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Roxana, ai drepatate... eu am fost deja de cateva ori la pediatru si in plus am vorbit de multe ori la telefon si deja se uita la mine ca la nebuni... ceva de genul...,,Saraca, ei ii lipseste o doaga, copilul nu are nimic...'' Ca sa nu mai zic ca si la Tg Mures am nimerit la fel peste o doctorita cu aceeasi atitudine.

Eu sunt dispusa sa ma internez in spital, sa-i faca toate analizele si investigatiile posibile dar daca nu reusesc sa contactez un dr pediatru bun, inainte de a ma duce (sa vad daca reusesc prin cunostintele care le am) nu o sa ma bage nimeni in seama... ca suntpatita.. bineinteles tot la Tg Mures ca aici efectiv nu mai are rost...

La mine dezastrul cu mancatul se accentueza si mai rau... trebuie sa il fortez sa pape cate ceva ca altfel e agitat si nu mai doarme... mai grav este ca imi pierd orice speranta si imi e teama sa nu clachez!


Helen si Dan Cosmin - 21.01.2004
http://community.webshots.com/user/phelens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari si sanatosi!

Am intrat in fuga pe aici ca sunt cu musafiri pe la noi aproape non stop.
Roxana, Helen, capul sus si le treceti voi pe toate.


Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata!

eu iar nu dorm de la ora 3. mereu am fost insomniaca, dar cit eram singura nu era o problema. faceam curat in casa, calcam, o gramada de treburi rezolvam noaptea . acum nu mai pot face nimic, ca trezesc baietii. cred ca ma puc de crosetat

Adriana, va dorim vacanta placuta. sa reveniti puternici si voiosi.

Helen si Roxana, eu zic sa nu va mai stresati atita. ce voi mincati aceleasi cantitati de mincare in fiecare zi?? asa si ei dragalasii. uneori papa, alteori nu. pai dupa ce am mai citit pe aici m-am apucat si eu sa-i masor portiile lui Matei si am ajuns la concluzia ca in comparatie cu alti copii maninca putin.
dar treaba lui, daca se simte bine eu sint multumita.
eu niciodata nu am insistat cu mincarea cind dadea cel mai mic semn ca nu mai vrea. ba, dimpotriva, cred ca l-am lasat de vreo doua ori un pic flamind.
Matei are zile cind rade la prinz 200 de ml de piure si altele cind dupa 100 de ml miriie.

iar de cintarit nu l-am mai cintarit de la 4 luni. am vrut sa-l cintaresc la 5 si mi-a zis doctoritza ce-mi trebuie, sa las copilu in pace. mie mi-a dat soacra mea un cintar, dar i l-am dat inapoi.

curaj si rabdare, va fi bine.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:



Maysa Andrada

Vivien Johanna

Mihai Alexandru


Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani MAYSA, VIVIEN SI MIHAI!!!
Anca, cum ai pus chestia aia cu "are album" ? Eu i-am dat clic dar nu arata nimic!!


Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, n-am pus-o eu . cred ca adminii. eu i-am dat clic si arata pozele pe care le-am pus eu la inceput pe siteul desprecopii. trebuie sa intri in "albumul principal" pare-mi-se.


Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput