Mamici din Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crismaria spune:

Corina, la voi nu e umiditate? - ca noi pe aici pe langa Montreal suntem zob de atata ploaie si umezeala - nu pricep de ce ti-ar mai trebui acum umidificator, fie el si cu aer rece - nu va scadea nicidecum temperatura, ba dimpotriva. Iarna noi folosim unul cu aer cald. Succes in alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Va deranjez si eu cu o intrebare, please....

Impreuna cu sotul meu + bebelus de aproape 8 luni (s-a nascut in Israel) locuim in Israel (suntem cetateni, deci avem dubla cetatenie). Ne gandim sa plecam in CANADA... Insa nu stim cum sa plecam.. Ca romani sau ca israelieni...? Am inteles ca daca vrem sa emigram ca israelieni, prin Paris, dureaza cam 16 luni+, insa daca emigram ca romani, prin Viena dureaza doar 3 luni+ Este adevarat?
In ceea ce priveste o posibilitate de intarziere, nu cred ca ne incadram aici: 'nu sunteti rezident permanent in tara in care depuneti aplicatia', pt. ca suntem cetateni israelieni, deci rezidenti in Israel, in tara in care depunem aplicatia, insa ca romani (daca vrem sa plecam ca romani).... Ne puteti cumva lamuri? Un sfat? Are cineva vreo idee cum e mai bine, mai usor, simplu de emigrat? Multumesc mult si apreciez raspunsul vostru...

Poate de la admin. sa ma transfere unde crede ca cineva m-ar putea ajuta? Poate e deja un specific subiect....

P.S. Poate mai e cineva cu dubla cetatenie (sau nu, asa as putea afla si care e 'intarzierea' asta si de ce: 'nu sunteti rezident permanent in tara in care depuneti aplicatia') care a emigrat ca roman dintr-o alta tara...

Izzy @Yael (8 LUNI sambata...)

Izzy @Yael (8 LUNI sambata...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:
Originally posted by Simona73

De cateva saptamani am probleme cu lipsa poftei de mancare la puiul meu.Sunt tentata sa cred ca are ceva viermisori pentru ca acuza si dureri de burtica(uneori).Medicul nostru m-a trimis sa-i fac un coproparazitologic dar am de asteptat dupa rezultat si nici nu stiu daca va iesi ceva...Asa ca,m-am hotarat sa-i dau tinctura de propolis.Problema este-unde gasesc tinctura de propolis aici???Daca stie cineva un magazinel cu produse apicole sa ma anunte si pe mine,va rog!

SIMONA

Am gasit un site unde poti sa comanzi produse apicole si ti le aduce acasa din cate am inteles eu. Nu este foarte ieftin, dar daca nu ai alta posibilitate ai putea incerca.
Claudia si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Mihaela,esti o scumpa dar deocamdata mai incerc,poate-poate reusesc sa-l gasesc pe aproape...
Claudia,trimite-mi adresa ca sa vad ce preturi au!
Multumesc!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Simona, ai incercat la magazinele tip "Plafar" de pe aici (alea cu produse naturiste)? Cred ca au si produse apicole, nu sunt sigura, dar merita incercat.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Spune-mi care sunt magazinele tip "plafar"ca eu habar nu am!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

quote:

Spune-mi care sunt magazinele tip "plafar"ca eu habar nu am!

SIMONA

Cred ca se refera la magazinele "naturiste". Loblaws are o sectie de genul asta in cadrul magazinului, parca "Nature"ii spune.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:

Claudia,trimite-mi adresa ca sa vad ce preturi au!
Multumesc!

SIMONA

Scuze, am crezut ca am pus adresa. Iata-o mai jos:

http://www.natura-online.com/index.html

Se vede ca sunt obosita

Claudia si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

M-am uitat si eu pe site. Preturile nu ar fi mari dar e scump sa ti le livreze. Cred ca gasesti mai ieftine aici.
Simona, nu stiu exact cum le zice la magazine alea tip "Plafar" dar sunt de genul naturiste. Spre exemplu stiu unul in Yorkdale Mall care se cheama "Nutrition House".

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by clau07
Se vede ca sunt obosita

Claudia si Alexandra

Claudia, ce-ti face minunea?cum a fost la nastere?a asistat taticul? cum te simti tu?

Mergi la inceput