Mamici si tatici din Elvetia - partea 2
Raspunsuri - Pagina 7
cami1974 spune:
Giny, o intrebare tot mai am. Daca venim, sa aducem ceva? Sau pot ajuta cumva?
Un weekend placut tie si la toate celelalte fete
lorelei_19 spune:
Hehei, fetelor, o sa ne petrecem pe cinste, nu alta! Cami, de obicei fiecare aduce cate ceva, cam ce poate el sa faca- o salata, o prajiturica, etc. E mai simplu asha si mai convenabil pentru toata lumea. Cred ca asha o sa fie si acum. Bineinteles ca se stabileste dinainte cine si ce aduce.
Danielutza, eu sunt o mare fan-a a Tesin-ului! tu pe unde stai exact? orasul meu preferat e Ascona, apoi Vira-Gambarogne unde merg des, sa nu mai spun de Vale Verzasca sau Bosco Gurin! Hmmm, o frumusetze! sau Lugano! nu ma mai opresc :)
Poate data viitoare ne intalnim in zona ta, ce spui, ne primesti? mai schimbam si noi aerul asta de aici cu cel din partea italiana.
Iren, ce mai face Bogdanelu? s-a apucat de dormit? Adela, Julie s-a mai linistit sau chiar e nevoie sa vin s-o iau cateva zile la mine? (ash pupa-o pana n-ar mai putea :)). Giny, cum mai e la tine? s-au mai linistit apele? ai fost extraordinara cu Teodora, stiu ca nu ti-a fost ushor atata armata de oameni sa gazduiesti la tine, dar te-ai descurcat de minune!!
Lauraomar, tu pe unde mai umbli? ia mai da-ne raportul cand pleci si cat stai, ca sa stim si noi! si bineinteles, o vacanta minunata iti urez!
"Daca dragoste nu e, nimic nu e".
iren spune:
Bey, io-te ca veni Lorelei din vacanta! Cum fu ferienu, cumatra? Vezi, sa ne dai si noua poze, da asa, mai fuguta, nu peste 2 luni!...
Bogdanelu s-a potolit, doar ca dimineata se scoala pe la 6-7, isi ia bagajul, respectiv bibe, suzi si pernuta, si se instaleaza la mine-n pat...Eu am niste probleme ingrozitoare cu hemoroizii, asa ca diseara, dupa ce ajunge mama, ma duc direct la Unispital, la clinica, ca nu mai pot nici in picioare sa stau...
lorelei_19 spune:
Mei, ferienu fu obositor, nu gluma! da acu ma relaxez, sunt socrii la mine . Nu, pe bune ca ma bucur ca au venit. A ajuns mama ta, Irenush? Cum mai e cu hemoroizii? e chair asha de rau? off, asta-ti mai lipsea! abia astept sa-mi vad miercuri finutzu! ce repede a trecut timpul! parca mai ieri i-am taiat motzu'...
Adelush, ti-au venit parintii??? esti tare fericita, asha-i?
"Daca dragoste nu e, nimic nu e".
lauraomar spune:
Prezenta la raport !!! Fetilor eu plec in vacantza pe 2 august ,cu Omar ,putzin asa prin italia nu departe ,si de acea ma gindeam sa facem o lista ,cine si cum vine pe 21-august in Affoltern la "PETRECEREA AUGUSTILOR ".
Lorelei cred ca idea de a veni fiecare cu ce poate , nu este deloc rea.
Lauraomar 5 persoane.
Eu ma pot angaja la racoritoare ,si tot ce este mai greu de carat ,ca tot stau asa aproape ,dar asta nu inseamna ca asa va trebui sa ramina ,daca doreste si altcineva sa se ocupe de bauturi racoritoare ,nu este nicio problema ,pot aduce ,sau face orice.
Teodora pleca duminica, la 09:40 are zborul ,cine vine la aeroport ? Eu voi fi acolo .
Totul este bine cānd se termina cu bine !
Laura
Coccinelle spune:
Fetelor,
A plecat printzesa Teodora, azi dimi la 10 ca a avut avionul o īntīrziere la plecare de 15 minute de care ne-am bucurat foarte mult
pentru ca din cauza unei īncurcaturi cu biletele a trebuit sa mai asteptam pe la ghisee.Dar pīna la urma totul s-a rezolvat si dupa īnca o peripetzie cu o geanta uitata de Carmen la checking īntr-un carucior de bagaje, au reusit sa urce īn avion.
Slava Domnului, Teodora a suportat foarte bine zborul si acum sīnt la Bucuresti!Mīine pleaca la ele acasa dupa ce trec pe la un dc. pediatru nutritionist.
Cami, Ana ti-a raspuns deja la īntrebare, fiecare aduce cīte ceva: o salata, o prajitura, ceva de rontait(alune, chips. etc.), ceva de baut.Si cum avem posibilitatea sa facem acolo grill cel mai bine e ca fiecare sa-si aduca atīta carne cīta crede ca o manīnce.
(carnea fiecare pentru el)
De ajutat prea mult nu e.Totul o sa fie buffet, farfurii, pahare si tacīmuri de unica folosinta.
Sa nu uiti sa iei cu tine multa voie buna si un fatza surīzatoare-ca sa nu faci nota discordanta!
Fetelor
Sora Olivia (care a venit īn vizita la noi)fumeaza si
nu si-a adus tigari suficiente.Cine cunoaste pe cineva care vine curīnd īn CH si i-ar putea cumpara niste tigari din RO?
Grosse Belohnung!
Nu pot sa pun nici un Smile...Īmi zice ca "Die Seite kann nicht angezeigt werden".
Va pup
Giny
(carnea fiecare pentru el)
Adela spune:
Salut
Au ajuns si parintii mei aici (si cu fratele meu desigur). Suntem ocupati cu plimbari si cu vizitele.... si nu ma mai satur sa stau de vorba cu mama. Asa ca vin mai rar pe aici.
Buburuza >daca spuneai mai din timp iti auceau ai mei tigari.
Laura>Da da eu vin pe 21 august: 3 persoane trece acolo pe lista aia lunga.
Nu m-am gandit inca ce sa aduc. Va spun eu nici o grija.
Va pupici pe toate.
~~Adela & Julia
cami1974 spune:
Intrebare:
cum e cu muzica pe 21 august? Eu mi-am tras din internet o gramada de mp3 cu muzica romaneasca, noua si mai veche? Sa aduc cateva CD-uri sau nu e nevoie?
Pupicuri
lauraomar spune:
Cami muzica este bine venita.Care mai avetzi pe acasa muzica luatzi-o cu voi ,orice stil ,numai romāneasca sa fie...
Totul este bine cānd se termina cu bine !
Laura