inseminare artificiala [IAS] 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Stiam ca Utrogestanul se da pentru scurtarea ciclului , adica pentru asta l-am luat eu si a avut si efect (aveam deficit de progesteron) .

Floran cu cine ai facut inseminarea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Anis,

Niculescu inainte de inseminare, face si test postcoital?? Eu abia acum am la el si nu stiu cum procedeaza. Thx

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Lauras

Ai si tu probleme de ai facut stimulare?
Eu o sa fac prin toamna dar schema de baza este cu cel putin 10f puregon de 50UI si in functie de cum decurg lucrurile -monitorizarea eco si analizele hormonale vor fi mai multe, sau la tine era mai mare puregonul folosit-UI?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nicole..si eu am vrut sa fug cand m-am dus primele dati la Niculescu...dupa care mi-am schimbat radical parerea, si asta dupa ce ajungi sa-l cunosti...eu de-a lungul anilor ,am dat nas in nas cu multe vedete de pe la noi , in apartamentul ala..
Pt inseminari, prepararea spermei se face intr-o camera alaturi...Stii ce inseamna prepararea spermei? O centrifuga..solutie si un microscop sa-i aleaga...deci nu e nimik complicat...deci peste tot e la fel..
Fiv..se face la spital.

Andruzza...daca ai nevoie de poscoitala iti face...poti chiar tu sa-i spui ca vrei asta...dar daca faci inseminare, nu e nevoie de el!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Ana,

in principiu faci stimulare la IUI pentru a avea mai multe ovule care sa intre in hora cu . Fiolele de puregon erau tot de 50UI si nu a fost nevoie decat de 5. Eu cine stie ce probleme nu am, doar un ciclu mai neregulat si ovare micropolichistice.
Pe ciclu natural sunt mai mici sansele de reusita la inseminare.

Bafta in toamna!

[/quote]

lauras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

De ce ar fi mai mici sansele de reusita la ciclu natural ?
Laura tu cand ai facut inseminarea ?
Eu am un ovar micropolichistic si mi-a zis Denisa Protopopescu tot de la Medsana ca nu poate sa-mi faca inseminare fara laparoscopie inainte si ca o stimulare mi-ar putea transforma microchsiturile in chisturi.
Paula .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

quote:
Originally posted by psj

De ce ar fi mai mici sansele de reusita la ciclu natural ?
Laura tu cand ai facut inseminarea ?
Eu am un ovar micropolichistic si mi-a zis Denisa Protopopescu tot de la Medsana ca nu poate sa-mi faca inseminare fara laparoscopie inainte si ca o stimulare mi-ar putea transforma microchsiturile in chisturi.
Paula .

Buna dimineata dragutelor,

Paula, pe ciclu natural in mod normal se elibereaza un singur ovul, la stimulare pot fi 2,3 ovule, depinde de organism, deci mai multe tinte pt. micuti. La monitorizarea eco se vede cum cresc foliculii, la mine nu au fost probleme cu microchisturile si am facut 3 stimulari. Acum depinde si de cum arata exact la tine, la mine sunt destul de putine si mai mult pe un ovar.
Inseminarea am facut-o acum 18 zile, dar testul b-hcg il fac abia peste 10 zile, asa ca in pana atunci nu imi ramane decat sa ma rog si sa sper ca o sa fie bine.

O zi racoroasa va doresc,

lauras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Anis,

Multumesc frumos!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

PSJ
Inseminarea am facut-o la Gilesti cu Dr. Niculescu, dar nu a avut nici un rezultat.Pote cineva sa-mi spuna ce parere are despre Dr. Suciu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

dEspre Dr. Suciu, pot sa-ti spun ca nu mi s-a parut un expert in probleme de infertilitate. Apeleaza la metode invechite, tratamente cu o gramada de antibiotice si antiinflamatoare, instilatii, etc, In fine, metode destul de empirice. In rest, comunca bine cu pacientele.

Pupici Musete

Mergi la inceput