inseminare artificiala [IAS] 9
Raspunsuri - Pagina 2
anis spune:
oricand Nicole...
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
DianaM spune:
Fetele care ati facut inseminare la Medsana aveti idee cam la cat ajunge costul final ? Adica tratament + procedura + ecografii + altele .
inapopescu spune:
diana, eu am facut inseminare la giulesti anul trecut si m-a costat 1800000 inseminarea si daca mi-aduc bine aminte am facut o fiola de pregnyl- 250000 lei iar echo e gratuita la spital. Acum luna asta o sa fac fiv tot la giulesti. Pupici
Floran spune:
Voua la inseminare vi s-a cerut spermograma ? Mie nu. Dupa inseminare am constatat ca aceasta nu era buna. Voi ce perere aveti ?
inapopescu spune:
noi la inseminare am facut spermograma la giulesti iar in dimineata inseminarii sotul meu a trebuit sa recolteze sperma
lauion spune:
quote:
Originally posted by DianaM
Fetele care ati facut inseminare la Medsana aveti idee cam la cat ajunge costul final ? Adica tratament + procedura + ecografii + altele .
DianaM, inseminarea la Medsana, procedura in sine + testul b-hcg este 500 EUR. La asta se adauga medicatia, in functie de medic si de pacienta. Eu am facut 5f puregon (1.300.000 fiola ) + 3f Pregnyl (270.000 fiola) si tratament dupa inseminare care mai este si acesta in jur de 1.500.000.
Ecografiile le-am facut la Pantelimon (2 eco), dar daca vrei preturile de la Medsana intra pe www.medsana.ro .
Bafta!
lauras
Monica-Elena spune:
Lauras, Ancar ti-a facut inseminarea? Care este problema ta de ai ajuns la inseminare?
Monica
lauion spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
, Ancar ti-a facut inseminarea? Care este problema ta de ai ajuns la inseminare?
Monica
Da Monica, inseminarea am facut-o cu prof. Ancar. Problema noastra e oligoastenospermia si pana la FIV am zis sa mai incercam cu inseminarea.
Apropos, stiti cumva daca Utrogestanul si Pregnylul facute in faza luteala prelungesc ciclul?
lauras