Israel...
Raspunsuri - Pagina 8
sara18 spune:
, alaturi de voi si ma bucur sa vad cat sunteti de active!imi pare rau ca nu am scris in ultimul timp, de citit v-am citit cu mare interes asa ca sa stiti nu v-am uitat. eu nu m-am simtit prea bine o perioada, acum vad ca ma simt mai bine.
Izzy , Sara este numele meu real. cand vreti sa plecati in romania?
Saphir,ma bucur sa aud ca e bine bebica si sper ca si tu de altfel si sper deasemenea sa ai fetita.da, asa e , albumul e pe " privat" dar daca vrei il deschid sau iti trimit, cum vrei.
Iulia,unde locuiesti aici? cum a fost in romania? de unde esti din ro?
Va pup
Sara si 18 sapt.
saphir spune:
Fetelor, vroiam sa va urez "shana tova ve metuca, hag sameah" si sa auzim numai de bine in noul an.
Voi ce mai faceti? Ce fac copilasii, burticile???
Va pupam.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Yael spune:
Hag Sameah... Cu intarziere.. Ce a avut site-ul de n-a mers!?
Si acum fetele... am o veste... Se pare ca sunt DIN NOU cam in 6-7 saptamani... Mi-am facut testul si iese cu doua liniute... E.. pozitiv... Nu era programat (ca Yael) si ce sa zic.. Nu ne asteptam... In curand o sa ne ducem si la doctor sa stim sigur ce si cum... E, cam atat pe scurt... Mai vb. noi despre asta...
Sara, in RO vrem sa ne ducem in Decembrie... Undeva intre 11Dec.-03Ian. O sa ne facem pasapoartele acolo, care se pot elibera si in regim de urgenta (3 zile parca....)....
Mai vb. fetelor, mi-a fost dor de voi... Va pupic,
Cu drag,
Izzy @Yael (9 LUNI)
saphir spune:
Izzy, mazal tov, sa fie intr-un ceas bun!!!
Sanatate maxima. Ne inmultim, nu gluma, ne prieste aerul.
Daca mergi in .ro si vrei sa ii faci fetitei pasaportul, a senzatia ca ai nevoie de o hartie de aici, de la ambasada. Da un telefon la ambasada si asigura-te ca nu ai nevoie de nimic.
Numai bine la burtici si pupici
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
lilach spune:
Izzy,
pentru copiii nascuti aici (Israel) ai nevoie de certificat de nastere original, traducere legalizata si apostil (asta stie notarul ce este). In Romania insa vei avea nevoie de alte acte...
Noi am avut de nevoie de acte facute la avocat ca noi sintem parintii si sintem de acord sa-i facem pasaport romanesc (asta ca sa nu cumva sa facem contrabanda cu copilul nostru ; cerificat de nastere al meu, al sotului, certificat de casatorie si nr. de buletin (asta este cam greu de primit - noi am asteptat cam mult si pina la urma i-am facut la socrul meu, ipui coah = imputernicire ca sa scoata el actele.
Acum imi aduc aminte ca a trebuit sa-i facem si ei certificat de nastere romanesc....altfel nu vroiau sa-i faca pasaport...
Daca nu ai inteles poti sa ma contactezi pe yahoo.
Pupici si felicitari
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
sara18 spune:
Shana tova! cu intarziere!ce mai faceti ? eu am fost putin plecata din tara si activitatea aici e in toi. vad ca ne inmultim si asta e bine.
Izzi, sa fie intr-un ceas bun!!!sa ne tii si pe noi la curent .sarcina usoara!!!
Saphir, ce m ai faci? am incercat de cateva ori sa sun la tine si nu raspunde nimeni. ti-ai schimbat nr.-ul? sper ca esti bine si te astept cu vesti.
numai bine la toate fetele.
Sara si 20 sapt.
Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103
Yael spune:
Saphir! Din intamplare, cand am postat la mine (Bebelusi- Oct.Nov.Dec.), am vazut deasupra ca tocmai ai scris la 'Bebelusii tai' si am citit si eu ce-ai scris si am vazut TORT DE MERE!!! Vreau si eu reteta, te rog... Eu in viata mea n-am facut prajituri (nu prea le am cu astea), insa imi este pofta....!!! Si soacra mea facea un tort bun cu mere...
In leg. cu pasaportul romanesc pt. Yael... Am nevoie de o hartie de la ambasada de aici pt. a-i face pasaportul in RO?
Saphir! Cum o sa ne descurcam noi si cu burtica si cu bebe? Apoi si cu bebe, insa si cu bebe mic-mic!? Of... Pe voi va ajuta cineva? Noi suntem singurei-singurei... Stam pe rand cu Yael.. Eu lucrez dimineata si sotiorul dupa-amiza pana la 11-12.. noaptea....
lilach -deci in RO imi trebuie certificatul de nastere a lui Yael? Si certificatul de nastere romanesc? M-am gandit eu ca trebuie sa-l obtin cumva si pana-ntr-un an, ca apoi e cu sipur! Si te referi la buletinul israelian, nu? Ca altul n-am.....
Trebuie sa plec acasa...
Mai vorbim maine!
Cu drag,
Izzy @Yael (9 LUNI)