Israel...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Din greseala nu am terminat mesajul si l-am trimis!
Ahhhhhhhhhh era sa uit, avemDavid la Cel de Sus sa fie sanatos ceea ce va doresc si voua!
Pupici la toate !

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Sara, felicitari....deja stii ce va fi
Cate saptamani ai tu??
Nu am vazut ca m-ai sunat....probabil dormeam. De obicei, dupa amiaza, daca am timp, cand doarme Amos mai fur si eu un pui de somn.
Abia astept sa vad si eu ce e BB al meu...cu toate ca eu presimt ca e fetita , dar oricum, ce ar fi, sanatos sa fie. Pe 30 merg la US, dar nu cred sa se vada, e prea devreme. Am numai 12 saptamani.
Pupici maximi la burtica

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Fetelor, ce mai faceti???
Sara, cum te simti??
Eu stazi am programare la US. Abia astept
Yael, am vazut postarea ta si am sa iti raspund aici.
La botez, nasii trebuie sa cumpere lumarea copilului, sa o impodobeasca cu flori si sa ii puna ceva la lumanare, un prosop, ceva. Mai trebuie sa plateasca la biserica si sa ii cumpere copilasului imbracaminte "de la piele', adica: chilotei, maiout, body-uri, costumase, papucei, pijamale, prosop de baie si ce mai vor nasii. Tot nasii sunt cei care cumpara pentru preot un prosop si un sapun, cu care preotul se spala pe maini si care ii raman lui.
Cred ca nu am uitat nimic, daca imi amintesc ceva, iti scriu.

Daca o sa vrei, am sa iti scriu cum decurge intreaga ceremonie de botez, de cand pleci cu copilul, pana te intorci acasa.

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

va pup, dragelor!
eu ma simt ceva mai bine zilele astea , am inceput sa mananc mai omeneste si sa nu mai dau afara si ma incanta foarte tare. sper ca am scapat de greturi si de acum sa ma misc mai vioi.
voi ce faceti?
Izzy, ce face Yael? ai rezolvat cu pasaportul si cu restul?
Saphir, ce ma bucur pt. tine !Cred ca ai fost tare fericita sa te intalnesti iar cu micuta!!astept sa imi spui cum a fost. ai facut si eco? eu sunt in sapt. 17 intrata si ieri am fost sa imi fac triplul test si acum astept rezultatul(ma rog celui de Sus sa fie bine).
va pup si va astept ccu vesti!!!!!!!
16+ sapt

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Sara, am fost ieri la US. BB, dupa UM are 12 saptamani, dar la US se vede de 14+. Statea cu manuta in gura
Am incercat sa ma uit si eu pe albumul tau, dar probabil l-ai selectat pe "privat" si nu se vede.

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Fetelor....

Of.. ce zile obositoare am la servici.. LAHATZ, LAHATZ, LAHATZ...
Saphir (asta e numele tau adevarat!?) am facut cautari vineri si NIMIC NIMIC! Nici macar cu fructe n-am gasit (bine, aveau doar cu mar, insa lui Yael nu-i place...). Nu stiu ce se intampla cu fabrica asta.. Imi pare rau...
Saphir, deci ai 27 ANI! Pt. ca asa si eu as avea 29... pe care ii fac tot in noiembrie... Yael s-a nascut de ziua mea...
In ceea ce priveste pasaportul romanesc... am zis ca mai bine nu... Plecam cu cele israeliene (de fapt doar Yael si sotul, ca al meu pasaport mai are...) si le schimbam in RO. Aici dureaza 4 luni si vor NIS700 de pasaport!!! Mi s-a parut exagerat! Plus sa merg pana in Tel-Aviv, acte... Vedem in RO.
Saphir, din cate inteleg, nu prea vrei sa fie fetita!?

Sara (asta e numele tau adevarat!?), felicitari pt. baietel!
Sara si mie imi place mult numele de Yael... Adevarul e ca-mi place mult de Yael Bar-Zoa si dupa ea am pus numele lui Yael... Si Clara e ceva de genul dupa bunica sotiorului, insa si pe mine ma cheama Clara... Ma cheama de fapt Isabella (insa prietenii imi spun Izzy), Isabella Clara.

Va doresc multa-multa sanatate... Mai vorbim...

Cu drag,
Izzy @Yael (9 LUNI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Saphir, Sara (ca deocamdata numai noi ne scriam, sunteti bine!?

Cu drag,
Izzy @Yael (9 LUNI)

Mergi la inceput

Izzy, noi, multumim de intrebare, suntem bine...doar eu obosita atat din cauza sarcinii cat si a nesomnului....si sigur ca vreau sa fie "fititza"!!!
Eu am gasit la super-ul de langa mine borcanele cu fructe...diverse. Pentru legume, trebuie sa merg in alta parte si in afara de legume cu vita sau pui, nu au alte sortimente. Cam slabut, dar tot e bun, decat nimic.
Daca mergi cu pasaport israelian in Romania, ai nevoie de viza, 188 NIS/ persoana (parca atat era).Oricum, in Romania sa schimbi pasaportul dureaza 1 luna, aici 3 si intr-adevar nu merita banii de-i platesti aici si serviciile sunt mizerabile la ambasada.
Pupici la toate fetele noastre.
Pe unde sunteti???

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

mama ce active sinteti voi mai fetelor!!!!adevarul e ca am mai scris dar din cauza ca nu eram logata n-am putut trimite si scrisesem o gramada,iar s-o iau de la inceput n-am avut chef asa ca am renuntat.vad ca sinteti de destul de putin timp aici, eu sint de 15ani dar cu inima n-am fost niciodata aici. am fost acum in rom. si am simtit ca am renascut.vad ca va agitati cu gerberul .cea mai buna mincare e cea proaspata. am incercat si eu gerber lui dori dar vomita tot timpul si am renuntat. fructele i le faceam tot proaspete si sint mult mai gustoase. ce mai faceti de altfel? vad ca ajutati serios la cresterea populatiei.spuneti-mi si mie daca stie cineva nr. lui anca(krissias) sa mi-l trimiteti si mie pe privat caci m-am intilnit cu ea in aeroport si m-i l-a dat insa nu stiu unde l-am pus. mersi si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

am uitat sa va spun ca in leg. cu pass ca m-i l-am facut in rom acu cind am fost. a costat 900000 de mii.atit ca daca nu ai o piluta stai acolo de t-i se face rau. noroc ca mi-am pus antenele in priza si dupa program am depus actele iar de luat m-i l-a scos frate-miu ca i-am facut imputernicire. acum is mindra cu el.pt. copii e mai greu ca ititrebuie certificat tradus dar o sa l-e fac si lor.

Mergi la inceput