Israel...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Tot eu...

Sara, acum am vazut ca intrebi si de hrana, cosmetice... Pana pe la 6 luni (am inceput cu diversificarea asa incet, pe la 3 luni), Yael a mancat numai borcanase de la Gerber, care sunt super! De fapt si acum mai mananca, insa numai fructe (asa, ca desert...). Sau cand mai plecam pe undeva... Astea le cumpar numai de la SuperPharm! La fel si cosmeticele!

Gata, la lucru acum !

Cu drag,
Izzy @Yael (8 LUNI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Yael, la Gerber tu ai gasit legume?? Ca eu in afara de un singur fel de legume, cu carne de pui nu am gasit...si crede-ma, tot caut.
Uneori ma bate gandul sa sun la fabrica si sa comand de acolo. Tu de unde luai?
Sanatate maxima, puiutzei

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by saphir

Yael, la Gerber tu ai gasit legume?? Ca eu in afara de un singur fel de legume, cu carne de pui nu am gasit...si crede-ma, tot caut.
Uneori ma bate gandul sa sun la fabrica si sa comand de acolo. Tu de unde luai?
Sanatate maxima, puiutzei

Pai stai sa-mi aduc aminte: pui, curcan, carne de vita si astea cu: legume, spaghete... si nu-mi mai aduc aminte... Adevarul e ca nu mereu gaseam si cand gaseam, cumparam.. nu gluma... Insa ii rugam mereu sa comande, insa uneori imi spuneau ca nu au cei de la fabrica... Si asta e lege pt. toata tara.. adica nu exista ca SuperPharm din Tel-Aviv sa aiba si din Haifa nu.. Ce au, au toti (acum depinde si cum le ramane pe stock...). Insa asa mai poti gasi la Hiperneto sa zic (sau Mega...), insa e mult mai scump si vechi (ca nu prea cumpara nimeni...).
Sa vezi pe site la Gerber ce gama variata au... Insa aici nu gasesti nimic.. Ce mi-a placut mult erau Finger Foods -primii biscuitei... http://www.gerber.com/prodcat?catid=612 si multe altele.... Mai vorbim...

Cu drag,
Izzy @Yael (8 LUNI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ma bag si eu printre voi, dragutzele mele.
Iulia Grosman mie mi-ai trimis PM sau mai e vreo Anca pe aici. Credeam ca sunt unica. Oricum, daca era pt. mine, nu l-am primit.
Va invidiez un pic ca sunteti acolo. Mi-e tare dor de Israel. Probabil ca voi, cele carora va e dor de tara, ma invidiati pe mine ca sunt aici.
Vreti sa stiti cum mai pe aici? A...nimic deosebit...mai explodeaza cate un tren, mai sunt inundatii, se mai repar niste strazi...chestii d'astea!
Eu am stat vreo 3 luni in Natania si pe urma in Ramat-Gan. Ce-as mai trage o vizita pe acolo.
Pupici de la mine, pentru voi toate si chiar daca nu locuiesc acolo...ma bag si eu printre voi.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Multumesc pt. 'Sanatate maxima, puiutzei '

Cu drag,
Izzy @Yael (8 LUNI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Yael, sa iti traiasca puiul si multa sanatate!merci frumos pt. informatii, totusi as vrea sa te mai intreb unde este Motzetzim, chiar nu am idee unde ar putea fi?la fel si Shilav.dupa cum vedeti sunt cam aeriana cu magazinele de acest gen.
Anca, sti, cand esti aici vrei acolo si cand esti acolo vrei aici.eu una nu pot sa iti spun cum e pe aici ca daca ar fi dupa mine ti-as insirui numai de-alea rele( nu dati cu) fiind sub influenta dorului de romania , asa ca ma abtin. oricum poate reusesti sa vii totusi sa simti pe pielea ta.
Saphir,tu ce mai faci ? totul ok cu Amos?
pupici la toate

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Fetelor, mie imi vine sa fug din tara asta
De 2 luni caut borcanele cu legume, ieri m-am dus la un mare super din Tel-Aviv si am gasit un singurborcanel de legume cu carne de vita pe care Amos l-a ras astazi si sunt oarecum disperata ca nu stiu ce sa ii dau maine.
A fost al meu barbat, la o farmacie in Yafo, unde este o doamna romanca si a intrebat-o daca nu poate sa comande si a zis ca din cate stie ea, fabrica are ceva probleme...sau nu stiu ce.
Yael, eu am batut fiecare super ce exista in Tel-Aviv, mai mic sau mai mare...si nu gasesc... Tu de unde luai, exact??
Doamna de la farmacie, a zis sa ma duc in Hulon, poate am noroc...din cate stiu eu, mai este un super mare si in Rishon. Noi nu avem masina, asa ca trebuie sa ma trambalesc cu taxiul...
Nu ca ar fi asta problema, dar macar sa gasesc ce imi trebuie.
Spuneti si voi...ce sa fac????

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

saphir, spune-mi te rog cum se numeste exact produsul pt.ca eu am sa ies afara si am sa ma uit pe aici pe la mine daca au si cu cea mai mare placere ti-l iau eu.dar vreau sa stiu numele produsului si cate vrei.
te pup!
Yael, ce mai faci ?

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Sara, eu caut borcanele cu legume, shlav 2, de la Gerber. De fapt, legume simple am mai gasit, dar vreau legume cu carne de pui, de curcan si de vita.
Daca esti in super, da-mi un apel si te sun eu.
si multzam fain. Daca ai gasi, ar fi super.

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Mergi la inceput