Israel...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Ufff...feciorul meu nu vrea sa doarma, iulia si eu sunt franta. Are chef de joaca, dar e si foarte agitat. E din cauza dintisorilor, cu toate ca i-au spart gingia, banuiesc ca inca il doare.
Eu ma simt binicel, e loc si de mai bine
Maine pleci, ha?? Ce chef!! Sa aveti distractie placuta

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

mersi mult.intreaba la farmacie ca e un gel care se pune pe gingie sa-l calmeze.eu nu i-am pus dar prietena mea mi-a spus ca i-a ajutat.te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Buna dimineata! Ce mai faceti dragutelor?Saphir, tu ce mai faci cum te mai simti? Bebeii? tuturor celor care merg in vacanta : petrecere frumoasa si vreme buna !!!!!!!!
Sa ne auzim cu bine
Va pup
Sara

Mergi la inceput

buna seara fetelor! nu va mai merge internetul?

sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

fetelor m-am intors.a fost super,super ,m-am intilnit si cu anca,acum ma pregatesc sa plec la munca dar o sa va povestesc mai tirziu.ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Iulia, bine ai revenit!!!
Sara, ce mai faci??? Ce face puiutzu din burtica?? Cum te simti?
Restul fetelor, pe unde mai sunteti??

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Iulia, bun venit si asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Saphir, merci de intrebare, ma simt bine dar din pacate vesnica mea problema cu greturile( bineinteles mai rar). chiar azi am intrat in 15 sapt. si astept sa vina 1 sept. sa merg la US sa il mai vad pe bebe si cine stie, poate imi spun si ce este sau.tu ce mai faci ? cum te mai simti? ce face ? dar bebe mic?

Apropo, cine imi poate recomanda un magazin mai ieftin cu articole pt. ? ex. mobilier, hrana, cosmetice ( rishon le zion, tel aviv si imprejurimi)?
si chiar asa, ce se intampla de nu mai dati un semn? sper ca sunteti ok si vesti numai de bine sa auzim.
15 sapt.

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Sara, eu am noroc, am scapat de greturi...dar am arsuri la stomac. Amos face bine, creste, am fost astazi la vaccin...acum astept sa vad daca nu face febra, ceea ce nu sper, ca data trecuta am ajuns la urgenta. Am fost si eu la medic, daca te uiti la albumul nostru, ai sa vezi ca am pus si pozica cu primul US, cu samburica din burtica. Eu am intrat in saptamana a 10-a.
Legat de magazin, parerea mea e ca articolele de BB, mai ales mobilierul nu ai sa il gasesti prea ieftin. Hainute eu i-am cumparat lui Amos de la Fox Baby, mie mi se par preturile bune, mai ales acum ai o gramada de reduceri plus ca marfa e de calitate. Garantat. Mai au lucrusoare dragute si la Fila, dar nu atat de frumoase la ca Fox. Cateva body-uri de toate zilele i-am cumparat de la un magazin de langa mine cu 10 shekeli/buc.
Cosmeticele i le-am cumparat din super farm. Daca o sa vrei, o sa vb la telefon si odata cand ai timp, poate ne vedem si te duc la un magazin langa mine cu articole pt BB-i.
Pupici la toata lumea.

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Ce mai fac fetele? Ca liniste pe aici prin Israel!Noroc cu Saphir care mai da un semn de viata ca m-as simti tare singurica pe aici
Saphir, multa sanatate lui Amos si nu numai!sa iti traiasca samburica, am vazut-o in si cred ca esti tare mandra de ea!sper sa te simti mai bine si sa iti dispara arsurile pt. ca stiu, placut nu e deloc.eu azi am avut o cadere de tensiune sau de calciu , nu stiu exact, exact cand i-am luat primele lucrusoare lui bb, adica in magazin s-a intamplat si toata ziua tot ce am mancat am.dupa cum ti-am spus azi am fost la un mag. in mall si am gasit niste lucrusoare tare dragute si la reducere. in schimb daca ai chef si timp o data , ne putem auzi la tel(iti voi trimite nr. meu de tel prin PM) si stabili o intalnire pt. ca ma incanta ideea cu mag pt. bb-ei, mai ales ca dupa cum imi spui poti gasi si lucrusoare mai ieftine decat le-am gasit eu.
Merci frumos si ai grija de tine si de bb-ei!

La fel tuturor mamicilor, gravidutelor si celor in devenire .numai bine!!
15 sapt.

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Fetelor...
mai scriem si noi.... Ieri am fost la Tipat Halav si avem la 8 luni + 3w. 9,500Kg. si 75cm. Yael e tare plangacioasa acum, a facut si febra... saraca.. of.. cu dintii astia.... Nu se simte deloc bine, nu e in apele ei... Ce sa zic, trecem si peste asta!

Eu in general cumpar de la Shilav (mai ales acum, ca au reduceri... -ma refer la hainute). Au marfa super si comparativ cu Fox Baby, preturile sunt la fel! Camera lui Yael am cumparat-o tot de la Shilav, la fel si caruciorul -insa acum regret ca n-am cumparat din alta parte.. de la Motzetzim spre exemplu. E super magazinul, si au preturi foarte bune. Vineri i-am cumparat scaun de masina (de la Motzetzim), pt. ca nu mai incapea in cel de bebe... Ce scaun super am luat! Sunt foarte incantata de el! Deci, in concluzie de la Shilav merita sa cumperi hainute, iar de la Motzetzim restul: carucioare, mobila.. scaune etc. Si jucarii tot de la Shilav iau... De la Motzetzim numai haine sa nu luati, ca sunt taaree... urate! Asa, de zi cu zi se gasesc hainute de la firma 'Milk Baby' (pe la tarabe, sau magazine d-astea cu 2 NIS sau magazine mai naspa... sunt doar cu 10 NIS si calitatea e buna! Si nici urate nu sunt!).

Incerc sa inchei, am tare mult de lucru...

Pupici,

Cu drag,
Izzy @Yael (8 LUNI)

Mergi la inceput