Bebelusi din Apr 2003 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
mihuletu spune:
quote:
Originally posted by Cary
[Tanti cu pricina are 3 vile la curte,saptamana viitoare imi anunt venirea(caci am vorbit cu ea si mi-a spus s-o anunt cu cateva zile inainte),iar pretul e intre 400.000-500.000lei/noapte,sper sa-l negociez la 400.000 ca i-au 2 camere.
Poti sa-mi dai si mie nr. de telefon, te rog?
Ma laud si eu cu noi realizari: fii-mea a legat ieri prima propozitie. I-a spus soacrami-i "Tata mane tiiii" - adica tata vine maine cu masina. Si tot la capitolul realizari, ieri a facut prima data la olita caca:)).
www.sara.haihui.ro
Cary spune:
Mihaela scumpo nu mai sunt locuri,caci tanti cu pricina are camerele ocupate inca de acum o luna si ceva cand mi-am facut eu rezervarea,de aceea m-a rugat sa sun cu 5 zile inainte,caci in caz de renuntare mai are persoana pe lista de asteptare,asa incat daca nu mi-ai spus din timp,nu te pot ajuta.
Prietenii mei s-au intors azi din Eforie Nord si mi-au spus ca se gasesc fara probleme locuri de cazare la particulari,depinde de cat confort vrei si la ce bani,dar de gasit,se gaseste!
Noapte buna!
vlada spune:
Si noi ne pregatim sa plecam la mare !!!! Vom pleca vineri dimineata f. devreme, probabil in jur de 5 ca sa nici nu prindem soseaua aglomerata si in speranta ca Vlad va mai fi obosit si va mai trage un somnic in masina,ca tare-i lung drumul si se plictiseste...ca doar avem experienta de la 1 mai si ne intoarcem duminica seara,asa ca o sa avem ce povesti.Si speram din suflet s-avem vreme buna si sa fie apa calda ca tare-i mai place sa se balaceasca ....nu-l mai putem scoate din piscina ! Pana atunci week-end placut si pupici
Andreea si Vlad
tuchi spune:
Si noi ne pregatim de concediu, adica eu!
Miine e ultima zi de munca si abia astept sa se termine ca ma lasa toate puterile.
Asa incit, am vrut neaparat sa va salut si sa va urez toate cele bune. Concediu placut cu vreme buna sau/si liniste si sanatate
la alegere.
O sa revenim cu vesti si poze noi in 16.08 ca pina atunci avem programate nenumarate activitati si treburi importante pt natiune.
Va .
mihuletu spune:
vlada si tuchi, concedii placute si odihnitoare.
si eu mai am putin si simt ca ma apuca batzul, deci abia astept sa intru in concediu.
ce mai fac puiutii vostri?
www.sara.haihui.ro
Dy spune:
Concediu placut Vlada si Tuchi. Sa aveti vreme super!
Si lui Cezar ii place la nebunie in piscina. Cand vrem sa-l scoatem afara plange de mama-mama. Noi plecam pe 18 august in Jupiter la Majestic, dar nu ne facem griji prea mari pt. ca este a doua oara cand cezar vede marea. Noi am fost si anul trecut, tot in august. Cezar avea 5 luni si la mare i-am inceput diversificarea.. Si eu abia astept sa-mi iau concediu, dar mai am de stat 2 saptamani fara asta.
Va pup!
Dy - mami de Cezar si sotie de Danut
http://community.webshots.com/user/dienuta101
Cary spune:
Concediu placut si distractie pe cinste pentru cele ce se pregatesc de vacanta,abia asteptam sa va intoarceti si sa ne povestiti ce au facut puiuti!
Noi plecam miercuri asa ca acum suntem la faza de bagaje,liste si listulite ca sa nu uitam nimic,ne vom intoarce pe 11 august cand vom da raportul,nu cred ca o sa am timp de vreun internet-cafe,desi ma bate candul in programul de somn al puilor,nu stiu inca si nu promit nimic,cine stie?!?!?poate merg.
Pana atunci s-auzim de bine si sa speram ca se incalzeste in W-E!
mihuletu spune:
venim si noi de pe 8, Cary, ne vedem pe plaja? va recunoastem dupa copilasi, jucarii si bunicuti??
www.sara.haihui.ro
Pico spune:
Dragi mamici va urez un concediu placut cu vreme frumoasa.Aveti grija la puiuti.....si va astept sa-mi povestiti cum a fost!!!!
Raluca si Ioana mica.
Laura B spune:
A sosit vacantaaa!!! Concediu placut la toata lumea!
Noi nu o sa plecam anul asta nicaieri, oricum nu undeva unde sa stam peste noapte. Andrei a schimbat serviciul de curand si mai are pana isi va putea lua zile libere, iar eu sunt in plin proces de cautare a unui job.
Diana nu a mai invatat multe cuvinte noi. Zice "uuu" pentru "unu", "tzintzi" in loc de "cinci", ("mama", "tata", "da", "tzine", "aaci" in loc de "taci" si "pa" - sunt vechi). A zis o singura data "atze jos" cand era in leagan si a vrut sa fie luata si coborata, insa cum nu s-a mai repetat cred ca a fost doar o intamplare.
Trebuie sa incep neaparat sa o invat cu olita, insa nu prea stiu cum sa o fac ca sa nu-i fie teama de ea; acum cand o asez pe colac, chiar si imbracata, nu stie cum sa se ridice mai repede. Cartile, ziarele sau revistele sunt total neinteresante cand e asezata pe "instrumentul de tortura". Daca ii mai dau cumva si diaperul jos, imediat o da in plans sfasietor...
Va pupicesc Trebuie sa merg sa-i pregatesc mancarica de dimineata.
Laura