Bebelusi din Apr 2003 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

A fost super...conditii f. bune de cazare,iar de masa ce sa mai zic ca te lingeai pe degete...chiar eram disperata sa nu ma ingras,dar nici nu puteam sa ma abtin. Lui Vlad i-a placut la nebunie si a fost cuminte,dar cum e el...are o energie fantastica care ne-a terminat. Erau atatea chestii noi si interesante ca vroia sa vada tot.... a pus mana pe iepurasi si le-a dat sa manance, a vazut porcusori de Guineea si broaste testoase de apa,care erau f. mari, magarus,cerb si caprioare,veverita, oi si cal.L-am si pus pe ponei unde a stat,dar cand sa-l si plimbe a inceput sa urle si n-am vrut sa-l fortam...Erau si o gramada de leagane + casuta copiilor plina de jucarii si cu un tunel pe care cred ca am pierdut cu succes cele mai multe calorii...
Am vizitat castelul Bran,care insa m-a dezamagit total, si pestera Dambovicioara unde chiar i-a placut. Ma gandisem ca o sa se sperie,dar nici gand...
Am urcat la 1400 si apoi la 2000 cu telecabina si s-a distrat copios...insa peisajul era dezolant...la 2000 pustiu,o cabana in paragina.
Acum asteptam marea...
Va pupam

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun,cu mare incantare, ca Vlad a mancat f. bine si a si gustst cam din toate bunatatile.
De dormit n-a prea dormit,dar,de, n-avea timp de pierdut,nu?! Sa speram ca recupereaza zilele astea...

Mergi la inceput

Haideti sa va povestesc de cea mai recenta pasiune a lui Vlad - ceasul de mana...Pt. ca nu am apucat sa-i luam unul pt. copii,i-a cedat taica-su unul de plastic. Ieri am ras de-am murit ca tinea numai in sus mana si n-o misca deloc...vreo 25 minute,dupa care cred ca a paralizat...si mi-a zis ,ma rog aratat,sa i-l scot ca nu putea sa dea mana in jos daca-l avea pus. Si nu vrea sa iasa afara fara ceas... sau sa se culce.... Azi s-a mai prins cum sta treaba si a inceput sa si foloseasca mana pe care il are si sa o si duca la ureche ca sa asculte. Si bineinteles ca i-am zis si cum face si se chinuie si el sa zica Tic-tac... e tare haios.
V-am pupat

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

draga ariel, eu spun ca ai facut bine ca ai demascat mascarada. probabil ca daca n-ai fi facut-o tu, parintii si-ar fi inscris copilasii la gradinita respectiva si si-ar fi dat seama de adevar intr-un anumit timp si l-ar fi retras.. timp si bani cheltuiti de pomana. eu acum ma gandesc serios daca merita sa-mi dau puiutul in cazul asta la gradinite particulare si cat trebuie prospectata piata inainte. si tot povestea ta ma face sa ma gandesc serios sa-mi fac o gradinita particulara cand o sa am o anumita varsta, la tara, o gradinita pur si simplu ecologica. in ce priveste partea cu pierdutul jobului, a salariului, a concediului... o sa vina soarele si pe ulita ta, sa nu-ti pierzi speranta. si eu am schimbat multe joburi pana l-am gasit pe asta de care sunt multumita. anisia o fi avand mai mult noroc decat tine?
pico, mergem la mare dar fara sara. o sa fie cumplit, o sa ne gandim toata ziua la ea, dar nu mai e mult pana la anul cand o s-o putem lua si pe ea.
cary, ai gasit loc de cazare la eforie unde sa te primeasca cu copilas mic? avem niste prieteni care pe tot pe unde au sunat au fost refuzati cu copil sau li s-a spus sa-si mai aduca perechi cu copilasi cu ei cat sa umple vila/palierul...
hehe vlada, are mare responsabilitate Vlad, sa aiba grija de ceasul ala.
acvi, alpinist fiu-tu, are grija de cura ta de slabire. venim si noi sa papam prajiturici, ca ne-ai facut o pofta...
Sara striga in continuare mai mult "tati" decat "mami", cei mai varstnici spun ca asta inseamna ca cere un fratior. asa ca am inceput si noi sa jucam constant la loto, poate ne permitem sa-i facem unul. Vocabularul ei contine "opata" de la "hop-asa" si Biaca - de la Bianca, o prietena de-a noastra cu aproape 2 luni mai mare ca ea. A facut o pasiune pentru posete, se baga toata in ele sa scoata tot ce gaseste. Sunt mandra ca ma recunoaste intr-o poza minuscula de buletin, cand o vede zice "mami" si ma pupa in poza, ca de-adevaratelea nu prea da pupici, e zgarcita rau. cea mai haioasa imi pare cand vreau sa o alung dintr-un "punct fierbinte" si ii spun "bāsti de-aici" pe un ton autoritar, o ia la fuga si spune si ea "bāti".

pupici, ca iar m-asteapta o zi plina

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Salutare tuturor,
Am fost mai mult pe drumuri in ultimul timp,deh mama lor de acte,dar acuma am scapat!UUFFFFF

Mihaela treba cu marea este aranjata asa ca stau linistita,nu prea inteleg de ce se face atata caz ca vii cu copilul cand la mare inca sunt locuri berechet si vremea poate face figuri oricand.

Acvi amenda a fost doar de 50.000 lei asa ca am scapat mai ieftin!

Ariel eu una te sfatuiesc inca o data sa dai numele gradinitei,ca acum nu mai ai nimic de pierdut,cred ca nici prin cap nu-ti trece sa te reangajezi la ei,dar cel putin mamicile or sa-ti multumesca ca le-ai prevenit!Eu una as incerca sa vorbesc cu ADMINU'si sa-i interzica publicitatea pe acest site!!!!!!
Nu-i admisibil ce se intampla acolo!

Vlada vad ca v-ati distrat nu gluma,bine ca n-ati avut probleme cu masa(indigestie,bubite si altele),ca de dormit recuperati voi!

In rest noi suntem bine,papam tot ce apucam si suntem foarte tandri cu mami si Rebecca,sa vedeti cand vine Rebecca sa ma pupe,imediat sare Axel si tipa sa-i faca loc si lui,ma i-a de gat,ma strange si ma pupa!
Mai nou incepe sa planga cand ma vede ca plec,dar e tare fericit cand ma intorc.
Pupici tuturor!pe curand.

Mergi la inceput

Tot eu.
Am si eu o intrebare asa ca o pun:

-Cu ce va mai cantariti copiii???

Cu siguranta ca de mult au trecut de cele 10KG cate arata cantarul de bebelini,asa ca acum cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cary, de angajat la ei nu ma mai angajez!!! eu sunt genul dintr-o bucata...daca am zis adio, pai adio ramane! inca nu dau nume, deoarece mi-e teama...ei au familii sus puse, bani garla, iar eu nu. nu vreau sa risc un proces. dar raspund la toate PM -urile pe care le primesc, dau numele lor, al gradinitei si al firmei, asta in caz ca va mai ajunge cineva sa ia contact cu ei. nu stiu ce s-a intamplat, dar ultima reclama a lor de la anunturi publicitare a disparut...mai au cateva anunturi cu "vand blugi", "vand canapea", "vand pampersi" (na! ca am mai dat un indiciu referitor la persoana:))) au ramas. insa, anuntul referitor la "gradinita de vara" nu mai este! ori l-au sters chiar ei, ori adminul...nu stiu.
ideea e ca am primit un PM de la una din mamicile care avea copilul acolo...si-a dat seama citind mesajul meu ca este vorba de gradinita la care ea avea copilul...nu stiu ce atitudine a luat, nu am mai primit raspuns de la ea...oricum decizia ii apartine in toataliatate!
mihaela, merci de incurajare. stiu ca e foarte dificil sa gasesti ceva bun de lucru...din pacate, in domeniul meu sansele sunt minime, insa nu disper sau mai bine zis, nu mai disper:) sunt tanara, sunt desteapta si modesta:))) si sigur exista undeva un loc si pt mine.
dupa experienta prin care am trecut cu dan, fratele meu, mi-am dat seama ca numai moartea si boala sunt probleme cu adevarat grave...
dar hai sa va mai zic ce face Piscotzica...
a inceput sa fie foarte afectoasa. pupa pe toata lumea, iubeste pe toti:oameni, catei, pisici, copaci, pereti:) azi pupa peretele si se uita foarte mandra la mine:)
nu mai stie ca noi suntem mami si tati...ne zice la amandoi "alo":))) stie ca noi suntem posesorii sursei ei de fericire...telefonul. cum intram pe usa, se repede la noi si ne imbratziseaza, apoi ne zice dragastos "alo".
alearga non-stop, culege pietre, pe care apoi le face cadou la copii, ii scoate ochii lui ringo, catelul meu, care sta la mama...se catara si sare peste tot:) e o fetita foooooaaaarteee cuminte:)
cary...uite cum o cantarim pe alexutza (cand nu mergem la dispensar): ma cantaresc eu singura, apoi o iau in brate si cu chiu cu vai o conving sa nu se mai agite:) , apoi fac diferenta intre cele doua cantariri...si iata greutatea aproximativa a Piscotului...
cam atat. va pup si noapte buna...la mine va fi cam alba, ca barbatu e plecat la o petrecere a firmei, iar eu stau pe net:) si-mi fac de cap:)

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Salut fetelor! Eu una sint cam "terminoiu" fara un motiv anume (dar cu cititul sint la zi).

Tare m-am mai amuzat de nazbitiile puilor.
Si Dragos mai are scintei din astea: am avut 3 zile la noi o pisica in plus fata de ciinele nostru care fiind un schnauzer de fiecare data cind papa sau bea apa ii stergem barba. A umblat elefantul meu 15 min sa stearga pisica la bot dupa ce a baut si ea apa. N-am reusit sa-l conving ca ea se sterge singura.
Uite asa ne amuzam si ne toata ziua. Si crizele sint zilnice asa incit ma straduiesc din rasputeri sa nu cedez, sa-mi pastrez calmul si explicatiile blinde. Ca si povestile nesfirsite, cu explicatii si detalii despre tot ce vedem si spre care arata cu mina si face ii. Daca eu ii povestesc toate bune, daca nu ...... puiul se plictiseste. Partea proasta e ca doar mama intretine conversatia puiului ca tata e un NEpovestitor si un tacut irecuperabil.

E, sanatosi sa fim ca durerile de gura trec in timp.
AAA, si ca veni vorba de obsesii, Dragos are obsesia cheilor de masina si invirtitului de volan.
De cintarit Cary, noi facem vizite lunare la Sensiblu in acest scop.
In concediu o sa mergem 5 zile la Sibiu dar in august.

Da, sinteti primele care ati aflat! Sintem in plina campanie de munca pe toate planurile pt a-i urma exemplul Adelei.

Concediu placut la cine mai are, sa va fie de bine la cine l-a avut!
de la Cluj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

Felicitari Tuchi, sa ne dai curand vestea buna despre fratiorul/surioara elefantelului.

domnisoara mea s-a facut o gospodina, sterge toata ziua praful de pe mobile/bancile din parc cu servetelele ei umede si dup-aia se sterge si ea la gura si nasuc. si-a imbogatit vocabularul cu "baie" si "ai, ai" in loc de "alo, alo". se pare ca a inceput in sfarsit sa constientizeze ca face caca fiindca imediat ce face zice caca si incepe sa planga sa fie spalata. munceste soacra-mea acum sa o convinga sa zica inainte de producerea evenimentului si nu cand e prea tarziu.

cary, cu cat ti-ai facut rezervarea le eforie nord si unde/la ce hotel, ?

pupici,

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Felicitarile mele TUCHI si spor la treba,sa nu uiti sa ne dai de veste ce aduce barza!

Ariel am primit PM,multumesc frumos pentru tot si imi tin in continuare pumnii ca sa te viziteze si pe tine BINELE.

Mihaela nu e vorba de hotel.
Tanti cu pricina are 3 vile la curte,saptamana viitoare imi anunt venirea(caci am vorbit cu ea si mi-a spus s-o anunt cu cateva zile inainte),iar pretul e intre 400.000-500.000lei/noapte,sper sa-l negociez la 400.000 ca i-au 2 camere.
Gata ca sunt intr-o mare graba,trebe sa-mi fac bagajele de W-E,asa ca daca nu am timp sa mai intru azi pe net,va urez:
W-E placut!

Mergi la inceput