Bebelusi din Apr 2003 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetelor... dar ce ziceti de incaltat si imbracat cu diferite toalete de la mami si tati? Emi are o placere deosebita sa isi agata chilotii lui tati de gat, insa azi si-a pus o rochie de-a mea si ii statea bestial. Cat am facut aerobic, a gasit si papuci la usa pe care i-a incercat la rand.
Tuchi! Felicitari pentru verisoara. Sa creasca mare repede sa se joace si cu puiul tau. Sa stii ca si Emi e inebunita dupa povesti, nu stiu cat de mult pricepe... Eu i-am citit povesti de cand era de cateva luni si acu isi ia singura cate o carticica, o deschide (cateodata invers) si incepe sa bodogane. Noi la nisip inca nu ne-am jucat, dar as vrea sa fac si eu rost de ceva nisip sa o las sa se joace. Sau poate ajungem la mare luna viitoare.
Lintea eu o gatesc la fel ca si fasolele. Arunc prima apa si dupa aia cand e fiarta pun ceapa, morcov, usturoi, putina paprica si suc de rosii sau bulion, o foie de dafin la sfarsit. Daca vrei, poti sa o faci cu carnati afumat (asta e cea mai buna dupa parerea mea) sau cu pui. Cred ca merge si cu altceva, dar eu cu astea doua am testat-o. Si mie imi place lintea f. mult.
Hai ca plecam la plimbare!
Pupici,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga Ariel am citit de ieri ce ai scris,dar nu am avut vreme sa scriu,de-abia acum mi-am facut un pic de timp ca sa-mi arat INDIGNAREA!

Cretina aia de directoare(caci altfel nu pot s-o numesc)te trimite cu bietii copii afara intre 13-16 fie la bazin sau in parc pe CANICULA???
Parintii aia sarmanii stiu pe ce arunca 100 EURO pe luna la o gradinita particulara???
Doamne,nici nu vreau sa trec pan' asa ceva!Sa faca puiul insolatie.

De azi s-a dus cu linistea mea,caci Axel stie sa se urce pe canapea,unde binenteles ca nu sta potolit,ci topaie.A facut si cateva cazaturi si in final a descoperit si coborarea.
Ieri am tras un mare chef,am facut baie in cada EU,Rebecca si Axel,cu multe jucarii,am stat vreo 2 ore si NU va spun cum arata baia dupa.
Pe curand,ca se livreaza laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Adela - FELICITARI!!!! Eu inca n-am avut curajul asta...astept vara viitoare cand ne-am hotarat sa avem a doua noastra mare iubire.
Lui Vlad ii place f. mult la nisip si dupa cateva incercari acum a reusit sa umple singur galetusa cu nisip si inca lucram la forme...
Abia asteptam sa plecam intr-o mini-vacanta,cand vom aniversa si 5 ani de la casatorie,vineri dimineata la Bran.
V-am pupat

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb - lui Vlad i-au iesit de la caldura si transpiratie niste mici bubite pe spate si in jurul gatului. Trebuie sa dau cu ceva ? Ii fac de cateva ori pe zi dus, iar in casa sta numai in pampers si totusi s-a intamplat...

Mergi la inceput

Pentru respective bubite nu trebe dat cu nimic,caci nu provoaca mancarini,ele trec de la sine si noi avem,dar facem dusuri ori de cate ori se iveste ocazia,caci ne plac mult(noi suntem in zodia"Pestelui")

Am uitat sa va spun de LAPTELE DE VACA.
In fiecare sambata vine o tanti si-mi aduce branza de vaci si lapte de vaca proaspete.Laptele de vaca nu l-am fiert .
Axel papa din el doar SAMBATA si DUMINICA!!!!
In primele 2 saptamani i-am dat combimat:jumatate praf+jumatate proaspat+cereale(dimineata si seara)
Dupa 2 saptamani bea doar lapte de vaca nefiert + cereale (SAMBATA si DUMINICA).
Daca aveti de unde procura lapte proaspat in fiecare zi,puteti da copiilor cu cereale.
Gata,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Buna, fetele!
In primul rand Adela, felicitari!, sa ai sarcina usoara, sa se dezvolte bb bine si frumos si sa fie sanatos! Ai avut mare curaj. Eu nu stiu daca m-as incumeta sa am doi pui mici... Esti TARE.
Cezar a fost tare bolnavior. Mi-a facut o infectie in gat cu febra pana la 39.5 de am zis ca mor. A fost prima data cand temperatura s-a ridicat peste 38,5. Bineanteles ca medicamentele pe care mi le-a dat dr. de familie i-au facut mai mult rau decat bine si i-au distrus stomacelul, febra ramanand la acelasi nivel. Imi daduse Ospexim, pe care l-am administrat 2 zile. A treia zi, dimineata la 6, dupa 2 nopti nedormite, nici noi, nici puiul, pt ca il durea si burtica fff tare, am plecat la Bucuresti, la Budimex, unde Dl. Conf. Dr. Adrian Stanciu ne-a schimbat medicamentatia, dandu-ne Sumamed 1 data pe zi si Ecoflorina (un pansament gastric super bun). Febra i-a cedat la 3-4 ore dupa ce i le-am dat. Acum suntem bine.
In ceea ce priveste povestitul, noi avem program de desene animate la calculator. Ne place la nebunie Alba ca zapada, in special partea cu piticii in mina si cu animalutele care fac curat, Cartea junglei, Ice age si multe altele. Sta atent cam 15 min. Noi am fost si la teatrul de papusi, unde este innebunit de placere, aplauda cu toti copii si tipa de bucurie. Avem o carte mare cu toate animalele. Le-a invatat pe toate. Cand le vede, imi spune la fiecare cum face. Cred ca sunt vreo 20-25.
Vlada, ii mai dai sa pape titi?
Ariel, directoarea aia este chiar tampita. Am fost si eu educatoare 2 ani, tot in Bucuresti si stiu ce obositor este. Dupa 5 ore de program trebuia sa dorm obligatoriu, altfel eram rupta...
Cary, in ceea ce priveste laptele de vaca, totusi mi-e f teama sa ii dau si mai ales nefiert, dar daca spui ca o cunosti pe tanti cu vaca... Ar trebui totusi sa faci niste analize la laptic, ca sa fi tu impacata.
Noi abia asteptam concediul...
Sa aveti o zi buna.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Dy - da, ii mai dau, da' nu ma intreba pana cand...ca habar n-am...am intrebat-o pe dna. doctor si a zis "cat mai mult"... Tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

Felicitari Adela pentru bebelusul din burtica, mare curaj ai. La atatea provocari, inca o provocare pentru tine:).
Arielule, directoarei vostre nu-i spune nimeni ca problemele de acasa nu se amesteca cu cele de servici si viceversa? Dupa ce si-a pierdut sotul sa-si piarda si afacerea... Imi pare rau pentru necazurile tale.
Tuchi, sa va traiasca verisoara - partenera de joaca a lui Dragos.
Vlada, si Sara a facut bubite de caldura pe umeri si in jurul gatutului, pentru ca soacra-mea, conform principiilor ei cu incotosmanirea, o tinea imbracata in casa, indiferent cat era de cald. Eu am spalat-o foarte des si am lasat-o dezbracata prin casa si pe afara - acum ca s-a mai racit afara, nu o mai las dezbracata dar nici nu mai transpira asa rau.
Dy si Vlada, eu as fi vrut sa alaptez pana la 2 ani, am inteles ca e ideal pentru copilasi - insa n-am avut norocul asta. Daca mai puteti inca sa-i tineti pe laptic de-al vostru, ferice de voi toti (copii si mamici).

I-am facut Sarei Priorix si Act-hib-ul. A plans de cum a vazut-o pe Dna Dr. intrand pe usa, si-a amintit instantaneu de ea. Ma tot lua de mana sa plecam din camera cu Dna Dr., mi se rupea inima de mila ei, dar i-am facut vaccinurile. Acuma tre sa-i mai facem doua, de data asta in manute, peste o luna si jumatate: Varilrix si Havrix jr, primul pentru varicela si al doilea pentru hepatita. Pe astea insa i le voi face la dispensar, sa-i dau timp sa o uite pe dna Dr.
Domnisoara vorbeste toata ziua, imitand din ce in ce mai multe cuvinte pe care le aude de la noi: B(r)avo, pish, caca, chei, mami sunt ultimele ei cuvintele. S-a invatat o smechera, cum simte ca a sarit parleazul si ma reped la ea sa-i dau peste manuta vine repede si ma pupa. A facut o fixatie pentru pantofii lui taica-su (inca nu pentru toaletele mele, Mamamariana), incearca toata ziua sa-i incalte. Am reusit sa o bagam si in piscina, cu chiu cu vai, dar a inceput sa-i placa si sa se joace si singurica in apa.
Zilele trecute un baitel de patru ani s-a oprit langa noi si mi-a cerut voie sa o pupe pe donsorica, deja face victime:))).
Ce ma impresioneaza foarte tare: de cand am adus-o de la maternitate, i-am cantat foarte des un cantecel care o linistea: RAMAI cu Celelalte Cuvinte. Cum am dus-o la soacra-mea, l-am inregistrat pe un CD sa-i tina de dor si sa nu ma uite. De fiecare data cand il aude si nu-s eu acolo incepe sa planga, iar cand sunt si eu acolo, se cuibareste in bratele mele, sta foarte lipita de mine si-l ingana si ea. Nu pot sa va explic ce simt ...

Pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

cand spuneai cary ca mergi la mare? Noi vom fi in Eforie Nord in perioada 7 - 14 august, poate ne vedem??

pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

La mine nu e nimic batut in cuie dar vreau sa plec in perioada 5-11 august,asta in cazul in care termina barbatu-meu bilanturile.
In tot cazul am auzit ca dupa jumatatea lunii AUGUST iar se strica vremea.
Poate ne vedem acolo.

Vacanta placuta tuturor.

Mergi la inceput