Bebelusi din Apr 2003 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
ariel_7000 spune:
buna fetele! ne-am intors si noi din vacanta. am fost cu bubu mic la bunici, al botosani si am stat 1 saptamana, apoi doar noi 2, porumbei, la Herculane. la anul o vom lua si pe buburuza cu noi. tare mult ne-a placut. am facut baie in piscine cu apa termala si eram inconjurati de munti!!! wow ce senzatie!
la bunici, buburuza a fost super rasfatata, a fost in vizita si la strabunici, la tara...a vazut calul, vaca, capra, puii, bobocii si pisicile. de atunci are o pasiune fata de pisici, pe care le striga "ish" si fata de cal "di-di-di", cu topaitul de rigoare.
cere si ea apa si "ine" (paine), il striga pe ham ham si si-a facut prietena in parc o catelusa, beti, pe care o striga toata ziua.
a primit cadou de sf maria o papusa care danseaza si canta(se roteste) si o imita, danseaza si ea ca papusa.
mai zice rata, tup (iepuras), piu (pui) si multe pe care nu mi le amintesc acum...oricum, mereu sporovaie in japoneza ei:).
o sa incerc sa imi fac timp sa pun si eu pe net poze cu ea...
se spala si ea pe dinti, se sterge la gura, pe maini si pe pisioare, cu servetelul...intr-o zi a incercat si la fundulet:)
cere olita, uneori la timp, alteori...vine si imi zice "cish" si se apuca cu mana de pampers:).
ne imita ca omoram tantari si bazaie ca ei:)
offff! ce bine mi-a prins statul cu ea acasa:) mi-am umplut zilele si sufletul cu ea:).
fratele meu se simte mai bine, insa e programat la un nou rmn pe 1 sept, si daca e cazul, la o noua interventie, pe 3 sept. sper sa nu fie cazul. oricum, nu a mai avut crize asa de dese si e fericit ca a reusit sa faca ceva important d.p.d.v. profesional, a obtinut un proiect foarte bun si de viitor, ceea ce i-a marit increderea in el si i-a mai gonit norii cei negri.
in ceea ce ma priveste, am o promisiune de job, dar sa vedem...aflu raspunsul abia peste 2 saptamani, ideea e ca in sfarsit este o oferta la o firma mare, nu la tache srl:). este la firma salomon, firma specializata in echipamente sportive si nu numai...
sper sa iasa ceva...
cu fostii patroni inca ma mai cert, pt ca refuza sa imi dea o hartie prin care reiese ca nu mai lucrez la ei...cred ca asta este modul lor de razbunare.
oricum, ma lasa rece atitudinea lor. le mai scriu cate un mail cand am foarte multi nervi, si decat sa mi revars pe alticineva drag, ii scriu dragei mele "sefe" un mesaj:), pt ca stiu ca numai cand imi vede adresa vede negru in fata ochilor. in felul asta scap si eu de energia negativa. hihihi.
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4
Cary spune:
Hei dragelor,dar ce v-ati conservat de tot si ati intrat in camara pentru iarna???ce atata liniste,mai puneti mana la calculator,ca nu prea sunt noutati.
Ariel ma bucur ca in sfarsit a venit soarele si pe strada ta,las'ca se va aranja in final si cu job-ul,tu sa fii sanatoasa.
Ma bucur nespus ca Dan e bine,ca e optimist si cu dor de viata,asta este bine si gandirea pozitiva il va ajuta foarte mult,recuperarea va veni si ea treptat,treptat,nu trebe grabite lucrurile.
Noi suntem bine,mai nou Axel trage papusile de par si Andra se supara foarte rau cand le smotoceste el.Olita este data uitarii,nici nu vrea sa se apropie de ea,mananca de toate,chiar si nemixate.
Voi v-ati gandit la vreun vaccin impotriva gripei?ca se apropie sezonul.
corinag spune:
Buna,
Tuchi felicitari ptr bb2! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
Noi suntem bine. Eu si Dragos am fost singuri 3 zile la Busteni . Toata ziua vorbeam despre Ilinca, tot dadeam telefoane intr-una, dar ne-a prins bine,ne-am intors cu un alt tonus de acolo.
Ilinca vorbeste toata ziua pe limba ei, se joaca cu masinutele si cu telefoanele de jucarie, pandeste telecomanda,executa cateva ordine (ce urat suna),ii mai plac cartile si revistele. Acum are o perioada in care mananca f bine, sper sa ma castige si in greutate.
Parul il are lungut, chiar am tuns-o la spate si acum ii fac doua codite in varful capului.
Face kk la olita, pipi mai rar, dimineata cere olita. In rest pune mana la pampers si zice Pis.
La mine nici vorba de facut bulion. Am facut intr-o zi putin suc de rosii.
Cam asta e!
Corina si bb Ilinca 1,3ani
http://community.webshots.com/album/102112374prZfDZ
Laura B spune:
Buna fetele!
Tuchi, felicitari! Sarcina usoara!
Nu am mai scris, desi va citesc, pentru ca incerc sa trag tare pe invatat (joi am un examen). Azi e insa musai sa "ma plang" cuiva: e prima zi de day care a Dianei! 8 ore intregi fara ea! Si nu stiu cum se va adapta, daca nu plange (cand am lasat-o acolo parea in regula si nu foarte ingrijorata ca noi plecam fara ea; se juca cu o fetita putin mai mare). Peste o ora mi-am propus sa sun sa intreb cum se descurca.
Cam astea ar fi noutatile noastre...
Va
Laura
Poze noi
bendis spune:
Felicitari Tuchi!
Este minunat ce ti se "intampla".
Am citit intamplarile prichindeilor si am ajuns la concluzia ca eu posed una bucata berbecut nazdravan.
Daca pana la un an misiunea mea a fost una usoara se pare ca acum lucrurile se schimba iar evolutia ma sperie pur si simplu. E firesc sa ma intreb : daca acum e asa cum o sa fie la doi sau la trei ani?
Dumnealui a inceput sa aiba "personalitate". Daca vrea ceva ... musai sa primeasca ... si cum eu refuz sa cedez "santajului" incepe sa se crizeze. Uneori nici nu mai stiu cum sa reactionez.
Foarte multe persoane sunt tentate sa-ti spuna " lasa-l ca e mic... nu intelege..." Ei as! Din cele observate de mine as spune ca intelege tot. Problema e ca face numai ce vrea...
Este genul de copil pe care nu-l poti scapa o clipa din ochi ca risti sa-l gasesti cocotat pe televizor sau cine stie unde...
Daca la inceput facea "cachi" la olita fara probleme acum o rupe la fuga cand o vede...
Ii turuie gurita toata ziua si incepe sa pronunte cuvintele din ce in ce mai bine. Cuvantul magic e ACOLO. Asa ca intinde degetelul si incepe acolo, acolo.
E foarte sociabil si face pasiuni fulgeratoare pentru necunoscuti. Ceea ce imi displace cel mai mult e faptul ca are tendinta sa-i loveasca pe toti cei care ii ies in cale. Pur si simplu nu stiu cum sa-l determin sa nu mai faca asta...
Plecarea in vacanta la Mamaia a adus pt. David o multime de schimbari. Tot atunci mi-am incheiat una din cele mai frumoase "misiuni": alaptatul (un an doua luni si jumatate!).
Daca l-am fi lasat, tot timpul si l-ar fi petrecut in apa. N-am vazut nici un copil de varsta lui sa fie atat de "pasionat" de apa...
In fine ar fi multe de povestit dar nu vreau sa va plictisesc...
Cele bune
Bendis
http://photos.yahoo.com/dianabalas
mihuletu spune:
ba bendis, nu ne plicitisesti deloc cu nazdravaniile puiutului:)
ariel, Doamne-ajuta sa o tii doar in vesti bune de acum. ma bucur foarte tare pentru fratele tau si pentru voi, ca ati avut atata putere sa luptati ca totul sa fie bine.
fii-mea e o papacioasa si jumate, nu-i mai ajung 4 mese pe zi, ii cere soacra-mii seara, inainte de lapte, "papa... maie" adica sa-i dea papa ca trebuie sa creasca mare. are si ea o misiune de indeplinit. altfel e foarte vesela, a facut si ea o pasiune din catarat si face tot ce poate sa ne mentina atentia - nu trebuie sa vorbim intre noi, trebuie tot timpul sa vorbim cu ea. urca scarile singurica, tinandu-se de bare, ezita sa le coboare singurica. si ea foarte sociabila, iubeste copiii dar am observat ca plange cateodata, cand nu-i plac diverse persoane.
pupici
www.sara.haihui.ro
Cary spune:
Dragelor,iar sunt intr-o mare graba,caci duminica plec din nou la mare pentru o saptamana cu babacii si copiii,deci trebuie sa impachetez.
Nu mi-ati raspuns la intrebare(de gripa era vorba!)dar astepta sa citesc despre asta cand ma intorc,asa ca aveti timp sa scrieti.
Va pupam si speram sa aveti un W-E placut!
P.S. Mihaela sa stii ca Axel chiar daca bea dimineata si seara lapte cu cereale cate 260 ml,tot cere papa dupa si mananca soldatei din graham+rosie+cascaval si pastrama de pui.Cred ca nu ii mai satura laptele cu cereale,vor mancare mai consistenta.
Hai pupici tuturor!
tuchi spune:
Citind despre ce mai fac berbecutii vostrii il regaseam aproape in fiecare mesaj pe al meu.
Am inceput si noi perioada crizelor si a frustrarilor (ex. nu poate face ceea ce vrea fara ajutor) dar sper sa nu tina prea mult. Ii place foarte mult la nisip, ii place sa acsulte muzica toata ziua si cineva sa ii povesteasca in continuu, despre orice numai sa i se adreseze lui cu povesti si detalii.
Acum ca ati pomenit de mincat seara mai mult decit cerealele cu lapte imi dau seama ca si Dragos face la fel. De o vreme a inceput sa se trezeasca noaptea pentru inca o sticla de lapte. Trebuie sa aplic si eu planul B cu mai multa mincare solida seara.
Cary sa ai o saptamina buna si calda! Mihuletule faza cu "papa....maie" e super mai ales ca al meu nu prea vrea sa vorbeasca, cei care zic cite ceva mi se par de nota 100. (nu ca al meu n-ar compensa la alte capitole)
Bendis iti urez nervi tari si rabdare pe perioada crizelor ca Doamne cit ne trebuie!
Ariel iti tin pumnii pt job, sa-ti iasa asa cum vrei!
Cit despre intrebarea lui Cary nu prea stiu ce sa zic,ar tb sa sun la dr. sa-i cer parerea ca e tocmai de specialitate. Dragos a facut un antihemofilus tipB care acopera "oaresceva" virusi din astia dar o sa cer informatii si va dau de veste.
Multumesc fetelor pt incurajari si urari, tooot rau imi e dar sint deprimata mai putin, o zi da una ba, azi ba!
vlada spune:
Buna fetelor !
In primul rand vreau sa te felicit din inima Tuchi, sa ai o sarcina cat mai usoara si numai zile ba !
Citind nazdravaniile prichindeilor vostri m-am mai linistit...al meu e atat de nebunatic si de voluntar, sa faca numai ce vrea el,altfel iese un circ de pomina, incat am consultat si dr. care m-a "linistit", spunandu-mi ca are crize de personalitate domnu'....auzi la el ! Daca am inceput de la varsta asta sa te tii...
Cu toate ca va citesc constant,reusesc sa scriu mai rar pt. ca suntem in plin proces de reamenajare a casei si abia astept sa termin, mai ales camera lui Vlad.
V-am pupat,
Andreea si Vlad
anda141 spune:
Buna , fetelor!!
Vin si eu la voi cu o intrebare, ca aveti mai multa experienta!!
Cum au mers bebeii prima data, adica au calcat corect cu piciorul, i-ati incaltat cand i-ati pus in premergator?? Al meu are acum 7 ,5 luni si vrea sa mearga, il tin eu dar calca pe varfuri cateodata, ba tine degetele indoite si nu pot sa-l incalt. Ba mi se pare ca nu are scobitura formata, o avea platfus? Si daca are cum se corecteaza? V-ati confruntat cu vreo problema de-asta?
Astept cu interes sa-mi ziceti si mie ca sunt curioasa!!
Multumesc si multa sanatate voua si la copilasi!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert